BA (Hons) Bedrijf En Management (aanvullend)

South and City College Birmingham

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Bedrijf En Management (aanvullend)

South and City College Birmingham

Overzicht

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die al een HND, een funderingsgraad of een gelijkwaardige kwalificatie in een bedrijfskundig vak hebben behaald en een volledige honours degree willen behalen in bedrijf en management. Je bouwt voort op je bestaande kennis en ontwikkelt echte competentie en kritisch oordeel in een zakelijke context, zodat je vooruitgang kunt boeken binnen de industrie.

Beschrijving

Je ontwikkelt je inzicht in leiderschap, management en de economie in een mondiale context. Er is veel aandacht voor het beheer van mensen, middelen, informatie en activiteiten. Je krijgt les in kleine groepen, waar je persoonlijke aandacht krijgt van je docenten die je zullen helpen om je vaardigheden te ontwikkelen.

Sleutelgebieden

  • Integraal zakelijk leiderschap
  • Strategisch management
  • Opkomende technologieën voor bedrijfsstrategieën
  • De wereldeconomie
  • Kritisch bedrijfsproject of proefschrift

Toelatingscriteria

U moet minimaal 18 jaar oud zijn op of vóór 31 augustus van het academisch jaar waarin de cursus begint.

Je hebt een verdienstprofiel nodig (minimaal 50% van de modeleeksen op verdienste of hoger), normaal gesproken in een van de propedeutische graden of HNC / HND of gelijkwaardig met een sterke bedrijfsinhoud of voor kwalificaties behaald bij een buitenlandse instelling, de kwalificaties moeten worden bereikt op een niveau dat gelijkwaardig is aan het bovenstaande en aanvragers kunnen converseren in het Engels op IELTS niveau 6.0 of hoger.

Voor niet-zakelijke kwalificaties, beroepskwalificaties en voor leerlingen met een aanzienlijke werkervaring, worden aanvragen voor accreditatie van voorafgaand leren (APL) en accreditatie van eerder verworven ervaringsleren (APEL) verwelkomd in overeenstemming met het toelatingbeleid van het Newman University College zoals gespecificeerd in deel drie van de nieuwe algemene voorschriften van Newman (Newman 2013: 3). Aanvaarding van aanvragen voor APL en accreditatie van eerdere APEL zal afhangen van individuele studenten die een bewezen portfolio van hun leren presenteren. Aanvragen omvatten de vereiste om de leerresultaten en competenties waarvoor APEL wordt gezocht te bewijzen.

Wat nu

Deze cursus bereidt je voor op de volgende stappen in je professionele en academische carrière. U kunt doorgaan naar een postdoctorale studie in bedrijf en management om uw kennis verder te ontwikkelen. U kunt ook werk zoeken in een bedrijfsmanagementfunctie.

Plaats

Digbeth Campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 17, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
12 - 18 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Birmingham, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
Deeltijdskosten: £ 4,000