B.Sc. Digitaal zakendoen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Industriële revolutie van de 21ste eeuw

Tegenwoordig zijn het onderzoek en de studie van sociale wetenschappen van internet (het leven online) zo relevant voor mensen, bedrijven en overheden die in de korte toekomst concurrentievoordelen zullen spelen op regionale, landelijke en mondiale landschappen.

Bovendien veranderde het paradigma van een economie gebaseerd op natuurlijke hulpbronnen, fysieke input en waardeketens gebaseerd op fysieke infrastructuur in een economie gebaseerd op nieuwe kennis, digitale technologie. Aldus worden besluitvormingsprocessen en wereldwijde waardeketens meer en meer beïnvloed door digitale tools en systemen, sociale netwerken en consumentengegevens.

Er zijn drijvende krachten - politieke, sociale, culturele, economische en technologische factoren - die een verstorende verandering op digitale ecosystemen bevorderen: ten eerste het Internet of Documents (Adobe), ten tweede het Internet of Commerce (Amazon, eBay, Alibaba, enz.) .), ten derde, het Internet of People (Facebook, LinkedIn, Twitter, enz.) en, meer recent, het Internet of Things (IoT). Our Digital Business and Data Science B.Sc. programma biedt studenten inzicht in de toekomst!

Deze transformatie - ook wel de vierde industriële revolutie genoemd - beïnvloedt innovatie- en groeistrategieën, conceptuele modellen van ontwerpdenken en innovatiebeheer, technologieconvergentie, bedrijfsmodellering, consumentengedrag, merkbeheer, sociale media marketing en communicatie, online verkoop en klantrelatiebeheer . Hetzelfde geldt voor processen voor re-engineering, operations en supply chain management-systemen. Last but not least geeft het vorm aan data science en nieuwe kennis, data security en privacy, corporate governance en beleidsvorming.

Dit studieprogramma is specifiek gericht op studenten die nieuwsgierig zijn en de creativiteit hebben om zich voor te stellen en de ambitie hebben om iets nieuws te leren en te ontwikkelen dat invloed heeft op de wereld en hun leven verandert.

Onze studenten hebben multidisciplinaire achtergronden, verschillende nationaliteiten, verschillende culturen en meerdere perspectieven. Je leert hoe je ondernemende en innovatieve projecten kunt ontwikkelen die nieuwe kennis over digitale technologieën en bedrijfsadministratie combineren

Opties voor specialisatie:

 • Customer Relationship Management
 • afzet
 • ondernemerschap

Hoogtepunten:

Studeer in kleine groepen en vriendelijke sfeer op een internationale campus met gerenommeerde docenten. Selecteerbare specialisaties, praktische projecten, excursies en semester in het buitenland bieden geweldige carrièremogelijkheden.

Collegegeld

EU-aanvragers: 8.940 € per jaar
Niet-EU-aanvragers: 11.340 € per jaar

Wat maakt het uitstekend om te studeren aan de University of Applied Sciences Europe

De University of Applied Sciences Europe is een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs die meerdere prijzen heeft. We leggen de nadruk op internationaliteit. Daarom werden we gerangschikt als "een van de beste 25 internationale universiteiten wereldwijd" (U-Multirank 2016). Onze vele internationale studenten komen van over de hele wereld om een zeer gewaardeerde (door de staat en FIBAA erkende) Duitse graad na te streven die volledig in het Engels wordt onderwezen. We zijn ook gerangschikt als een van de beste universiteiten in Duitsland op het gebied van bedrijfskunde (U-Multirank 2018).

Aan de University of Applied Sciences Europe studeer je in kleine cursusgroepen. We garanderen je individuele begeleiding en nauw contact met de docenten. Onze professoren zijn vooraanstaande experts op hun vakgebied met uitstekend onderwijs, onderzoek en zakelijk succes.

Bovendien waarderen we ook de koppeling tussen het hoger onderwijs en het ecosysteem van het bedrijfsleven. De theorie die je leert, vindt in verschillende projectweken een praktische aanpak. De verscheidenheid aan interdisciplinaire cursussen geeft je de kans om de inhoud van je studies te bepalen. We bieden moderne apparatuur zoals projectoren in elke kamer, Mac-pools, SW-programma's en meer.

Het programma - cursussen en semester in het buitenland

In het eerste deel van je studie zul je kennis opdoen op de volgende gebieden:

 • Kwantitatieve methoden
 • Economie
 • Bedrijfskunde, management, recht, boekhouding, financiën, operaties
 • Digitale transformatie, digitale marketing, e-commerce en IT-services management
 • Data structuur
 • Zachte vaardigheden

Voordat je aan je semester in het buitenland begint - bij een van onze partnerinstellingen , heb je de mogelijkheid om stage te lopen bij een van onze partnerbedrijven . We hechten veel waarde aan ons netwerkgebaseerde innovatiesysteem.

In het 5e en 6e leer je diepere en geavanceerde kennis op de volgende gebieden:

 • Data Science
 • Netwerken en cyberbeveiliging
 • Customer Relationship Management
 • afzet
 • ondernemerschap

In de laatste fase werk je aan een zakelijk / technologisch project en ten slotte aan je scriptie voor je diploma in Bachelor of Science (B.Sc.).

Je carrièremogelijkheden met een diploma in Digital Business

Dit bachelorprogramma is voor strategische leiders, voor ondernemers van digitale en disruptieve bedrijven, voor innovators en digitale marketeers. Het is ook bedoeld voor technologiestrategen, datawetenschappers en software- en webontwikkelaars van de meest innovatieve bedrijven en technische oplossingen om klanten te bedienen en waarde toe te voegen aan partners binnen wereldwijde ecosystemen.

Professionele kansen

 • Digitaal zakelijk leider en strateeg
 • Digital Business Development Manager
 • Digital Innovation Manager
 • Digitaal product
 • Digital Marketing Manager
 • Data Scientist Manager
 • Digitaal onderzoek
 • Softwareontwikkelaar, webontwikkelaar, app-ontwikkelaar
 • Digital Business Consultant
 • Directeur
 • Chief Digital Transformation Officer
 • Chief Digital Marketing Officer
 • Chief Digital Sales Officer
 • Chief Digital Operations Officer

“Hoogstwaarschijnlijk zal de grotere ontwrichtende innovatie van de 21ste eeuw zich richten op het Internet of Things (IoT), Digital Human Transformation (HDT) en Digital Business Transformation (DBT), die mensen, bedrijven, maatschappelijke, economische en politieke veranderingen omvatten. ”

- Prof. Dr. Filipe Castro Soeiro , programmadirecteur en hoogleraar Digital Business

href = "https://www.bachelorstudies.de/B.Sc.-Digital-Business-und-Data-Science/Deutschland/UEurope/

Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Lees meer

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Lees Minder
Berlijn , Iserlohn , Hamburg + 2 Meer Minder