BA (Hons) Architectuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Architectuur is een dynamisch onderwerp met een breed scala aan activiteiten, van studio-ontwerp en modelbouw tot de studie van kunst, geschiedenis en cultuur. Het vereist verbeeldingskracht naast praktische en technische vaardigheden.

Centraal in deze cursus staat de tijd die je doorbrengt in de ontwerpstudio. Je hebt toegang tot onze uitgebreide studiofaciliteiten - inclusief werkplaats- en computermodelleringssoftware - in de bekroonde Broadcasting Place om je projecten te ontwerpen en te bouwen.

Deze kwalificatie geeft vrijstelling van het Architects Registration Board (ARB) en RIBA Part I-examen.

De Leeds School of Architecture biedt een Professional Experience and Development Record (PEDR) Monitoring Service voor afgestudeerden met BA (Hons) Architecture, Master of Architecture (MArch) of een vergelijkbare graad. De PEDR is een elektronisch verslag van uw professionele ervaring, ontwikkeling en competentie in de architectuurpraktijk en biedt ondersteuning op het Pathway naar registratie of licentieverlening, voornamelijk bij de ARB. Bezoek voor meer informatie onze PEDR-pagina.

U kunt ook voorbeelden van het werk van onze studenten bekijken op onze website of door een kijkje te nemen in onze eindejaarsshowpublicatie.

BINNENSTEBUITEN

De INSIDE / OUT lezingenreeks biedt historische, theoretische en kritische analyses van kunst, architectuur en design en verwelkomt internationaal erkende beoefenaars om over hun praktijk te komen praten. Lees meer over aanstaande evenementen op de INSIDE / OUT-webpagina.

Research Excellence Framework 2014
Research Excellence Framework 2014: de resultaten van onze universiteit voor de eenheid Architectuur, Gebouwde Omgeving en Planning, die zij voor het eerst heeft ingevoerd, waren indrukwekkend: 37% van haar onderzoek werd beoordeeld als wereldleider of internationaal uitstekend.

U wordt aangemoedigd om modellen te ontwerpen en te maken in onze ontwerpstudio, en om onze computerfaciliteiten te gebruiken om uw projecten te ontwerpen en te bouwen. Je leert technische vaardigheden in workshops naast studenten van onze cursussen Interieurarchitectuur & Design en Landschapsarchitectuur.

Gedurende de cursus worden er externe evenementen georganiseerd door het personeel, waaronder lezingen en workshops, evenals de mogelijkheid voor buitenlandse bezoeken aan steden als Rome, Barcelona, Venetië en Amsterdam.

Het duurt zeven jaar om een volledig gekwalificeerde architect te worden en we bieden de professionele lichaamserkenning waardoor je verder kunt studeren op dit gebied. Je moet een MArch (Master of Architecture) afronden die vrijstelling geeft van deel II van het RIBA-examen in de architectuur. Je rondt dan het Postgraduate Diploma in Architectural Professional Practice af, met vrijstelling van deel III.

Voordelen van de cursus

  • Deze kwalificatie is de eerste stap om architect te worden en geeft vrijstelling van de Architects Registration Board (ARB) en RIBA Part I-examen (ga voor meer details naar onze pagina 'Hoe architect worden')
  • Onze ervaren academici hebben uitgebreide netwerken die u in contact brengen met beoefenaars, vooraanstaande consultants en andere experts
  • Maak gebruik van de optie van de Professional Experience and Development Record (PEDR) Monitoring Service
  • Leeds Beckett is de thuisbasis van Project Office, ons eigen in-house RIBA-architectenbureau
  • We hebben in de hele regio, nationaal en internationaal, banden met architectenbureaus
  • Studeer aan de Leeds School of Arts - een van de grootste universitaire kunstgemeenschappen in het noorden, met 3000 studenten verspreid over 40 cursussen en 170 jaar inspirerende, uitdagende en innovatieve praktijken

Toelatingseisen

We hebben nu studenten verwelkomd uit meer dan 140 landen over de hele wereld. Als je bij ons wilt studeren, kun je je land vinden en alle informatie krijgen die je nodig hebt over toelatingseisen en hoe je je kunt aanmelden. Als u zich aanmeldt via UCAS, lees dan meer over hoe uw kwalificaties passen in het UCAS-tarief.

Selectiecriteria

We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

Interview vereist

We houden interviews als onderdeel van het toelatingsproces en geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een interview - de interviewdata zullen te zijner tijd worden gepubliceerd. Uitnodigingen worden verzonden via UCAS en u moet uw UCAS Track-account raadplegen voor meer interviewdetails. Bij het interview word je beoordeeld op je portfolio (artwork of foto's van artwork samen met schriftelijke opdrachten), algemene kennis en je enthousiasme voor architectuur.

Internationaal baccalaureaat

27 punten

IELTS

IELTS 6.5 zonder vaardigheden onder 6.0, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

Aanvullende toelatingseisen:
Controleer uw kwalificaties

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen bij het vergelijken en verifiëren van je kwalificaties. Neem contact op met ons International Office op +44 (0) 113812 1111 09.00 tot 17.00 uur ma-do / 09.00 tot 16.30 vrij GMT of stuur een e-mail naar internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

Wilt u uw Engelse taalvaardigheid verbeteren?

Maak je geen zorgen als je niet het niveau Engels hebt dat vereist is voor de door jou gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council. Controleer uw Engels en ontdek meer over onze cursussen Engels.

Meer vragen?

Wat uw vragen ook zijn, we zijn er om ze te beantwoorden. Bezoek onze Internationale website voor meer informatie en om onze online open dagen te ontdekken.

Baanperspectieven

Deze cursus biedt de eerste stap om architect te worden en biedt ook een uitstekende basis in ontwerp. Afgestudeerden hebben niet alleen vooruitgang geboekt in de architectuur, maar hebben ook verschillende carrières aangenomen, van het ontwerpen van virtuele games, productontwerp en psychologie tot projectmanagement. Het duurt zeven jaar om een volledig gekwalificeerde architect te worden en we bieden de professionele instantieherkenning waarmee u uw studies en professionele accreditatie kunt bevorderen. Om volledig in aanmerking te komen als architect, moet je een MArch (Master of Architecture) voltooien, waarbij je vrijstelling krijgt van deel 2 van het RIBA-examen in de architectuur. Je voltooit dan het Postgraduate Diploma in Architectural Professional Practice, waarbij je vrijstelling krijgt van Deel 3.

  • Architect
  • Architectural Technologist
  • Interieur- en ruimtelijk ontwerper
  • Bouw landmeter

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld voor het jaar voor internationale studenten is £ 13.000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk studiejaar op dit niveau vastgesteld.

Educatieve bezoeken - De kosten voor deze reizen zijn reis-, verblijf- en verblijfskosten. De prijs varieert van jaar tot jaar en aanwezigheid is optioneel.

Studiemateriaal - Wij bieden kernmateriaal tijdens je studie en je kunt ervoor kiezen om extra materialen aan te schaffen. Dit is niet verplicht en zal afhangen van de projecten die u onderneemt.

uitrusting

Architectuur en kunststudio's

Onze studio's bieden ruimte voor individuele en groepsprojecten en faciliteiten omvatten parallelle bewegingsborden, flip-top tekenborden en werkplaatsen voor boekdrukkunst en grafiek. Onze 3D-printer en lasersnijders kunnen ook worden gebruikt voor het maken van modellen, vormen van kunststof, plasmasnijden en 3D-sculpturen.

Design Studios

Onze moderne multimediastudio's bevatten een speciale CAD-suite en specialistische software, zoals REVIT, waarmee studenten vaardigheden kunnen ontwikkelen in 3D-ontwerp en het bouwen van informatiemodellering.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Zendplaats

Broadcasting Place is een centrum voor creatieve geesten en innovatieve denkers en is de thuisbasis van onze studenten kunst, design en architectuur.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder