B.Sc. architectuur

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

B.Sc. Architectuur biedt studenten kennis en vaardigheden voor het creatieve proces van planning en ontwerpen, in stedelijke en landelijke gebieden. Je leert over architectonische hulpmiddelen, evenals een verscheidenheid aan interdisciplinaire onderwerpen gerelateerd aan architectuur en planningsprocessen.

Voorbeelden van behandelde onderwerpen zijn: de beeldende kunst, architecturale en stedenbouwkundige theorie, de geschiedenis van de architectuur, de economie van gebouwinvesteringen, de basisbeheermethode in ontwerpprocessen, met de nadruk op BIM-technieken (Building Information Modeling), state-of- the-arts computertechnologieën en software helpen bij het streven naar de beste scenario's voor case-ontwerp.

De onderwerpen die worden behandeld in hoorcolleges en ontwerpseminars zijn bedoeld om kennis te implementeren die een vorming van adequate en praktische ontwerpvaardigheden mogelijk maakt. De ontwerpbenadering is verrijkt met de vraagstukken van strategisch management die vereist zijn in elke ontwerponderneming - een van de belangrijkste kwesties in het professionele leven van de architect, waardoor gebouwen kunnen worden gecreëerd die niet alleen extra architectonische kwaliteit hebben, maar ook kosteneffectiviteit naast zinvolle aandacht voor het milieu , gezondheid en algehele welzijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-think ... Lees meer

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-thinking institution where high-quality education meets world-class research and innovation. Lees Minder