BA (Hons) bedrijfskunde - medway

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Wie is dit programma voor?

Dit programma is voor diegenen die geïnteresseerd zijn loopbaan in het gebied van business en management. Het ontwikkelt een systematische, brede, analytische en geïntegreerd inzicht in en mogelijkheden in de belangrijkste aspecten van de bedrijfsvoering.

modulaire structuur

Jaar 1 omvat Business Projects 1 (Context en Frameworks), Inleiding tot Business Management, Information Technology, Systems Thinking, Project Management. Jaar 2 omvat Business Projects 2 (Value Chains), Mensen en organisaties, Process Simulation and Design, benutten van kapitaal en het beheren van risico, Inkoop en Distributie. Optionele Sandwich Jaar (stage) Final jaar omvat Strategische Analyse en Strategisch Management, Consultancy Project / Thematische Proefschrift Project, Leadership, ontwikkelen van hoogwaardige producten en diensten, E-Business Innovation and Evolution.

Opgedane ervaring en vaardigheden

De universiteit biedt toegang tot boeken, tijdschriften en computerapparatuur met algemene software via de bibliotheken in alle drie campussen. Studenten kunnen toegang krijgen tot deze ongeacht waar hun programma van de studie ligt. Via haar portal en virtuele leeromgeving (ELO), studenten hebben toegang tot de dienstregeling, lesmateriaal, elektronische tijdschriften, e-mails, maar ook algemene ondersteuning en advies. Deze middelen, samen met de expertise van het onderwijzend personeel, vormen de ruggengraat van het materiaal dat u nodig hebt om te gaan met het ontwikkelen als student in de School of Engineering. Het programma van de studie die u zal beginnen aan zult u zich verplaatst van een student om een ​​professionele, met een scala aan vaardigheden, kennis en expertise in het ontwikkelen van oplossingen. Je zal ontwikkelen als een onafhankelijke leerling, met een breed scala van overdraagbare vaardigheden, met het begrijpen hoe om kennis en vaardigheden te gebruiken in alternatieve situatie. Het programma van de studie is bedoeld om ervoor te zorgen dat de studenten hebben het vertrouwen en de bevoegdheid om zaken te oordelen op basis van kennis en begrip van het ondernemingsklimaat te maken. Je zal het vermogen om te analyseren en uit te voeren onderzoek naar organisaties, bedrijfsvoering en administratie te ontwikkelen. Met name studenten verkennen van de veranderende externe omgeving waarin organisaties opereren, met bijzondere aandacht voor de kenniseconomie en de aard van de handel in de regio. Je zult je kennis en het vermogen om te analyseren en onderzoek onderwerp zowel bekende en onbekende te evenwichtig, kritisch en constructief oordelen van de standpunten en meningen van anderen tot uitdrukking te breiden. De cursus zal ervoor zorgen dat u een geluid vermogen met IT en zijn potentieel voor commerciële exploitatie in e-commerce van alle rassen te begrijpen.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder