BA (Hons) animatie

AAS College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) animatie

AAS College

BA (Hons) Animatie

&nbsp

Animatie is een van de snelst groeiende industrieën in de wereld die in toenemende mate zal beschikken in ons dagelijks leven. Met de technologische ontwikkeling in de fase die ze nu zijn het onmogelijk blijkt om de waarheid te vertellen en fictie.

Animators kunnen verantwoordelijk zijn voor een of alle aspecten van de speelfilm productie tot en met de fabricage van modellen, foto sets, computer gegenereerde beelden, art direction, commercieel materiaal en advertenties. Het ontwerp van cd-roms, webpagina's en korte geanimeerde titel sequenties bieden andere mogelijkheden voor de animators om hun vaardigheden toe te passen.

Deze unieke cursus is ontworpen om u te helpen geanimeerde karakters en verhaal dat niet alleen de verbeelding van het publiek vast te leggen, maar hebben een bewustzijn van de sociale en culturele plaats binnen die vorm van kunst. Vanaf de eerste dag, projecten richten zich op de gespecialiseerde vaardigheden die nodig zijn om animatiefilms te maken.3D stop-motion, modelbouw en marionet productie, 2D cel, illustratief en computer-gegenereerde animatie worden gedekt. Gelegenheid voor individualiteit en persoonlijke expressie wordt geboden in de cursus. Aan het einde van het laatste jaar, zullen de werkzaamheden worden tentoongesteld in een mate voorstelling screening.

De cursus laat u kennismaken met de discipline, het stimuleert je te verkennen en zijn gespecialiseerd in het specifieke gebied van animatie die in het bijzonder interesseert.Toelatingseisen

De meeste van onze studenten hebben met succes een propedeuse in Art and Design.

Een specifieke toelatingseis voor deze cursus is een portfolio van het werk met het bewijs van het tekenen mogelijkheden en ideeën.

Andere aanvaardbare kwalificaties zijn:

 • International Baccalaureate
 • BTEC National Certificate / DiplomaAanvragen van individuen met niet-standaard kwalificaties, relevante werk-of levenservaring en wie kan het vermogen om te gaan met en te profiteren van mate-level studies tonen zijn welkom.


Studieprogramma

Deze unieke cursus is ontworpen om u te helpen geanimeerde karakters die tot de verbeelding van het publiek vast te leggen door middel van hedendaagse narratieve film en video processen. Vanaf de eerste dag van de projecten zijn gericht op de specialistische vaardigheden van de animatie. 3D stop-motion, modelbouw en marionet productie, 2D cel, illustratief en computer-gegenereerde animatie, zijn gedekt. Hoog kaliber technische en creatieve lessen staat centraal in het leren van studenten ervaring. Gelegenheid voor individualiteit en persoonlijke expressie wordt geboden in de cursus.

Animatie is voornamelijk bezig met het maken van bewegende beelden om iets te communiceren - ideeën, gevoelens, feiten, gevoelens, emoties en verhalen, het bereik is grenzeloos! Onze definitie

van animatie is zeer breed inderdaad en het werk kan worden tekenen op basis van - hoewel collage, mixed media, fotografie, of 3D based-modelleren in een scala van materialen - klei, glas, metaal, kunststof, textiel en hout, of enig ander geschikt materiaal.

We willen elk individu om hun eigen beeldtaal te ontdekken en om deze reden het nastreven van persoonlijk werk is een belangrijke eis van de cursus.

Studie Modus: Full-time 3 jaar


Cursus Inhoud

Deze onderscheidende cursus wordt geleid door professionals uit de animatie-industrie en is geworteld in creatief denken en zelfexpressie vergezeld van een goede technische kennis van de huidige praktijken uit de sector waaronder het schrijven van scenario, character design, storyboards, animeren, montage en sound design. Deze unieke cursus heeft fantastische faciliteiten en studio's catering voor CGI, stop frame, 2D, illustratie, set bouwen, modelbouw en geluid opnemen, bewerken, en sound design. De studenten krijgen de mogelijkheden om te werken aan individuele projecten, evenals 'live ' projecten in groepen voor echte bedrijven.

Jaar introduceert een "creatief denken" als een middel om het genereren van ideeën, het tekenen als een basisvaardigheid, fotografie, beeldbewerking, modelleren (in de breedste zin), en technologieën - zowel modern als oud.De modules die u geleerd zijn:

 • Inleiding tot Animation
 • Creatief Denken
 • Historische Contextuele Studies
 • Plus een electieve moduleIn het tweede jaar de cursus thema's en vaardigheden worden verder ontwikkeld en verwacht wordt dat je zal beginnen om de gebieden die van bijzonder belang zijn om u te identificeren. Animatie als kunstvorm, animatie als illustratie en animatie als een verhaal te vertellen apparaat zijn allemaal onderzocht. De modules die u geleerd zijn:

 • Animatie Exploratie
 • Animatie Productie
 • Hedendaagse Contextuele Studies
 • Plus een electieve module


Jaar drie biedt ruimte voor individualiteit, creativiteit en ontwikkeling. Zowel in-als persoonlijk project werk wordt uitgevoerd. Aan het eind van het jaar het werk dat u produceert zullen worden tentoongesteld in een "diploma" show. De modules die u geleerd zijn:

 • Honours Project
 • Animatie Onderzoek en Ontwikkeling
 • Animatie Productie
 • Contextuele Studies - Design Futures
Aanslag

Evaluatie is een onderdeel van het leerproces. Academisch debat, gecommitteerde rapporten en student waarnemingen beïnvloeden beoordelingsstrategieën. De cursus maakt gebruik van een scala van formatieve en summatieve strategieën en deze worden ingezet om u te profiteren in termen van de ontwikkeling van uw begrip van Design en Design aanverwante disciplines.

Beoordelingscriteria worden gecommuniceerd in de algemene handboek, de module descriptoren en in de module informatiepakketten. Project korte evaluatie criteria hebben betrekking op module beoordeling worden vermeld aan het eind van een korte. Terugmelding betrekking heeft op module en project beoordelingscriteria.

Aspecten van evaluatie zijn gemeenschappelijk voor alle cursussen, en sommige zijn onderscheidende aan uw specifieke cursus.De strategieën zijn ontworpen om eisen aan u gelijk aan die je ontmoet op het afstuderen te plaatsen en ze helpen bij het ontwikkelen geschikte werkmethoden om te reageren op problemen in te stellen.

Uw beoordeling merken worden gemodereerd door een intern team van assessoren en dit 'uitwendig onderzoek' is een belangrijk onderdeel van het beoordelingsproces. Het vindt plaats in cursussen en tussen modules. Ons proces is goed ontwikkeld. Het is streng en zorgt ervoor dat er vergelijkbaarheid van de beoordelingsprocedure in alle afdeling cursussen. De normen van het resultaat zijn vergelijkbaar per cursus en bewezen door de hoeveelheid en de kwaliteit van het werk.

De externe examinatoren voor AAS zal dezelfde zijn examinatoren voor Preston campus cursussen. Ze bezoeken de AAS College ieder jaar in juni.


Carrière

Op de BA (Hons) Animatie natuurlijk streven we naar animatoren staat het invoeren van de industrie in de creatieve afdeling van het of het werken als kunstenaar animatoren, regisseurs en ontwerpers produceren - onder andere dingen.

Veel van onze afgestudeerden hebben carrière met grote consultancy-en ontwerpbureau en animatie bedrijven.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Griekenland - Thessaloniki, Thessaloniki
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates