BA (Hons) accounting & finance

Kent Business School, University of Kent

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) accounting & finance

Kent Business School, University of Kent

Locatie: Canterbury

De BA (Hons) Accounting & Finance-opleiding aan de Kent Business School is speciaal ontworpen om te zorgen dat deze beantwoordt aan de veranderende behoeften en verwachtingen van het accountantsberoep van vandaag, met een internationaal perspectief op het bedrijfsleven.

Verbreed uw vaardigheden met gespecialiseerd boekhoudkundig onderwijzend personeel, van wie velen professionele boekhoudkwalificaties bezitten en ervaring hebben in een breed scala aan managementdisciplines, allemaal met een internationale focus. U krijgt een geaard academisch onderwijs krijgen met de nadruk op belangrijke vaardigheden zoals rekenen, mondelinge en schriftelijke communicatie, groepswerk en computing. Wij bieden de mogelijkheid om een ​​jaar op stage te besteden, of de boekhouding met verwante onderwerpen te combineren. Onze ondersteunende en flexibele benadering van lesgeven geeft je het vertrouwen en de vaardigheden die je nodig hebt om het pad te volgen dat je het meest interesseert.

Je hebt de mogelijkheid om de BA (Hons) Accounting & Finance-graad met een jaar in de industrie te volgen op een professionele stageplaats, wat een geweldige manier is om je vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid te ontwikkelen en uit te rusten. We hebben een uitstekende staat van de graduate dienstverband bij onze afgestudeerden verhuizen naar een hele reeks van functies met inbegrip van beroepsopleiding in de openbare praktijk (accountancy) of in de industrie, de handel of de openbare sector, of financiële diensten of algemeen management.

Uw inzetbaarheid ontwikkelen Met 93% van de boekhoudkundestudenten en 90% van de Finance-studenten die 6 maanden na het afstuderen werkzaam zijn of in verdere studie werken, hebben wij een toprecord voor het verbeteren en ontwikkelen van uw vaardigheden en inzetbaarheid.

We hebben een uitstekende reputatie op het gebied van afgestudeerde banen bij pas afgestudeerden die een accountancyopleiding volgen bij bedrijven zoals KPMG, Ernst and Young en PricewaterhouseCoopers, andere financiële diensten bij banken of particuliere bedrijven, of andere vormen van management, zoals werving of marketing.

Kent Business School biedt een schat aan mogelijkheden voor u om veel meer te winnen dan uw waardevolle bedrijfsdiploma. We hebben sterke banden met vele wereldwijde organisaties en bieden kansen voor u om te netwerken met hen en het verwerven van nuttige verbindingen, zodat u uw student ervaring te verbeteren en het verhogen van uw inzetbaarheid.

We houden evenementen of activiteiten met dergelijke organisaties en verenigingen die uw leerervaring zullen profiteren en verbeteren van uw toekomstige loopbaan. Wij bieden de ideale faciliteiten in een internationale leeromgeving voor u om associaties met vrienden en collega's, terwijl op school en na het afstuderen te smeden, als onderdeel van de Kent Business School alumni, die met je lang nadat je bent afgestudeerd en bijstand verlenen bij zal blijven uw toekomstige carrière.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Kent Business School, University of Kent
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates