B.Sc. in de architectonische vormgeving

Chulalongkorn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

B.Sc. in de architectonische vormgeving

Chulalongkorn University

INDA, het internationale programma in Design en Architectuur, is een Engels taal-programma onderwezen binnen de faculteit Bouwkunde van de Chulalongkorn Universiteit in Bangkok, Thailand. Chulalongkorn is de oudste universiteit in Thailand, in 1917 opgericht door koning Rama VI ter ere van zijn vader, koning Chulalongkorn. De Faculteit Bouwkunde werd opgericht in 1939, en heeft een lange en succesvolle geschiedenis van het opleiden van professionals voor de praktijk in Thailand. Het internationale programma - INDA - werd opgericht in 2006, gericht op het voldoen aan een groeiende vraag naar Engels taalonderwijs dat een betere studenten in het buitenland zou voor te bereiden op graduate studie.

4 jaar Bachelor of Science in Architectural Design Degree

Sinds zijn eerste opname van ongeveer 40 studenten in 2006, heeft INDA is snel gegroeid, en heeft nu een cohort van ruim 300 studenten. In 2014, INDA behaalde zijn vijfde klasse, en is goed op weg om een ​​van de meest vooraanstaande ontwerp scholen in de regio.

Met een focus op design innovatie en experimenten, INDA wil haar afgestudeerden te voorzien van een echt internationaal perspectief over architectuur en design. Zij doet dit door het gebruik van instructeurs uit de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, China, Japan, Australië, Spanje, Zweden, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Rusland en Thailand. Instructeurs zijn afgestudeerd van toonaangevende internationale design scholen, waaronder The Architectural Association, de Harvard Graduate School of Design, Het Massachusetts Institute of Technology, de Universiteit van Columbia, Cornell University, University of California Berkeley, de Universiteit van New York, The School of the Art Institute of Chicago, Universiteit van Melbourne, en nog veel meer. Dus de faculteit met zich meebrengen unieke perspectieven op de architectonische innovatie uit de hele wereld.

Net als veel andere scholen van de architectuur, INDA heeft een kerncurriculum verstrekken van essentiële instructie in design en communicatie, geschiedenis en theorie, en de bouwkundige constructie en milieutechnologie cursussen. Het is een aanvulling verder deze met een scala aan cursussen om het bewustzijn bijbrengen over de unieke kenmerken van de regio, met inbegrip van tropische architectuur, Zuidoost-Aziatische architectuur, Architectuur Community Ecology en Urban Design. Om verder aan te vullen dit basisvorming, INDA voorziet ook studenten met veel mogelijkheden voor internationale betrokkenheid en samenwerking door middel van een reeks workshops, reizende studio's, ontwerp bouwprojecten, en rondleidingen. Veel van deze worden vergemakkelijkt door samenwerking met internationale instellingen, waaronder Parsons The New School in New York, Meiji University in Japan, en de ETH in Zürich.

Hoewel INDA architectuur heeft aangenomen als zijn belangrijkste onderwerp van de studie, is het de bedoeling om te laten zien hoe de architectuur verbindt met andere disciplines, zoals landschapsarchitectuur en stedenbouw, en dus om te laten zien hoe de architectuur is representatief voor ontwerpdisciplines in het algemeen. Ook wil bijbrengen studenten fundamentele ontwerp vaardigheden zoals creatieve en kritische problemen op te lossen, een bewustzijn van de rol van design op communautair niveau, en het vermogen om te gaan met de veranderende eisen van het ontwerp beroepen in de 21e eeuw.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan