B.com

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

B.com

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

De afdeling is opgericht met als doel het maken van de studenten concurreren op het gebied van handel. De afdeling biedt voor onderzoek en onderwijs met betrekking tot een breed scala van onderwerpen in verband met de handel en andere aanverwante onderwerpen. Studenten krijgen blootstelling aan een breed scala van onderwerpen zoals Accountancy, Finance, Management, Economie, Recht, Environmental Science, kwantitatieve technieken en International Marketing en het scherpt ook hun zachte vaardigheden door onderwerpen als Business Communication.

Industriële blootstelling is van primair belang en om te zorgen dat we tegemoet industriële opleidingen en periodieke industriële bezoeken als een verplicht onderdeel van het curriculum.

Nationale, internationale seminars, conferenties en workshops worden periodiek uitgevoerd om onze studenten bijgewerkt met de lopende trends te houden.

Voordelen van BCOM

IFIM College B.Com programma is prestigieus programma, het aantrekken van de beste en slimste studenten uit heel India en daarbuiten. Afgezien van hun uitstekende academische prestaties, hebben IFIM's Commerce studenten uiteenlopende belangen, toonde leiderschap en team vaardigheden gedemonstreerd. Hun actieve deelname en de daaruit voortvloeiende triomf in diverse management wedstrijden op zowel de staat als op nationaal niveau zijn levende getuigenis van de competentie en kaliber van de studenten van IFIM College. De uitstekende academische omgeving met een oordeelkundige mengsel van co-curriculum en extra-curriculum activiteiten biedt hen vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in de zakelijke wereld.

Studenten krijgen de kans om te kiezen om business courses hun specifieke gebieden van belang te kiezen in hun derde jaar.

Onder de overvloed aan cursussen aan te bieden, worden de studenten mogen certificering cursussen die door Accounting groepen, Financiën groepen, Marketing Group, Human beroep, verzekeringen, belastingen en Informatiesysteem en beheer groepen kiezen.

Het kennen van het feit dat niet elke student volgt conventionele leerstijlen en methoden, bij IFIM we gebruiken verschillende methoden om te helpen een student inzicht in de praktische toepassing van een onderwerp.

Deze werkwijzen omvatten

  • Klasse instructie en interactieve discussie
  • Case studies
  • Ervaringsgerichte oefeningen
  • Real-world projecten
  • Klaslokalen zijn uitgerust met state of the art multi-media-instrumenten.

IFIM's College biedt een scala aan ondersteunende diensten die exclusief voor Commerce studenten. Studieadviseurs zijn beschikbaar om eisen graad, cursus selecties, universitaire diensten of andere academische zaken te bespreken.

De bibliotheek Maakt: 63 nationale en internationale tijdschriften, 12000 Boeken, 3600 E-Books, 8400 e-journals, 4800 E-artikelen etc.

Het netto-effect Centre biedt gratis technische middelen en multi-media voor Commerce studenten. Het centrum is 6 dagen per week tijdens het academiejaar geopend.

De Wi-Fi-campus kunnen studenten eenvoudig toegang tot online informatie.

Waardoor studenten inzetbaar vereist een behoorlijke hoeveelheid van de persoonlijkheid ontwikkeling voor een student.

Het houden van deze eigenschap in het achterhoofd, worden de studenten aangemoedigd om deel te nemen aan quizzen, debatten, extempore en groepsdiscussie.

Het Career Centre, gevestigd in de campus is zeer begaan met het voldoen aan de behoeften van de studenten en organisaties die ze huren. Het programma trekt top recruiters uit heel India.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
India - Bangalore, Karnataka
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2019
India - Bangalore, Karnataka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan