BA (Hons) Accountancy

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Prospectus downloaden

Een carrière waar u op kunt rekenen

Onze BA (Hons) in Accountancy behandelt de nieuwste praktijken en theorieën van de boekhouding en biedt essentiële training voor toegang tot dit werkelijk prestigieuze wereldwijde beroep, samen met een indrukwekkend scala aan maximale vrijstellingen van examens van professionele accountants.

Fundamenteel voor planning en voorspelling, budgettering en controle, belastingheffing en besluitvorming, competente en vindingrijke accountants zijn essentieel voor succes in zaken en handel.

Waarom een Accountancy-diploma?

De cursus is gebaseerd op de nieuwste werkwijzen en theorieën over boekhouding en behandelt de twee belangrijkste gebieden van management accounting en financiële boekhouding en rapportage.

U kunt ook kiezen uit een aantal optionele modules in uw laatste jaar, inclusief (onder andere) belastingen en audit.

Naast het ontwikkelen van uw accountancy-gerelateerde kennis, helpen wij u bij het ontwikkelen van vaardigheden voor een leven lang leren, zodat u kunt reflecteren op, articuleren, overdragen en eigenaar worden van de ontwikkeling van uw vaardigheden, om uw succes te maximaliseren.

Onze BA (Hons) in Accountancy is ontworpen om u de academische kennis en praktische vaardigheden te geven die nodig zijn voor een professionele carrière in de accountancy.

Waarom Regent College London ?

 • Zeer goed geïnformeerde docenten die groeps- en één-op-één ondersteuning bieden, zodat u toegang hebt tot de hulp en het advies dat u nodig hebt om te slagen wanneer u het nodig hebt.
 • Gastsprekers uit de industrie en het bedrijfsleven, zodat u vragen kunt stellen, kunt deelnemen aan het debat en kunt profiteren van hun kennis, advies en begeleiding.
 • Flexibele studie-opties met dag-, avond- en weekendschema's, zodat u uw studie kunt aanpassen aan uw persoonlijke en / of professionele verplichtingen.
 • Kleine klassen die ervoor zorgen dat u volledig kunt deelnemen en profiteren van de volledige aandacht van ons uitzonderlijke onderwijsteam.
 • Een centrale locatie met uitstekende bibliotheek- en IT-faciliteiten, wifi en goed uitgeruste onderwijs-, leer- en studieruimtes in het hart van het bruisende West-End van Londen.

Progressiemogelijkheden

Een accountancy-graad zal uw begrip van accountancy-praktijken, handel, industrie en financiën ontwikkelen.

Afgestudeerden in de accountancy zullen een verscheidenheid aan technische en overdraagbare vaardigheden ontwikkelen die worden gezocht door een breed scala aan werkgevers en organisaties in de bedrijfssector.

Je leert over commercieel bewustzijn en hoe bedrijven functioneren en verwerft numerieke en kwantitatieve vaardigheden gekoppeld aan de zakelijke context.

U kunt problemen oplossen, gegevens en statistieken analyseren en informatie zowel mondeling als op papier presenteren.

Je hebt ook de vaardigheden van aandacht voor detail en sterke organisatorische vaardigheden.

Wat kan ik met deze kwalificatie doen?

Na het afstuderen, kunt u ervoor kiezen om de industrie in te gaan en een baan te krijgen als een stagiair bedrijfsaccountant of interne auditor of lid te worden van een praktijk en een opleiding te volgen als auditor of belastingconsulent.

Een accountancy-graad biedt u een platform voor toegang tot verschillende sectoren, belasting- of accountantspecialist, investeringen en verzekeringen, managementadvies en overheidsinstellingen zoals HM Revenue and Customs.

Veel van onze afgestudeerden hebben zich verder gekwalificeerd als accountant, hetzij bij CIMA, ACCA, ICAS of ICAEW.

Afgestudeerden in accountancy kunnen ook afgestudeerde regelingen verkennen, dit zijn langlopende arbeidscontracten, vaak als accountant in een MKB-bedrijf of in zeer grote, multinationale accountantskantoren zoals Deloitte, KPMG, PwC en EY.

Ze gebruiken grootschalige wervingscampagnes en beoordelingen om de meest veelbelovende afgestudeerden aan te trekken en hebben hoge minimumvereisten.

Toelatingseisen

 • UCAS-punten: 104
 • Niveau 3: Alle onderwerpen zijn acceptabel
 • GCSE's: vijf in klasse C of hoger / klasse 4 tot 9
 • IELTS: 6.0 met niet minder dan 5.5 in elke band (niet-native speakers)

Als je geen GCSE's / A-niveaus hebt gestudeerd en niet-traditionele toegangskwalificaties of relevante werkervaring hebt, zullen we je aanvraag graag in overweging nemen. U moet een interview bijwonen als onderdeel van het toelatingsproces.

Als u niet voldoet aan de toelatingseisen voor deze cursus, overweeg dan de BA (Hons) in Accountancy met Foundation Year (UCAS-code: N410).

Cursusspecificatie

 • UCAS-code: N400
 • Duur: 3 jaar
 • Niveau: RQF Niveau 4-6
 • Aanbestedende instantie: University of Bolton
 • Beoordeling: examens, essays, rapporten en presentaties
 • Wijze van levering: Full Time
 • Tijdschema opties: Week Dagen / Avonden / Weekends
 • Campus: Central London, Harrow, Southall
 • Opnamedata: september en januari
 • Vergoeding: £ 9.250 per jaar
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Lees meer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Lees Minder
Wembley , Londen , Londen , Eg , Londen + 4 Meer Minder