BA (Hons) Bedrijfskunde met rechten met stichtingsjaar

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) Bedrijfskunde met rechten met stichtingsjaar

De BA (Hons) Business Management (Law) met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer en recht, en in het bijzonder, die op zoek zijn naar een carrière in deze veld.

Het basisjaar is een integraal onderdeel van het programma voor niet-afgestudeerden. Het biedt je de nodige studievaardigheden en kennis om je voor te bereiden op een niet-uitgewerkte studie en je te helpen een beter begrip te krijgen van de belangrijkste aspecten van bedrijfs- en marketingbeheer. Na de succesvolle afronding van het stichtingsjaar zal jaar 1 de belangrijkste gebieden van bedrijfsbeheer beslaan. Jaren 2 en 3 zullen deze thema's in meer detail onderzoeken, samen met keuzemogelijkheden in marketing.

Deze cursus is erop gericht je carrière klaar te maken en biedt een uitstekende basis in belangrijke gebieden. Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teambuilding en ondernemerschap. Na afloop van de cursus hebt u de essentiële capaciteiten verworven die nodig zijn om effectief te zijn op het gebied van marketingbeheer.

Deze cursus heeft een echte focus op leren, zowel in als buiten de klasomgeving. Leren wordt ondersteund door online bronnen, waaronder de Financial Times, casestudy's, simulaties, video's leren, leesmateriaal, online testen en feedback.

Door een bedrijfsdiploma te behalen aan de University of Law Business School op een van onze Britse campussen, kom je ook in aanmerking voor ons gratis masteraanbod. Om uw kansen op inzetbaarheid te maximaliseren, kunt u na een succesvolle afronding van uw bachelordiploma zonder extra kosten doorstromen naar een business masteropleiding.

Als u het programma met succes voltooit, krijgt u een niveau 5-diploma in management en leiderschap van het Chartered Management Institute (CMI), waarmee u opvalt op de arbeidsmarkt en wordt opgemerkt door werkgevers. Daarnaast ontvang je een vrijstelling van het Chartered Institute of Marketing voor de Level 4 Marketing-module binnen het Certificate in Professional Marketing. Je kunt ervoor kiezen om de cursus op de campus te studeren op onze campussen in Londen Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester of Nottingham.

Cursus benodigd heden

  • 32 UCAS-punten van het equivalent van één A-niveau of 40 UCAS-punten van het equivalent van twee A-niveaus
  • 5 GCSE's bij AC (9-4) inclusief Engels, en Grade D (4) of hoger in wiskunde of vergelijkbare kwalificaties
  • Een Engels niveau dat gelijk is aan IELTS 5.5 of hoger, met een minimum van 5.5 in elk onderdeel

Niet-standaard applicaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

De University of Law Business School is een baanbrekende nieuwe Business School die in 2015 werd gelanceerd door The University of Law. Een kwalificatie van The University of Law Business School geeft ... Lees meer

De University of Law Business School is een baanbrekende nieuwe Business School die in 2015 werd gelanceerd door The University of Law. Een kwalificatie van The University of Law Business School geeft je alle belangrijke voordelen bij het aanvragen van je eerste baan en gedurende je toekomstige carrière. We hebben een ongeëvenaard track record van succes, met een benijdenswaardige 97% inzetbaarheid record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Berlijn , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 7 Meer Minder