B.Sc. energietechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Faculteit der Macht en luchtvaarttechniek biedt de volgende programma's in het Engels:

Bachelor of Science in de ingenieurswetenschappen

3,5 jaar undergraduate cursussen worden aangeboden in de volgende gebieden:

  • Luchtvaart- en ruimtevaarttechniek
  • Power Engineering

Doelstellingen van het programma zijn om solide fundamentele technische kennis te maken tijdens het eerste jaar van de studie, dan vertrouwd maken de studenten met de onderwerpen die betrekking hebben op het onderwerp van studie. De afgestudeerden zijn gekwalificeerd voor de werkgelegenheid in de industrie en klaar om technische problemen op te lossen.

Power Engineering

Afgestudeerden van Power Engineering programma hebben een brede kennis op het gebied van thermische engineering, elektrische engineering, informatietechnologie, en economie. Dit programma biedt hen met kennis en vaardigheden die van belang zijn voor een duurzame ontwikkeling van energiebronnen, ecologische productie van energie, transmissie en distributie van elektriciteit zijn. Studenten worden voorbereid op het creatieve werk op het gebied van ontwerp, inbedrijfstelling en exploitatie van aandrijfsystemen, evenals de productie van energie, omzetting, transmissie en distributie.

Sample Modules / Sleutelwoorden: Wiskunde, Natuurkunde, Werktuigbouwkunde en Informatica, Elektrotechniek, vreemde taal en niet-technische onderwerp (meestal Economie), Fundamentals of Mechanical Design, Regeltechniek, thermodynamica, mechanica of Fluids, Theory of Heat Machines, Theorie van Flow en elektrische machines, Methods voor Heat Transfer, Grondbeginselen van verbrandingsprocessen en Fuels, Energy Sources and Methods for Energy Transfer.

Laatst bijgewerkt op dec 2016

Over de school

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-think ... Lees meer

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-thinking institution where high-quality education meets world-class research and innovation. Lees Minder