B.Sc. Computerwetenschappen - Computersystemen en netwerken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het vakgebied omvat informatietechnologie, besturing en robotica, elektronica en telecommunicatie. De computersystemen en netwerken van de Warsaw University of Technology bestrijken grote variëteiten van onderwerpen uit verschillende technologische gebieden.

Afgestudeerden van Computer Systems and Networks van de Warsaw University of Technology hebben uitstekende kwalificaties op het gebied van computerwetenschappelijke basiskennis, inclusief basiskennis van informatieverwerking, maar ook op het gebied van algoritmen en systeemmodellering en verschillende aspecten van computertechnologie en -toepassingen.

Ze zijn bekend met de methodologieën van objectprogrammering, CASE-tools-aided design, systeemanalyse, systeemmodellering en prototyping. Ze hebben kennis van moderne besturingssystemen, programmeertalen, databases en verschillende softwaretoepassingen. Afgestudeerden zijn zelfredzaam in het ontwerp, de implementatie en de werking van complexe computersystemen en -netwerken.

Laatst bijgewerkt op apr 2019

Over de school

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-think ... Lees meer

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-thinking institution where high-quality education meets world-class research and innovation. Lees Minder