B.Sc. in Game Designing

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

B.Sc. Animatie Spelontwerpen en ontwikkeling of Bachelor of Science in Animation Game Designing and Development is een driejarig afstudeerprogramma. De cursus richt zich op de kunst en het ontwerp van computerspellen en -animatie waarbij studenten zich zullen concentreren op specifieke behoeften als professionele spelartiest, ontwerper, ontwikkelaar en animator. De cursus helpt bij informatica, inclusief het schrijven van computerprogramma's in kerntalen zoals C en C, met een solide basis in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en grondbeginselen van de kunst. Dit programma stelt studenten bloot aan een verscheidenheid aan hulpmiddelen en processen die worden gebruikt door professionele ontwerpers, waaronder gepatenteerde scripttalen, niveau- en kaarteditors, databases en ontwerpdocumenten. Een bachelor in spelontwerp of -animatie kan studenten de basis leren van gameprogramma's, animatieprogramma's, 3D-modellering en grafische ontwerpvaardigheden. Cursussen in dit programma bieden een sterke basis in het ontwerpen van digitale spellen door het bestuderen van onderwerpen zoals storytelling, storyboarding, game-ontwikkeling, 3D-modellering en -animatie, gameprogrammering en prototyping van spellen.

verkiesbaarheid

10 2 of een andere gelijkwaardige kwalificatie.

Bsc in Game Designing

 • IIFA biedt 3-jarige full-time cursus B.Sc in Game Designing en ontwikkeling
 • De cursus heeft 6 semesters waarin de student kennismaakt met de wereld van Game Designing met concepten van tekenen
 • Het aanbieden van een unieke en uitgebreide Bhatathiyar universitaire graadsyllabus en bereidt een student voor op de fundamenten die essentieel is vereist in de hedendaagse industrie.
 • Deze goed gemengde syllabus in combinatie met communicatie- en zelfontwikkelingslessen maken IIFA-studenten tot een favoriete keuze van toonaangevende studio's en entertainmentbedrijven.

cursus details

Semester 1 - Basisanimatie

 1. Inleiding tot het spel
 2. Photoshop
 3. Game-analyse Centipede

Semester 2 - Game Scripting

 1. Spel programmeertaal
 2. Broncode programma
 3. C

Semester 3 - Spelvisualisatie

 1. Spelidee: visualisatie
 2. Spelanalyse: Tetris
 3. Essentie van spel 1
 4. Game-analyse: weefgetouw
 5. Essentie van spel 2
 6. Game ontwikkeling
 7. Spelontwerpdocumenten
 8. Karakter ontwerpen
 9. Op Flash gebaseerd spel ontwerpen

Semester 4 - Character Make

 1. Modelleren, Texturen
 2. Game Lord
 3. Tuigage
 4. FX voor games
 5. Game-analyse: de Sims
 6. Geluid voor games

Semester 5 - Gameplanning

 1. Diefstal Auto III
 2. Game-interface ontwerpen
 3. Tuigage
 4. FX voor games
 5. Game-analyse: de Sims
 6. Geluid voor games

Geschiktheid van de baan

De cursus is geschikt om studenten te leren over de planning, modellering, texturering, belichting, effectencreatie en interface-ontwerp dat gebruikt gaat worden om de meest geavanceerde en verbluffende videogames van vandaag te creëren. Studenten zullen een compleet project van gemiddelde grootte produceren samen met een documentatierapport waarbij het project zal worden gepresenteerd aan een projectevaluatiecommissie op programmaniveau.

Hoe is Bachelor of Science in Animation Game Designing and Development Beneficial?

De cursus is nuttig voor studenten om tekenen te verkennen als een proces van kijken, technische vaardigheden ontwikkelen en zich bezighouden met het gebruik van tekenmedia als communicatiemateriaal. Studenten zullen leren hoe kernspelelementen zoals spelfilosofie, ontwerpproces, spelerobjectieven, regelsystemen en de menselijke elementen in een game te identificeren, creëren en manipuleren.

Werkgelegenheidsgebied / Jobtype

Het programma is bereid om werk te zoeken in de videogamesector in verschillende rollen op instap- en middenniveau, waaronder:

 • Spel ontwerper
 • Gameplay Programmer
 • Level Scripter
 • Niveauontwerper
 • Ervaar Designer
 • Tools programmeur
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

An animation & visual effects course should not only teach you the tools of the trade but should first excite your right brain and ignite your creativity. Which is why at IIFA school, you can trus ... Lees meer

An animation & visual effects course should not only teach you the tools of the trade but should first excite your right brain and ignite your creativity. Which is why at IIFA school, you can trust our courses and expert mentors to train and teach and not senselessly preach. Lees Minder
Bengaluru , Bengaluru + 1 Meer Minder