B.Sc. In Grafisch Ontwerp

Advanced Business College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

B.Sc. In Grafisch Ontwerp

Advanced Business College

Met ingang van een achtergrond van informatiegroei en -technologie, gebruikt Graphic Design zich op de kruispunten van verbeelding, communicatie en handel. Bij de Advanced Business College, het programma van B.Sc. Grafisch ontwerp Is uitdrukkelijk bedoeld voor studenten die fervent zijn over de creatieve kunst en zijn ook intellectueel goed georganiseerd om te kunnen vorderen met hun ingenieuze en artistieke vaardigheden op bachelor level. Het College voert het vierjarige programma uit in verband met de Universiteit van Onderwijs, Winneba (UEW), dat elk jaar het volledige abstracte pakket beheert.

UEW neemt ook de verantwoordelijkheid voor de certificering van onze BSc grafische ontwerp afgestudeerden aan. Studenten die de B.Sc. Grafisch ontwerp programma wordt geleerd aan de methodologieën die zowel in verouderd als nieuw computer grafisch ontwerp worden gebruikt, bestaat uit tekening, grafisch, camerawerk, printtechnologie, design en kleur theorie, compositie, samen met de standaard software die in de industrie wordt gebruikt. Het wordt verwacht dat studenten tegen het einde van het programma hun vaardigheden kunnen ontwikkelen bij het ontwerpen voor publicaties, verpakking, reclame, corporate branding en website ontwikkeling.

Na afloop van het programma zullen afgestudeerden klaar zijn voor de gespecialiseerde wereld met een assortiment dat zowel de creatieve vlam in hen met opmerkelijke vaardigheden zal tonen. Docenten en hun adresseringsessies worden actief beheerd en geregisseerd door UEW door gebruik te maken van de inhouse excellence assurance organisatie van het College om te valideren dat de standaardonderwijspraktijken gevolgd worden. Evaluatiemethoden en goedgekeurde beoordelingssystemen zijn aangenomen tijdens de uitvoering van het programma. Referenties en goedkeuringen die van tijd tot tijd worden gemaakt met betrekking tot elk onderdeel van het programma worden erkend en uitgevoerd door de Academische Raad van het College.

Het programma is bedoeld om de presentatie van de kennis en vaardigheden zowel in de industrie als in de werkelijke probleemoplossingsituatie en scenario's te realiseren. Studenten krijgen de verplichte ervaring voor hetzelfde. De B. Sc. Graphic Design programma heeft voor zichzelf een stevige status gekregen in termen van patronage, presentatie van studenten en betrokkenheid bij industriële vooruitgang via de functionele vereniging te midden van het College, de UEW en de industrie. Het programma is ook extreem gesubsidieerd aan de inschrijvingsgroei van algemene studenten en abstracte suprematie van het college.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 29, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,493 USD
Locations
Ghana - Accra, Greater Accra
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Ghana - Accra, Greater Accra
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan