B.Sc. telecommunicatie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Faculteit Elektronica en Informatietechnologie

Faculteit Electronics and Information Technology biedt de volgende programma's in het Engels:

Bachelor of Science in de ingenieurswetenschappen

4-jarige bacheloropleiding op het gebied van:

  • computer science
  • telecommunicatie

Beide vakgebieden omvatten informatietechnologie, controle en robotica, elektronica en telecommunicatie. De programma's bestrijken grote rassen van onderwerpen uit uiteenlopende technologische gebieden. De eerste twee jaar zijn gebruikelijk voor studenten van beide velden en het gebied van informatie- en communicatietechnologie vormen.

Elk vakgebied heeft zijn eigen specialisatie: Computersystemen en netwerken (CSN) is geassocieerd met Computer Science, terwijl het gebied van telecommunicatie heeft zijn specialisatie onder dezelfde naam (Telecommunicatie - TCM).

Telecommunicatie (TCM)

Afgestudeerden van de Telecommunicatiewet specialisatie worden voorbereid voor banen die verband houden met het ontwerp van digitale telecommunicatie circuits, om digitale verwerking van telecommunicatiesignalen (codering en compressie van spraak en beeldsignalen, digitale modulaties, redundante codering), opzet en werking van telecommunicatie (transmissie, afkoop en data-communicatie) systemen, alsmede het ontwerp van de telecommunicatie (telefoon, data-communicatie en geïntegreerde netwerken). Afgestudeerden krijgen de mogelijkheid om problemen met het systeem dat de uitgebreide kennis op het gebied van telecommunicatie en informatica nodig, in combinatie met een aanzienlijke niet-technische kennis op te lossen. Zij worden voorbereid voor de aangeboden door de exploitanten van telecommunicatie en data-communicatie systemen, alsmede banen in verband met de werking van de moderne telecommunicatie-apparatuur en systemen aangeboden door andere bedrijven banen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-think ... Lees meer

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-thinking institution where high-quality education meets world-class research and innovation. Lees Minder