B.Sc. Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Faculteit voor Power and Aeronautical Engineering

Faculty of Power and Aeronautical Engineering biedt de volgende programma's in het Engels:

Bachelor of Science in Engineering

Doelstellingen van het programma zijn het creëren van solide fundamentele ingenieurskennis tijdens het eerste jaar van de studies en vervolgens de studenten vertrouwd maken met de onderwerpen die verband houden met het onderwerp van studies. De afgestudeerden zijn gekwalificeerd voor banen in de industrie en klaar om technische problemen op te lossen.

Afgestudeerden van Aerospace Engineering tonen expertise die vereist is in de moderne lucht- en ruimtevaartindustrie, in de luchtvaartmaatschappijen en in andere industrieën die nieuwe technologieën toepassen. Ze zijn ook bereid om in te spelen op de behoeften van onderzoeksinstellingen op het gebied van onderzoek, ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van vliegtuigen en ruimtevaartuigen. Naast basiselektronica en informatiewetenschappen, inclusief CAD, beschikken ze over gedegen kennis van mechanica, thermodynamica - samen met een goed begrip van verbrandingsprocessen, in materialen en in fabricagetechnologieën die worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Voorbeeldmodules / Sleutelwoorden: Wiskunde, Natuurkunde, Mechanica en Computerwetenschappen, Elektrotechniek, Vreemde Taal en Niet-technische vakken (meestal Economie), Fundamenten van het Mechanisch Ontwerpen, Regeltechniek, Luchtvaart en Ruimtevaart, Luchtvaartsystemen, Mechanica van de vlucht, Materialen voor de ruimtevaart Technologieën, Aandrijfsystemen en Rotorcrafts.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-think ... Lees meer

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-thinking institution where high-quality education meets world-class research and innovation. Lees Minder