Doelstellingen van het programma

Dit co-terminal double degree-programma is bedoeld om studenten voor te bereiden:

 • effectieve schoolleraren of andere professionals worden die de kennis en vaardigheden in taalstudies goed beheersen; en
 • met een positieve werkhouding en goede interpersoonlijke vaardigheden.

Na succesvolle afronding van het programma ontvangen studenten twee graden met een honoursclassificatie en één perkament en een gekwalificeerde lerarestatus (QTS) in het basis- en voortgezet onderwijs.

Programmastructuur

Domein

Opmerking: De lessen worden gehouden in Tai Po Campus en Tseung Kwan O Study Center / Kowloon Tong Satellite Study Center / Sports Center zoals beslist door de universiteit.

majors

Er zijn twee majors, namelijk Education Major en Discipline Studies Major, in dit programma. Discipline Studies Major gaat over taalstudies. Education Major richt zich op theorieën en praktijken in het lesgeven in het Engels. Het heeft betrekking op zowel basis- als secundaire schoolinstellingen als BA (Lang Studies)

Om de Engelse taalontwikkeling van elke student te ondersteunen, zal hij of zij:

 • een academisch adviseur toegewezen krijgen;
 • in jaar 1 twee verplichte Engelse taalverbeteringscursussen volgen;
 • de voorbereidingscursussen voor het International English Language Testing System (IELTS) uitvoeren;
 • deelnemen aan een verplicht programma voor onderdompeling in het buitenland en in een Engelssprekend land wonen en studeren; en
 • studiecursussen met specifieke doelstellingen voor taalverbetering.

Praktijkervaring

Studenten moeten deelnemen aan Field Experience (FE), waar ze lessen volgen en oefenen met lesgeven in lagere en middelbare scholen:

 • FE Foundation-cursus
 • FE- en professionele leerportfolio I
 • FE en Professional Learning Portfolio II
 • Blokkeer de praktijk I
 • FE Semester

Belangrijke opmerking: de universiteit zal studenten van onze full-time lerarenopleidingsprogramma's (bijv. Bachelor of Education-programma's) vragen om te verklaren of ze zijn veroordeeld voor of vervolgd worden voor enig seksegerelateerd delict in Hong Kong of elders, en om relevante details voorafgaand aan het uitvoeren van de onderwijspraktijk. Dergelijke informatie kan worden vrijgegeven aan hun stagescholen. De universiteit behoudt zich het recht voor deze studenten niet toe te staan de praktijk van het blokonderwijs bij te wonen. Als dat het geval is, kunnen ze niet aan de afstudeereisen van de programma's voldoen.

Loopbaanvooruitzichten / Beroepskwalificaties

Engelstalig met diepgaande academische en professionele kennis, zullen afgestudeerden van het programma uitstekende carrièrevooruitzichten hebben. Zij worden volledig gekwalificeerde leraren Engels die les kunnen geven in zowel lokale lagere als middelbare scholen met de volgende vaardigheden en kwalificaties.

 1. Qualified Teacher Status in Hong Kong;
 2. Zeer hoge Engelse taalvaardigheid; en
 3. De mogelijkheid om studenten te helpen Engels als tweede taal effectief te leren in het basis- en voortgezet onderwijs in Hong Kong.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 23 andere vakken van The Education University of Hong Kong »

Laatst bijgewerkt op February 21, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
5 jaar
Voltijd
Prijs
140,000 HKD
Niet-lokale studenten per jaar | Lokale studenten: HK $ 42.100 per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum