BA (Hons) Accountancy

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Accountancy

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

De BA (Hons) Accountancy zal je een sterke academische en professionele achtergrond voor een professionele carrière in de accountancy te geven. Het zal ook je carrière ontwikkeling te ondersteunen als u overweegt een bredere managementfunctie, want het zal u te voorzien van de financiële kennis die centraal staat in veel zakelijke carrière.

De cursus is gebaseerd op de meest recente praktijken en theorieën van de boekhouding en heeft betrekking op de twee belangrijkste gebieden van management accounting en financiële administratie en verslaglegging, evenals het aanbieden van een aantal optionele modules die kunnen worden geselecteerd voor studie in je laatste jaar.

De BA (Hons) Accountancy biedt vrijstelling van bepaalde professionele accountancy lichaam examens.

Over de cursus

U zal worden onderwezen door middel van lezingen, seminars en tutorials, waar case studies worden vaak gebruikt om de academische theorie toe te passen real-life praktische scenario's.

bijzondere kenmerken

  • Studenten gegeven in kleine groepen faciliteren verbeterde persoonlijke ervaring zorgen ontvangt u uitstekende ondersteuning van docenten
  • De sterke beroepsgerichte element om de cursus en het gebruik van case studies zal u een goede basis in echte zakelijke situaties te geven.
  • Geaccrediteerd door ACCA, ICAEW en CIMA
  • ICAEW geaccrediteerd HEPiL (Education Partner in Higher Learning)
  • Links met AIA, IFA en CPA Australië
  • Employability thema's op alle niveaus van het programma, met inbegrip van versterking van de banden met lokale werkgevers met het oog op het verhogen van stages en stagemogelijkheden
  • Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) loopt het hele programma
  • De Bolton Society of Chartered Accountants geeft jaarlijks een prijs uit aan de meest opmerkelijke accountancy afgestudeerde. Deze onderscheiding is een belangrijke opstap naar een carrière in de accountancy zijn
  • Regelmatige gastsprekers uit de industrie en de praktijk.

Wat je leert

U zult toegepaste kennis en vaardigheden die een carrière in de accountancy relevant zijn te ontwikkelen. Als een aanzienlijk deel van het onderwijs is gebaseerd op praktische scenario's, zal je studie u een inzicht in de accountancy praktijk in een werkende zakelijke omgeving te geven. U vindt er ook een goed begrip van de bredere kwesties in verband met de sector, voor de wet bijvoorbeeld bedrijf, management en fiscale kwesties te krijgen.

Bovendien, vind je andere vaardigheden die je carrière zal ondersteunen, bijvoorbeeld studievaardigheden, mondelinge en schriftelijke communicatie te ontwikkelen, IT en presentaties.

Wat u zult studeren

Level 1

Management Accounting Fundamentals; Financial Accounting Fundamentals; Kwantitatieve Methoden voor Accountants; Principles of Economics; Inleiding tot het recht voor Accountants; Accountant in de zakelijke omgeving.

Niveau 2

Financial Accounting en Reporting; Management Accounting en besluitvorming; Auditing en Assurance; Persoonlijke en Business Tax; Contemporary Business Management; Professional Accountant in de praktijk.

Niveau 3

Geavanceerde Financial Accounting en Reporting; Strategic Management Accounting; Financieel Management; Investigative Study. Opties (kies 2): Geavanceerde Belasting; Geavanceerde Auditing Practice; Financiële Criminaliteit; International Business and Finance; Hedendaagse management vraagstukken.

Toelatingseisen

260 UCAS punten uit ten minste twee, maar bij voorkeur drie, A2-niveaus (of equivalent) in alle onderwerpen.

Je moet ook vijf GCSE's in rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels en wiskunde.

Houders van de AAT Technician kwalificatie zal worden vrijgesteld van vijf modules op niveau HE4. Ze zullen direct toegang te bieden tot niveau HE5 en worden verplicht om een ​​extra HE4 module bestuderen.

U kan nodig zijn om een ​​interview als onderdeel van de sollicitatieprocedure bij te wonen.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

Als u niet voldoet aan de toelatingseisen voor deze cursus kunt u overwegen ons Toegang tot HE Diploma: Business Management of International Foundation Programma in Business and Management.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
full-time, 6.000,00 GBP part-time - UK / EU; 11,250.00 GBP full-time - International