B.sc In Modelstudies

Flight Training Europe (FTEJerez)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

B.sc In Modelstudies

Flight Training Europe (FTEJerez)

FTEJerez heeft gekozen voor de Institute of Technology Carlow, Ierland, als derde niveau educatieve partner om een ​​B.Sc in Pilots Studies leveren.

IT Carlow is pro-actief geweest in de ontwikkeling van de ruimtevaart gerelateerde programma's in de afgelopen twee decennia, zoals de EASA goedgekeurd Bachelor of Engineering in Aircraft Systems, het aantrekken van studenten uit meer dan 27 landen. Daarnaast is IT Carlow is gekozen als 'The Sunday Times Institute of Technology van het jaar 2014' onder andere onderscheidingen.

De mate is het resultaat van een nauwe samenwerking met de luchtvaartindustrie, het ontwikkelen van een nieuwe mate dat de behoeften en verwachtingen van de industrie voldoet. Beide instellingen zijn blij om een ​​programma dat, na het succesvol afronden van 2 intensieve semesters bij IT Carlow en ATPL natuurlijk FTEJerez's, de luchtvaartmaatschappij eerste officier programma zal niet alleen toe een formele erkenning van een EASA ATPL maar, in tegenstelling tot andere opleidingen aanwezig is, zal Ook leveren echte academische waarde en de verdere kwaliteit van de opleiding die echt wordt gewaardeerd door de industrie de belangrijkste werkgevers.

Directe toegang tot dit programma is momenteel exclusief voor FTEJerez afgestudeerden of kandidaten die zijn geslaagd voor AFOP assessments FTEJerez's en wens om de mate modules ondernemen voordat u zich inschrijft op FTEJerez's AFOP.

Externe afgestudeerden met een geldige bevroren ATPL zijn welkom om toe te passen, maar zijn onderworpen aan FTEJerez en goedkeuring IT Carlow's.

Als u meer wilt weten over deze mate uit te vinden, contact opnemen met onze training adviseurs.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Spanje - Jerez de la Frontera
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Jerez de la Frontera
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan