BA (Hons) Bedrijfskunde met propedeuse

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Prospectus downloaden

Wat is de BA (Hons) bedrijfsmanagementgraad?

Met de BA (Hons) Business Management-graad met Foundation Year kun je je studievaardigheden ontwikkelen en vertrouwen op je academische vaardigheden opbouwen, terwijl je je eigen sterke punten en ontwikkelingsbehoeften voor de voortgang van een undergraduate-opleiding kunt identificeren. Twee van de modules stellen u in staat uw algemene academische studievaardigheden en uw inzetbaarheidsvaardigheden te ontwikkelen. De andere twee modules zijn bedoeld om u uit te rusten met de meer gespecialiseerde vaardigheden en inzichten die nodig zijn voor de voortgang naar een niveau 4-bedrijfskwalificatie (eerste jaar van de graad).

Studenten die niet het vereiste niveau van de Engelse taal en wiskunde hebben om door te stromen naar de undergraduate-opleiding, kunnen zich nog steeds inschrijven door de kwalificatie Functional Skills Level 2 in zowel het Engels als de wiskunde te voltooien door extra sessies bij te wonen.

Waarom zou ik een graad in bedrijfsmanagement moeten doen?

Na het succesvol afronden van het propedeutische jaar, hebt u voldaan aan de toelatingseis om door te stromen naar de undergraduate-opleiding aangeboden door Buckinghamshire New University.

Veel van onze studenten hebben een voltijdbaanverband of hebben gezinsverplichtingen. We streven naar een diverse studentengroep met een breed scala aan achtergronden en ervaringen. Dit helpt bij het creëren van een stimulerende en ondersteunende leeromgeving en is een van de redenen waarom we flexibele planning aanbieden, inclusief avondlessen.

Progressiemogelijkheden

Stichtingsjaren zijn specifiek ontworpen voor de overgang naar een driejarige opleiding. Je kunt doorgroeien naar carrièremogelijkheden in het management of je eigen zakelijke ambities ontwikkelen. Het programma biedt een basis in alle gebieden van bedrijfsbeheer en biedt de mogelijkheid om zich te concentreren op een bepaald gebied voor postdoctorale studie. Enkele van de carrièremogelijkheden voor afgestudeerden in Business Management omvatten:

 • midden- en hogere managementfuncties in alle sectoren
 • adverteren en marketing
 • boekhouding
 • personeelszaken
 • bank
 • management consultancy
 • zakelijke journalistiek

Toelatingseisen

 • 32 UCAS-punten (dit kan bestaan uit verschillende niveaus van niveau-cursussen.) Voor meer informatie over de UCAS-punten voor uw kwalificatie, gaat u naar de UCAS-tariefcalculator).
 • Als je hebt gestudeerd in een Engelstalig land dat geen meerderheid is, wordt je meestal gevraagd om een Engelse taaltest af te leggen (spreken, luisteren, lezen en schrijven). Het verwachte niveau is IELTS 5.0 of gelijkwaardig, zonder element onder 4.5.
 • Dit zijn onze standaard toelatingseisen, maar we kunnen overwegen deze te verlagen voor studenten die goed presteren in het interview.

Je wordt ook gevraagd om een academisch interview bij te wonen. Geschiktheid voor toegang tot onze programma's kan op verschillende manieren worden aangetoond en is niet beperkt tot academische kwalificaties alleen. Kandidaten die niet voldoen aan onze gepubliceerde toelatingseisen worden aangemoedigd om contact op te nemen met ons wervings- en toelatings team voor advies.

Cursusbeschrijving

modules

 • Voorbereiden op succes
 • Kennis en creativiteit
 • Introductie tot bedrijfsmanagement
 • Voorbereiden op succes
 • Zelfontplooiing en verantwoordelijkheid
 • Op onderzoek gebaseerd leren

Cursusspecificatie

 • Cursusduur: 4 jaar, fulltime
 • Niveau: RQF niveau 3-6
 • Toekennend lichaam: Buckinghamshire New University
 • Beoordeling: beoordelingen zijn per cursus en portfolio.
 • Wijze van levering: Full Time
 • Tijdschema-opties: twee dagen per week of vier avonden per week
 • Campus: Masons House, Kingsbury
 • Opnamedata: september, januari en april
 • Kosten: £ 9.250 (met beschikbare studiefinanciering)

Hoe te solliciteren

Jaar van oprichting, diploma & BA (Hons) Bedrijfsmanagement (Top-up)

Van het kiezen van uw gewenste cursus, het schrijven van uw persoonlijke verklaring en het indienen van de aanvraag, u kunt rekenen op ons vriendelijke Recruitment Team voor hulp en begeleiding bij elke stap van de weg. Neem contact op om een eerste afspraak te maken om uw situatie te bespreken.

Stap 1: Eerste consultatie.

Stap 2: Registreer. Als u een VK- of EU-aanvrager bent, moet u zich aanmelden via de UCAS-website. U kunt zich rechtstreeks bij UCAS of via uw universiteit aanmelden. UCAS biedt u de mogelijkheid om maximaal vijf cursussen aan te vragen en brengt u in rekening voor elke cursus waarvoor u zich aanmeldt. Het invullen van de applicatie is uw kans om uzelf te verkopen. Het is jouw moment om de vaardigheden en kennis die je tot nu toe hebt geleerd te benadrukken, eventuele behaalde kwalificaties en waarom je de door jou gekozen cursus wilt studeren. Er is een stapsgewijze handleiding om te helpen met applicaties op de UCAS-website.

Stap 3: Interview. Na het aanvragen van een cursus bij Regent College Higher Education, moet je een toelatingsgesprek met ons team bijwonen. Uw rekruteringsadviseur kan het interview voor u boeken en u helpen zich voor te bereiden.

Stap 4: Dien uw aanvraag in. Dit is het moment om uw aanvraag in te dienen. Controleer of u elke sectie hebt voltooid voordat u ze verzendt. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestiging dat uw aanvraag is ontvangen. Als er verdere informatie nodig is, nemen we contact met u op. U kunt het gedeelte 'Volgen' op de UCAS-website gebruiken om de voortgang van uw toepassing te volgen.

Aanbieding ontvangen

Zodra we alle benodigde informatie over uw aanvraag hebben, nemen we een definitieve beslissing. Onze beslissing wordt geüpload naar de sectie UCAS Track en je ontvangt ook een brief. Als u een plaats wordt aangeboden, kan het aanbod 'voorwaardelijk' of 'onvoorwaardelijk' zijn. Als je bent toegelaten tot de cursus, ontvang je je aansluitinstructies en meer informatie over het starten van je studie.

Fase 1: selectie van de aanbieding

Je kunt al je applicaties volgen via het UCAS Track-gedeelte, inclusief alle definitieve aanbiedingen die je ontvangt. Als je eenmaal hebt gehoord van alle universiteiten waarop je hebt gesolliciteerd, moet je kiezen welke aanbieding je wilt accepteren, samen met een tweede back-up keuze.

Fase 2: acceptatie van de aanbieding

De deadline voor het accepteren van een aanbieding wordt gemarkeerd op UCAS Track, afhankelijk van de datum waarop u de aanvraag indient.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Lees meer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Lees Minder
Wembley , Londen , Londen , Eg , Londen + 4 Meer Minder