BA (Hons) Bedrijfsbeheer En Boekhouding En Financiën

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Bedrijfsbeheer En Boekhouding En Financiën

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

trentbach113

BA (Hons) Business Management en Accounting and Finance

Onze Business Management en Accounting and Finance cursus is ontworpen om de behoeften van een steeds veranderende zakelijke wereld te ontmoeten. Het zal u voorzien van een brede kennis van het bedrijfsleven, terwijl het onderwijzen u het belang van de boekhoudkundige en financiële functies binnen een organisatie.

U zult uw analytische vaardigheden en het vermogen om ideeën en financiële informatie mee te ontwikkelen. Door het bestuderen van de rol van de boekhoudkundige gegevens en de praktijken in corporate schandalen die zich voordoen door de tijd en blijven de moderne samenleving uitdagen, zult u kerndisciplines die zeer worden gewaardeerd door werkgevers te ontwikkelen.

Alle studenten nemen deel aan een business simulatie taak, het nabootsen van de ervaring van het runnen van een bedrijf met een groep medestudenten.

Deze graad geeft je ook de accreditatie in de richting van de boekhouding onderzoeken van beroepsorganisaties ACCA, CIPFA, CIMA en ICAEW.

Tijdens het tweede jaar heb je een verscheidenheid aan unieke kansen om betrokken te raken in, zoals studeren in het buitenland, enterprise project, de gemeenschap project, stage of gewoon doorgaan met je studie. De cursus kan bestudeerd worden over drie jaar full-time of vier jaar met een stage.

De huidige bedrijven zijn competitiever dan ooit en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën om hen een voorsprong op hun concurrenten te houden. Onze Business Management Gezamenlijke Eer graden zijn ideaal om uw zakelijke vaardigheden aan te scherpen en de flexibiliteit om zich te specialiseren in gebieden die van belang.

Hoe je geleerd

Gemiddeld ontvangt u minimaal 12-15 lesuren per week uit een combinatie van lezingen en seminars. U zult dan worden verwacht dat uw begrip van het onderwerp gebied te vergroten door middel van onafhankelijk onderzoek voor elke module.

We maken gebruik van een mix aan werkvormen waaronder traditionele lezingen en seminars, IT-workshops, gastcolleges, problem-based learning en groepsdiscussies. Daarnaast zult u ook worden betrokken bij een groot aantal praktische werk, zoals individuele en collectieve presentaties, studenten onder leiding van seminars, rollenspel, industrie gesponsorde wedstrijden en projectwerk.

Deze zijn opgenomen om u te helpen een aantal praktische vaardigheden zoals time management, effectieve presentatie, communicatie, klantgerichtheid, analytisch, ondernemend en teamwerk te ontwikkelen. Alle studenten zullen lezingen en seminars bij te wonen NTU's City site, in het indrukwekkende Newton Building, de thuisbasis van Nottingham Business School.

Je hebt ook een aantal one-on-one tutor sessies per jaar, die u toelaten om:

 • Bespreek uw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Bespreek en krijgen feedback over je werk.
 • Stel vragen over de projecten waaraan u werkt.
 • Hef alle moeilijkheden die u ondervindt met betrekking tot uw werk, persoonlijke omstandigheden of uw universiteit ervaring.

U zult ook gebruik maken van onze virtuele leeromgeving, NOW, dat is een flexibele web-based systeem dat u 24-uurs toegang geeft naar module leermiddelen en literatuurlijsten. Hiermee kun je werk te bespreken met de docenten en elektronisch in te dienen cursussen van overal in de wereld.

Personalisatie

Door onze persoonlijke benadering van leren zullen wij u voorzien van een unieke individuele ervaring om u te helpen het beste wat je kan zijn. Wij zullen u helpen te begrijpen en te reflecteren op je eigen ervaringen, om je ambities te verkennen en je eigen ontwikkeling plan te maken. Het gaat om de ondersteuning van u om uw behoeften te begrijpen door het gebruik van diagnose-instrumenten en voor het ontwerpen en implementeren van een benadering van leren, dat is gepersonaliseerd voor jou. U zult ook in staat zijn om te profiteren van alle fantastische mogelijkheden in verband met studeren aan onze universiteit. Dit geldt ook voor vrijwilligerswerk, studeren in het buitenland, stages, stages, internationale zomerscholen en nog veel meer.

Realiseer je ware potentieel bij Nottingham Business School.

Leer een nieuwe taal

Naast je studie heb je ook de mogelijkheid om een ​​nieuwe taal te leren. Het Universitair Taal- Programme (ULP) is beschikbaar voor alle studenten en geeft u de mogelijkheid van het leren van een geheel nieuwe taal of het verbeteren van de vaardigheden die je al hebt.

Het leren van een nieuwe taal kan:

 • Verbeter uw communicatieve vaardigheden
 • Verrijk uw ervaring in het buitenland
 • Boost uw carrière.

Loopbaan en inzetbaarheid

Afgestudeerden van deze cursus zijn gegaan op het werken in zowel de publieke als private sector, onderneming functies zoals:

 • Trainee Chartered Accountant
 • audit Trainee
 • Account Manager
 • Account executive
 • Claims Handler

In de laatste paar jaar, afgestudeerden van deze cursus zijn gegaan op het veiligstellen van rollen met bekende werkgevers zoals:

 • Unilever
 • GP management
 • Jaguar Land Rover
 • De Delta Group
 • vier Communications

Studenten op deze cursus hebben de neiging om het gemiddelde salaris van £ 21.800 te verdienen na het afstuderen.


(Laatste Dlhe Survey Undergraduate resulteert 2014/15)

employability Team

In de huidige competitieve arbeidsmarkt een stage is een waardevolle aanvulling op uw onderwijs. U zult vitale real-life werkervaring, waardoor je je onderscheiden van de massa en het verbeteren van uw inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te krijgen. Ons Inzetbaarheid team is er om te inspireren en te verbeteren elke fase van je carrière planning en als een afgestudeerde van NTU, zul je in staat zijn om toegang te krijgen tot hun diensten gedurende drie jaar na de cursus is afgelopen zijn.

Diensten die zij leveren zijn onder andere:

 • Het vinden van stages, stages en part-time werk
 • Het nastreven van zelfstandigen
 • Het nemen van gap jaar en time-out
 • Krijgen in vrijwilligerswerk
 • het verstrekken van advies over de verdere studie.

Accreditatie

Onze BA (Hons) Business Management Gezamenlijke Eer cursussen en BA (Hons) Zakelijk natuurlijk een Dual Award status bij het Chartered Management Institute (CMI). In aanvulling op je diploma vindt u ook krijgen een CMI kwalificatie.

Daarnaast zal de BA (Hons) Business Management en Accounting and Finance cursus geeft u de accreditatie in de richting van de examens met professionele organisaties zoals ACCA, CIMA, ICAEW en CIPFA.

 • Momenteel vrijstellingen zijn speciaal onderhandeld met CIMA (Chartered Institute of Management Accountants) en ICAEW (Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales).
 • Vrijstellingen met CIMA zijn 6 van de 11 papers; vrijstellingen met ICAEW zijn 4 van 8 papieren.
 • Andere accounting instanties zoals ACCA kunnen vrijstellingen van lager niveau papieren verlenen; meer informatie kan worden gevonden door rechtstreeks contact opnemen met de organisaties.

De CFA Society van het Verenigd Koninkrijk erkent de belangrijke afstemming tussen de Investment Management Certificate (IMC) en de BA (Hons) Business Management en Accounting and Finance opleiding aan Nottingham Trent University. Het IMC is de benchmark kwalificatie voor de investering beroep.

Toelatingseisen

uk

Je zal nodig hebben één van het volgende:

 • A-levels - BBC, met uitzondering van General Studies
 • BTEC Extended Diploma - DMM
 • 112 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma, met uitzondering van General Studies.

U zult ook GCSE's nodig hebben - het Engels en Wiskunde rang C. We zullen gelijkwaardige kwalificaties en combinaties te overwegen, zie onze website of UCAS natuurlijk zoeken voor meer informatie.

Als u niet zeker weet of de kwalificaties die je hebt, of momenteel studeert voor, voldoen aan de minimale toelatingseisen voor deze cursus, neem dan contact met ons op voordat het indienen van een applicatie via UCAS.

De UCAS Tarief

De UCAS tarief is veranderd voor 2017 binnenkomst. In het nieuwe tarief, de aan kwalificaties nummers zijn zeer verschillend. Dus, terwijl eerder een B op A-niveau was de moeite waard 100 punten, in het nieuwe tarief is nu 40 punten. Klinkt verwarrend? Maak je geen zorgen. We hebben deze calculator om u te helpen uit te werken gemaakt.

In contact komen

Als u meer hulp of informatie nodig hebt, stuur een email naar onze toelatingscommissie Team of bel op +44 (0) 115 848 4200

Internationale

Internationale en EU-studenten nodig hebben om onze Engels taal te voldoen.

U kunt ook een volledige lijst van alternatieve kwalificaties voor de EU en de internationale studenten op onze website.

Ben je een internationale student die niet voldoet aan de directe eisen voor deze cursus binnenkomst? U kunt voor te bereiden op Nottingham Trent International College. Hun Diploma in Business biedt studenten een gegarandeerde progressie route naar deze mate op het succesvol afronden op het vereiste niveau.

Hulp en ondersteuning

Als u vragen heeft over uw kwalificaties of over het maken van een aanvraag bij de universiteit Neem contact op met ons internationale team voor advies.

Up-to-date houden

Nadat u hebt toegepast, zullen we kan u belangrijke e-mails gedurende de sollicitatieprocedure - dus regelmatig uw e-mails, met inbegrip van uw ongewenste e-mail folder.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,900 GBP
£ 9250 UK / EU £ 12.900 Int (per jaar)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates