BA (Hons) Bedrijfskunde met stichtingsjaar

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) Bedrijfskunde met stichtingsjaar

De BA (Hons) Business Management met stichtingsjaar is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder, die op zoek zijn naar een carrière op dit gebied.

Het basisjaar is een integraal onderdeel van het undergraduate business-programma. Het geeft je de nodige studievaardigheden en kennis om je voor te bereiden op een niet-gegradueerde studie en om je een beter begrip te geven van de belangrijkste bedrijfsgebieden. Na de succesvolle afronding van het basisjaar, zal jaar 1 de belangrijkste elementen van bedrijfsbeheer behandelen. Jaar 2 en 3 zullen deze thema's in meer detail onderzoeken, samen met keuzemogelijkheden, zodat u zich kunt concentreren op specifieke interessegebieden.

Deze cursus is erop gericht om u klaar te maken voor uw carrière en biedt een uitstekende basis op belangrijke gebieden. Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teambuilding en ondernemerschap. Na afronding van de cursus heeft u de essentiële vaardigheden verworven die nodig zijn om een effectieve manager, consultant, analist of ondernemer te worden.

Deze cursus heeft een echte focus waarbij leren plaatsvindt in en buiten de klasomgeving. Leren wordt ondersteund door online bronnen, waaronder de Financial Times, casestudy's, simulaties, video's leren, leesmateriaal, online testen en feedback.

Door een bedrijfsdiploma te behalen bij The University of Law Business School op een van onze Britse campussen, kom je ook in aanmerking voor ons gratis masteraanbod. Om uw kansen op inzetbaarheid te maximaliseren, kunt u na succesvolle afronding van uw bachelordiploma zonder extra kosten doorstromen naar een zakelijke masteropleiding.

Als je in het VK studeert, krijg je met succesvolle afronding van het programma een Level 5 Diploma in Management and Leadership van het Chartered Management Institute (CMI), waardoor je opvalt op de arbeidsmarkt en opgemerkt wordt door werkgevers.

U kunt ervoor kiezen om de cursus te volgen op een van onze Britse campussen in Londen Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester, Nottingham.

Cursus benodigd heden

  • 32 UCAS-punten van het equivalent van één A-niveau of 40 UCAS-punten van het equivalent van twee A-niveaus
  • 5 GCSE's bij AC (9-4) inclusief Engels, en Grade D (4) of hoger in wiskunde of vergelijkbare kwalificaties
  • Een Engels niveau dat gelijk is aan IELTS 5.5 of hoger, met een minimum van 5.5 in elk onderdeel

Niet-standaard applicaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Lees meer

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Berlijn , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 7 Meer Minder