B.Sc. in Toegepaste Scheikunde

Chulalongkorn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

B.Sc. in Toegepaste Scheikunde

Chulalongkorn University

De uitstekende en innovatieve toegepaste chemie programma wordt aangeboden in industriële management en materiaalkunde. Het programma legt de nadruk op het geïntegreerde chemie onderwijs door het toepassen van de theoretische chemie concepten naar praktische toepassingen en de uitdagingen van de behoeften van de lokale en internationale bedrijfsleven. In grote leeromgeving, studenten werken als een team aanpak van de echte wereld problemen met toepassingen in de chemie en gaan begrijpen hoe een balans tussen techniek, maatschappij en menselijke behoeften te handhaven.

Industrial Chemistry and Management: ontworpen voor toekomstige technische managers van chemische-industrie en het bedrijfsleven. Het programma balanceert wetenschappelijke kennis met de praktische aspecten van financiën, management en accounting onder de perspectieven van internationale kwaliteitssystemen.

Materiaal Chemie: speciaal ontworpen voor studenten die willen een diepgaande kennis in materiaal wetenschap die is een sleutel tot de vooruitgang van de economie en sociale kwesties te verkrijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan