BA (Hons) accounting & finance

University of Greenwich

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) accounting & finance

University of Greenwich

BA Accounting & Finance (Hons)

U moet dit programma overwegen als u wilt een gekwalificeerde accountant worden of het ontwikkelen van een algemene carrière in de boekhouding en financiën. Accountancy is het proces van het behoud, auditing en verwerken van financiële informatie aan managers, beleggers, de belastingdienst en andere besluitvormers te wijzen middelen te helpen. Deze snel bewegende industrie maakt gebruik van de nieuwste technologie en trekt een aantal van de meest gemotiveerde en intelligente afgestudeerden.

Na 1 jaar, kunt u deze mate voort te zetten of over te schakelen naar het tweede jaar van de BA Hons Accounting en Financial Information Systems. Na 2 jaar, kunt u een jaar sandwich plaatsing waarop uw laatste jaar studies en werkgelegenheidsvooruitzichten zal helpen nemen. Directe toegang tot Jaar 2 of 3 is beschikbaar als u hiervoor gekwalificeerd bent.

Succesvolle afronding (met de relevante opties) biedt vrijstelling van: alle negen foundation-niveau papieren van ACCA; alle certificaat niveau papers en 4 van de 6 leidinggevend niveau CIMA papers; en 8 van de vijftien beroepskwalificatie papieren van het Institute of Chartered Accountants van Engeland en Wales.


De doelstellingen van het programma zijn:

  • Om u voor te bereiden op een carrière in de sector accountancy en financiën.
  • Om je theoretische en praktische kennis van boekhouding en financiën te ontwikkelen in de context van de mondiale economie.
  • Om u uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn voor een complexe en veranderende zakelijke omgeving. Toelatingseisen Aanvragers moeten hebben: 300 UCAS punten uit ten minste twee A-niveau of gelijkwaardig diploma vermeerderd met ten minste GCSE wiskunde klasse B en GCSE Engels klasse C. * Key Skills: Toepassing van Aantal en Communicatie zijn niet in de plaats van GCSE wiskunde en Engels aanvaard. * De kandidaten met professionele kwalificaties en / of vier of meer jaar full-time werkervaring worden beschouwd als op individuele basis. * De kandidaten die geen Engels als hun eerste taal vereist IELTS 6 (met een minimum van 5,5 in elke skill) of het equivalent in een Secure Engels taal Test.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 - 6 weken
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
- UK / EU; £ 11.200 voor internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates