BA (Hons) / BSc (Hons) in het onderwijs (secundair)

University of Stirling

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) / BSc (Hons) in het onderwijs (secundair)

University of Stirling

Overzicht

Kies onze bachelor in het onderwijs (secundair) en leer van toonaangevende academici en uitstekende leraren die gedetacheerd zijn vanuit lokale scholen. Dit geeft je toegang tot de allernieuwste praktijken en onderzoeken gedurende je secundaire onderwijsniveau.

Onze baanbrekende aanpak van het beroepsonderwijs geeft je de tijd om je te ontwikkelen als docent in het voortgezet onderwijs. Met onze vierjarige leraringsgraad kun je groeien in vertrouwen en kritisch reflecteren over je vaardigheden. Het volgen van een eenjarige conversiecursus om leraar te worden, geeft je deze flexibiliteit niet.

Wij stellen u in staat om de praktijk van het lesgeven (pedagogiek) en twee specialistische onderwerpen tegelijkertijd te bestuderen. U kunt bijvoorbeeld naast het lesgeven ook Engels en geschiedenis studeren op universitair niveau.

Je behaalt een op onderzoek gebaseerd diploma, waardoor je goed uitgerust bent om de wereld van het secundair onderwijs te betreden vanaf de dag dat je bent afgestudeerd. In het Research Excellence Framework (REF 2014) had ons onderwijsonderzoek de hoogste kwaliteit van de onderzoeksoutput van een Schotse universiteit, met een 100% beoordeling als wereldleider of internationaal excellent.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 We zijn 1e in Schotland voor onderwijsstudies (The Guardian University Guide 2018) en top 10 in het Verenigd Koninkrijk (The Complete University Guide 2019)

# 2 We geven je de tijd om je vaardigheden als docent gedurende vier jaar te ontwikkelen - in plaats van een traditionele cursus van een jaar

# 3 100% van onze studenten was werkzaam in een professionele of leidinggevende functie, zes maanden na het verlaten van deze cursus (UNISTATS, 2016)

Cursus details

Je volgt een cursus van acht semesters (vier jaar) om een ​​Honours degree in Professional Education (Secondary) te behalen. Als alternatief, zeven semesters (drie en een half jaar) leidt tot een algemene graad of een bachelors graad in het professioneel onderwijs. Studenten op universitair niveau kunnen zich mogelijk maar in één onderwijssubject kwalificeren.

Semesters 1 - 2

Je neemt de volgende kernmodules:

  • Onderwijs: doelen, principes en praktijk
  • Onderwijs: leren en onderwijzen

Om je vertrouwen te geven voordat je op stage gaat, neem je deel aan microteaching op de campus. Dit houdt in het lesgeven aan kleine groepen kinderen. Je praktische ervaring begint in Semester 2 met een plaatsing van twee weken.

Semesters 3 - 6

Je neemt een reeks kern- en geavanceerde modules in het onderwijs, inclusief een reeks onderwijsvaardigheden in de door jou gekozen vakken. Je gaat ook op twee schoolstages, die elk drie tot vijf weken duren, tussen Semesters 3-4 en 5-6. Studenten Lichamelijke Opvoeding nemen deel aan een extra plaatsing van vier weken. Tijdens Semester 6 breng je vijf halve dagen door in scholen.

Semesters 7 - 8

Semester 7 omvat een stage van tien weken, evenals klassen met aanvullende lessen.

In Semester 8 vul je een Enquiry in Practice in die nauw verband houdt met je stageplaats, maar ook met je studieonderwerp.

Als je een student bent die scheikunde, natuurkunde of ingenieurstechnieken studeert bij Heriot-Watt, bieden we je de mogelijkheid om dit te combineren met een onderwijskwalificatie aan de University of Stirling . Je studeert je onderwerp bij Heriot-Watt en neemt je onderwijsmodules samen met studenten van het Secundair Onderwijs in Stirling. Je volgt dezelfde basis- en geavanceerde onderwijsmodules als andere onderwijsstudenten, en gaat ook op dezelfde vier-, vijf- en tienweekse schoolstages.

Lees meer over onze STEM-onderwijscursussen.

Onderwijs

Onze opleiding in het middelbaar onderwijs wordt gegeven door middel van seminars, lezingen en workshops. Je hebt ook de mogelijkheid om naar school te gaan om praktische onderwijservaring te krijgen.

Veldwerk

Studenten van de cursus aardrijkskunde of biologie hebben de mogelijkheid om op een residentiële excursie te gaan.

Beoordeling

Beoordeling is door voortdurende beoordeling. Plaatsingservaringen op school worden ondersteund door leraren op school en docenten van de University of Stirling . Er zijn geen examens in het onderwijs.

Stagemogelijkheden

Schoolstages maken een integraal onderdeel uit van deze cursus, culminerend in een 10-weekse middelbare schoolervaring waar je de door jou gekozen onderwerpen kunt leren.

In het buitenland studeren

Als je moderne talen wilt leren op een school nadat je bent afgestudeerd, moet je voldoen aan de verblijfsvoorwaarden in een land waar die taal wordt gesproken. Voor in aanmerking komende studenten betekent dit het aanvragen van een Engelse taalassistentschap via de extern beheerde British Council-regeling. Studenten moeten opmerken dat dit een competitief schema is en dat de British Council verantwoordelijk is voor de criteria om in aanmerking te komen. Het is de verantwoordelijkheid van de student om deze criteria te controleren (via de British Council-website ) en mogelijke problemen te bespreken met zowel het personeel in het onderwijs als met de Frans / Spaanse programmadirecteur. Studenten moeten opmerken dat het pedagogisch gezien niet raadzaam is om twee talen uit het beginnersniveau te halen wanneer die talen centraal staan ​​in het programma. Elke student die deze route wenst af te leggen heeft de schriftelijke toestemming nodig van zowel de Franse als de Spaanse programmadirecteur of zijn aangewezen vertegenwoordiger voordat hij toestemming krijgt om dat te doen.

Als je specialisme andere onderwerpen behandelt, kun je ook een semester in het buitenland studeren .

Contact

Dr. Jane Smithson, cursusdirecteur
44 (0) 1786 467681
ite@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (niet-EU): £ 12.140
  • Schotse en EU-studenten: £ 1.820
  • Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 20, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
48 maanden
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Buitenlandse studenten (niet-EU): £ 12.140 - Schotse en EU-studenten: £ 1.820 - Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
Locations
Verenigd Koninkrijk - Stirling, Schotland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates