B.Sc. in biologische wetenschappen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

School of Sciences and Humanities

Het wetenschappelijk personeel van de School of Sciences and Humanities van de Nazarbayev University bestaat uit wetenschappers met een doctoraat van vooraanstaande universiteiten over de hele wereld. We hebben ook onderzoekers betrokken bij verschillende onderzoeken en onze wetenschappers in de natuurwetenschappen doen onderzoek in ongeveer 90 laboratoria. Sommige van onze faculteitsleden zijn zelfs gespecialiseerd in Euraziatische studies. Toegelaten studenten van NU SSH kunnen er zeker van zijn dat ze gebruik maken van de schat aan kennis en ervaring van onze faculteit, zowel binnen als buiten de klas.

We houden onze lessen klein, zodat studenten gemakkelijk een-op-een aandacht van hun instructeurs kunnen krijgen. Bovendien kunnen instructeurs de lessen afstemmen op de behoefte van elke student voor de beste leerervaring dankzij ons studentgericht leren. Onze professoren kunnen werken met de zwakke punten van elke student en hun sterke punten verbeteren. Laboratoriumervaring en onderzoeksbetrokkenheid blijven niet gespaard van deze aanpak: onze studenten doen praktische laboratoriumervaring op en werken samen met hun collega's of hun professoren in onderzoek.

133883_133726_IMG_46092.jpgNazarbayev University"}" />

© Nazarbayev University

Over het programma

Het Bachelor of Science in Biological Sciences-programma omvat zowel ultramoderne theoretische als praktische laboratoriumcursussen in moderne gebieden van de biologische en biomedische wetenschappen en technologie, inclusief maar niet beperkt tot, cel- en moleculaire biologie, bio-informatica, cel, recombinant-, microscopie- en beeldvormende technologieën, moleculaire genetica, microbiologie, immunologie, neurowetenschappen en diverse andere.

De geïntegreerde benadering van onderwijs, onderzoek en innovatie biedt een uitstekende voorbereiding op carrières in onderzoek, de academische wereld, de geneeskunde, de industrie en aanverwante gebieden. Afgestudeerden in de biologische wetenschappen, die gebruik hebben gemaakt van hun keuzemogelijkheden, kunnen werk vinden op verschillende gebieden met betrekking tot economie, onderwijs, milieu en gezondheid. Op deze gebieden kunnen ze uitgroeien tot hogere functies op wetenschappelijk / technisch of niet-technisch gebied.

Tot nu toe werd ongeveer tweederde van de afgestudeerden met een BSc in Biologische Wetenschappen toegelaten tot Medical Doctor, Master of Science of Master of Public Health-programma's aan de Nazarbayev University School of Medicine. Ongeveer 10% van de afgestudeerden volgde een graduate opleiding aan gerenommeerde buitenlandse instellingen in Europa, Noord-Amerika, Japan, Singapore en Korea. De overgebleven afgestudeerden kozen ervoor om andere graduate-programma's aan de Nazarbayev University waaronder ons Master of Science-programma in biologische wetenschappen en technologieën, of kregen banen aangeboden.

Algemene informatie

 • Campus: Nur-Sultan, Kazachstan
 • Taal Engels
 • Bezorgmodus: Fulltime, op de campus
 • Duur: 4 jaar
 • Totaal ECTS-punten: 240

Programmaoverzicht

Volgens het NU-beleid en de Bologna-richtlijnen vereist de undergraduate-opleiding een minimum van 240 totale ECTS-credits. Afgezien van biologische en chemische cursussen, moeten studenten tijdens de 1e tot en met de 3e studiejaren een aantal cursussen uit andere disciplines volgen, zoals Kazachse taal en geschiedenis van Kazachstan, Calculus, programmeren voor wetenschappers en ingenieurs, enz. Een volledig programmaoverzicht kan te vinden op de website van de school. Sommige cursussen kunnen van jaar tot jaar veranderen.

133884_133727_IMG_5069.jpgNazarbayev University"}" />

© Nazarbayev University

Toegangsvereisten

Engelse Taalvereisten

 • IELTS - niet minder dan 6,5 algemeen (met ten minste 6,0 in elke subscore)
  of
 • TOEFL IBT - 79-93 (Lezen - niet minder dan 13, Luisteren - niet minder dan 12, Spreken - niet minder dan 18, Schrijven - niet minder dan 21)
  of
 • TOEFL PBT - 574-599

Academische vereisten

 • SAT Subject Test - Chemistry and Biology met ten minste 600 in elk onderwerp;
 • SAT Reasoning Test - niet minder dan 1240. Een essay is vereist, geen minimumscore
  of
 • ACT - samengestelde score niet minder dan 27. Schrijfgedeelte is vereist, geen minimumscore

Werk na het afstuderen

Mogelijke carrièrebestemmingen:

 • Voortgezette opleiding in Graduate en Post-graduate programma's op het gebied van levenswetenschappen, medische wetenschappen of volksgezondheid;
 • Werk in gebieden van een biologische technicus, onderzoeksassistent, wetenschappelijk laboratoriumtechnicus, enz.

Strategische partner

University of Wisconsin-Madison (VS)

Andere strategische partners van de Nazarbayev University

 • Duke University, Fuqua School of Business (VS)
 • De National University of Singapore, Lee Kuan Yew School of Public Policy (Singapore)
 • De universiteit van Pennsylvania (VS)
 • De universiteit van Cambridge (VK)
 • Colorado School of Mines (VS)
 • Het University of Pittsburgh Medical Center (VS)
 • Het Lawrence Berkeley National Laboratory (VS)
 • The Oak Ridge Associated Universities (VS)
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st- ... Lees meer

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st-century campus. NU scholars conduct research in a variety of fields and bring the most ambitious projects to life. Research is supported by internal and external funds each year and carried out in modern laboratories. English as the language of instruction and research at Nazarbayev University, admission and progression systems are entirely merit-based. Lees Minder