B.Sc. bedrijfspsychologie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Psychologie voor iedereen die meer willen

Als een deskundige of een expert in business psychologie te maken, zoals vragen en willen antwoorden. Het je geïnteresseerd bent in wat mensen voelen in organisaties, en na te denken over wat ze efficiënter maakt en hoe om te gaan met de snelle veranderingen in een gedigitaliseerde, geglobaliseerde wereld zijn. Ze willen weten hoe mensen zich gedragen in situaties van de consument, wat hen motiveert en wat signalen invloed op hun beslissingen. Met deze kennis kunt u trends en ontwikkelingen te identificeren in je toekomstige werkveld. Op basis van deze, zal je doelen te definiëren, zet ze in de werkende wereld en de juiste organisatie van de samenwerking. U zult begrijpen uw klanten en de ontwikkeling van het product en marketing concepten die zijn afgestemd op hun behoeften. Je leert van de ervaring van empirische studies en voldoen aan de eisen van hun beroepspraktijk met de concepten van human resources, arbeids- en organisatiepsychologie, en de bevindingen van de markt en de psychologie van de consument in alle essentiële kenmerken, zoals gezondheidspsychologie, cross-culturele psychologie en media psychologie ,

Inhoud "Business Psychology"

Zakelijke Psychologie is een interdisciplinair vakgebied op het raakvlak van psychologie en economie. De man, zijn motieven, zijn gedrag en de invloed op zijn geestelijke gezondheid zijn de focus. Je leert praktische problemen vanuit het perspectief van de psychologie empirisch te onderzoeken en uit te voeren, rekening houdend met de economische bedrijfsdoelstellingen in concrete actieplannen. Neem contact op met vragen van het personeel beheer en de ontwikkeling van elkaar, leren coaching en communicatietechnologie, en nadenken over de bevindingen van deze op zichzelf. Met het oog op de sociale vaardigheden die je beroep als een leider in het bedrijf in de loop van je studie zal moeten ontwikkelen. Op basis van juridische, economische en methodologische basiskennis u werkt in de fundamentele onderwerpen van de psychologie (bv sociale psychologie of General Psychology). Op grond hiervan zijn zij in de hogere semesters verdiepen kennis op het personeel en organisatiepsychologie en de consument mediapsychologie. Met je afstuderen "Business Psychologie B.Sc." je bent best voorbereid op de laatste eisen op het werk gebied van persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsorganisatie en marketing management.

Uit de lezing testlab

De studie van de industriële psychologie beweegt de spanning tussen menselijke en economische. Daarom stel je de psychologische triade van emotie, gedrag en cognitie. In de studie cursus Zakelijk Psychologie een essentieel focus ligt op het bouwen van uw methodologische vaardigheden. Je leert alle essentiële kwantitatieve, kwalitatieve, diagnostische en experimentele methoden en implementeren ze meteen. In het testlaboratorium te ontdekken in reële omstandigheden, wat het betekent voor het opzetten en uitvoeren van een testmethode - van de organisatie, over de uitvoering en evaluatie van de tests om de discussie met de vrijwilligers. Partners zoals N-TV, de Berlijnse Transport Authority (BVG) en nog veel meer zal ook extra mogelijkheden om te socialiseren tijdens marktonderzoek projecten, consulting projecten of presentaties belangrijke contacten met potentiële werkgevers.

Modern, praktisch en internationale studies beheer

Tijdens je studie aan het EBC zal voortdurend maken van de mogelijkheden van de digitale wereld. Je organiseert je studie met behulp van de virtuele campus, waar u de huidige roosters evenals de scripts van de vele lezingen kunnen zien. U maakt kennis met het gebruik van wetenschappelijk onderzoek platforms en online bibliotheken. dus je leert nieuwe mogelijkheden van het internet om te leren kennen en te professionaliseren hun media-vaardigheden.

Geïntegreerd in de EBC studies zijn een nationale en internationale stage. Hier kunt u uw professionele interesses toe te passen in verschillende organisaties, bedrijven en afdelingen. Deze plaatsingen maken waardevolle ervaring die je voor te bereiden op carrière binnenkomst.

Studeren in het buitenland uw buitenlandse taalvaardigheid van de intensieve taal seminars en trainingen van EBC studies worden geconsolideerd. Bovendien bent u het uitbreiden van uw interculturele vaardigheden. Je kent het land en de cultuur te leren kennen en waardevolle contacten. De meest populaire partneruniversiteiten van de Business opleiding Psychologie zijn de New College in Durham, en de Nationale Universiteit in San Diego. Over het algemeen, kunt u kiezen uit meer dan 70 partneruniversiteiten in 20 landen.

Leerplan

psych01

Graduatie

Na succesvolle afronding van de zeven-semester EBC studies afstuderen voor een Bachelor of Science (B.Sc.) plaatsvindt.

perspectieven

De succesvolle afronding van het programma "Business Psychologie" is bij uitstek geschikt voor een psychologisch en economisch gegrond carrière start. Zowel op het gebied van human resource management, en marketing van grote bedrijven en instellingen gekwalificeerd, economische psychologisch geprofileerde professionals worden gezocht. Het EBC studie biedt door verschillende toepassingen zeer goede mogelijkheden in de volgende industrieën en zakelijke gebieden:

  • Human Resource Management (HRM)
  • Verkoop
  • reclamebureaus
  • marktonderzoek
  • corporate Communication
  • Public Relations (PR)
  • organisatieadvies
  • Institute for Market, reclame of media psychologie
  • Consulting (met inbegrip van de strategische business consulting)
  • Freelance trainer of coach

Afgestudeerden van EBC Hochschule die willen verder studeren voor haar bachelor, hebben de mogelijkheid om een ​​master's degree in een paar semesters af te ronden. Met graad van de bacheloropleiding aan de EBC University kun je een totaal van 210 studiepunten te bereiken.

Laatst bijgewerkt op May 2016

Over de school

Become a management professional with an international perspective – a truly global citizen. EBC University of Applied Sciences is a German globally connected multi-campus business school with a stron ... Lees meer

Become a management professional with an international perspective – a truly global citizen. EBC University of Applied Sciences is a German globally connected multi-campus business school with a strong focus on practical application and implementation. The core of our institutional philosophy is to put the student in the centre of all our actions. We are highly invested in our students and alumni. Lees Minder
Hamburg , Berlijn , Düsseldorf + 2 Meer Minder