B.Sc. In Interior Designing

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Omdat de bouwsector met sprongen is gegroeid, is er een oneindige ruimte voor interieurontwerpers. Irion, het huidige scenario, met gevarieerde voorkeuren van mensen, inter ontwerpen heeft met uitdagende en veelbelovende carrièremogelijkheden te maken.

Wanneer je kiest om interieurontwerper te worden, leer en beheer je de volgende vaardigheden van het vak:

 • Technische tekening

Technische tekening, ook bekend als het opstellen, is de academische discipline van het creëren van gestandaardiseerde bovenaanzichten en zijaanzichten van alle meubels en gebouwen van architecten, interieurontwerpers, opstellers, ontwerpingenieurs en aanverwante professionals. Normen en conventies voor lay-out, lijndikte, tekstgrootte, symbolen, weergaveprojecties, beschrijvende geometrie, bemating en notatie worden gebruikt om tekeningen te maken die idealiter slechts op één manier worden geïnterpreteerd.

 • Ruimte ontwerpen

Het ontwerpproject begint met een goede ruimtelijke planning die in harmonie is met de omgeving en zorgt voor een goede verdeling van rustige woonruimten met maximaal gebruik, waarbij het comfort van de gebruiker en de perceptie van het interieur als geheel behouden blijven. U mag een woning, winkel, hoofdkantoor, hotel of een restaurant plannen.

 • Bouwconstructie

Dit hangt samen met het type constructie en stijl van architectuur dat in de moderne tijd wordt toegepast. Het gebruik van RCC in het hedendaagse tijdperk is uitgebreid tot daken en kolommen, balken, lateien, sanitair en loodgieterswerk, enz.

 • Materiële informatie

Je moet in staat zijn om alle materialen zoals stenen, stenen, tegels, vloermaterialen, verlichtingsarmaturen, sanitair en hun fysieke eigenschappen te begrijpen. LANDSCHAP Het is het landschap dat ruimte laat tot leven komen. Je moet worden uitgerust met de nieuwste trends, materialen en innovatieve ideeën om de juiste omgeving te creëren om het een meeslepende ervaring te maken.

 • Meubel ontwerp

Meubeldesign is een extra kans om de grenzen van traditie uit te dagen en te herdefiniëren om te verzoenen met hedendaagse ideeën en veranderende behoeften van een moderne levensstijl.

 • Schatting

Je leert de uitgaven berekenen en kostenschattingen maken van materialen en meubels en biedt kosteneffectieve oplossingen voor de klant.

 • Visuele merchandise

Visual Merchandising is de kunst van het overtuigen door een presentatie, die de koopwaar in focus en in perspectief plaatst. Het leidt de klanten op, creëert verlangen en tenslotte vergroot het verkoopproces. Visual merchandising helpt alle merken om hun unique selling proposition (USP) rechtstreeks aan de consument uit te leggen. Winkels kijken steeds vaker naar visuele merchandisers om de voorsprong te bieden voor zover het visuele weergave betreft. In het huidige scenario zou visuele merchandising een mix van kunst en wetenschap moeten zijn. Het medium moet in synergie zijn met andere detailhandelsactiviteiten en moet behalve esthetische aantrekkingskracht ook resultaten opleveren. U helpt de klanten op een effectieve en creatieve manier over het product / de dienst te informeren en tegelijkertijd een succesvol verkoopproces mogelijk te maken - van browsen tot kopen. Je leert en implementeert de nieuwste methoden van merchandising en het gebruik van de juiste tools om de winkelruimte een uitstraling te geven die consistent is met de merkboodschap.

 • Computerondersteund ontwerp

Het gebruik van computers is een onmisbaar hulpmiddel geworden bij het ontwerpen van ruimtes. Je leert schetsen, illustraties en renderingen maken door middel van computerondersteund ontwerpen, Excel, PowerPoint, 2D, 3D-tekeningen in Auto CAD.

Geschikt voor het nastreven van interieurontwerp10 12 / Elk 3-jarig diploma in erkend bestuur

B.Sc. in Interieur Cursusbeschrijving ontwerpen

IIFA biedt een 3-jarige full-time cursus B.Sc in interieur ontwerpen

De cursus heeft 6 semesters waarin de student kennismaken met de wereld van design met concepten van tekenen

Het aanbieden van een unieke en uitgebreide Bhatathiyar universitaire graadsyllabus en bereidt een student voor op de fundamenten zoals Auto Desk Auto Cad 2D

Deze goed gemengde syllabus in combinatie met communicatie- en zelfontwikkelingslessen maken IIFA-studenten tot een favoriete keuze van toonaangevende studio's en interieurontwerpers.

Toeslag betaalwijze

 • 230000 / - totale cursuskosten met termijnen
 • 200000 / - met een Lump sum (met gratis laptop)
 • 40000 / - Vooruitbetaling

Opmerking: Studiemateriaal, examengeld, een project met 100% Plaatsingsondersteuning.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

An animation & visual effects course should not only teach you the tools of the trade but should first excite your right brain and ignite your creativity. Which is why at IIFA school, you can trus ... Lees meer

An animation & visual effects course should not only teach you the tools of the trade but should first excite your right brain and ignite your creativity. Which is why at IIFA school, you can trust our courses and expert mentors to train and teach and not senselessly preach. Lees Minder
Bengaluru , Bengaluru + 1 Meer Minder