B.Sc. in Psychological Science

Chulalongkorn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

B.Sc. in Psychological Science

Chulalongkorn University

Studeren aan zowel Chula en UQ

De Joint International Psychology Program (Jipp), aangeboden door de Chulalongkorn University in samenwerking met de Universiteit van Queensland (Australië), is een innovatief programma van vier jaar, waarover de studenten een minimum van 125-credits van cursussen moet verdienen. Jipp biedt een weg voor studenten om een ​​schat aan ervaring studeren aan beide prestigieuze instellingen krijgen. Studenten zullen hun eerste twee jaar (4 semesters) door te brengen in Chulalongkorn University, en hun volgende drie semesters van cursussen in de School of Psychology aan de Universiteit van Queensland. Hun laatste semester zal worden besteed aan de Chulalongkorn University.

Jaar 1 & 2 in Chula

Via verschillende inleidende cursussen, zullen de studenten de algemene aanpak van de psychologie te leren in hun eerste twee jaar. Andere cursussen studenten moeten nemen omvatten die in het Engels, statistiek en onderzoeksmethodologie want die zijn essentieel in een erkende programma van de psychologie. Daarnaast kunnen de studenten kiezen uit een verscheidenheid van het algemeen onderwijs cursussen.

Groot avontuur bij UQ in jaar 3 en 4/1

In het derde jaar van de studie en de eerste helft van hun vierde, zullen de studenten dieper in op het gebied van behavioral neurowetenschappen aan de Universiteit van Queensland te ontwikkelen, op volgorde de 9e door QS World University Rankings 2013 in de psychologie (lees meer). Bovendien is noodzakelijk, zijn meer in de diepte cursussen omgaan met onderzoeksmethoden en psychologische assessments.

Jaar 4/2 terug in Chula

In het laatste semester, die zal worden besteed aan Chulalongkorn University, het curriculum verschuift de focus van die van een theoretische benadering van een self-directed aanpak. Degenen die in hun laatste semester van het Jipp zal een groot deel van hun opleiding tijd te besteden aan dergelijke eisen als senior project en de individuele studie.

Verdien 2 psychologie graden uit Zowel Chula en UQ

Na succesvolle afronding van de gezamenlijke internationale Psychologie programma zullen de studenten twee graden te verdienen; een Bachelor of Science in de psychologie van de Chulalongkorn University en een Bachelor of Arts in de psychologie aan de Universiteit van Queensland. Details van het studieplan worden als volgt omschreven:

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan