Read the Official Description

BA (Hons) Bedrijfskunde met stichtingsjaar

De BA (Hons) Business Management met stichtingsjaar is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder, die op zoek zijn naar een carrière op dit gebied.

Het basisjaar is een integraal onderdeel van het programma voor niet-afgestudeerden. Het zal u voorzien van de nodige studievaardigheden en kennis om u voor te bereiden op een niet-gegradueerde studie en u te helpen een beter begrip te krijgen van de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven. Na de succesvolle afronding van het stichtingsjaar behandelt jaar 1 de belangrijkste elementen van bedrijfsbeheer. Jaren 2 en 3 zullen deze thema's in meer detail onderzoeken, samen met keuzemogelijkheden die je in staat stellen om je te concentreren op specifieke interessegebieden.

Deze cursus is erop gericht je carrière klaar te maken en biedt een uitstekende basis in belangrijke gebieden. Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teambuilding en ondernemerschap. Na afloop van de cursus hebt u de essentiële capaciteiten verworven die nodig zijn om een ​​effectieve manager, consultant, analist of ondernemer te zijn.

Deze cursus heeft een echte focus waarbij leren plaatsvindt in en buiten de klasomgeving. Leren wordt ondersteund door online bronnen, waaronder de Financial Times, casestudy's, simulaties, video's leren, leesmateriaal, online testen en feedback.

Als je het programma succesvol hebt afgerond, verdien je een Level 5-diploma Management en leiderschap van het Chartered Management Institute (CMI), zodat je opvalt op de arbeidsmarkt en opgemerkt wordt door werkgevers.

Deze cursus is beschikbaar om te studeren op onze Londen Bloomsbury-campus.

Cursus benodigd heden

  • 32 UCAS-punten van het equivalent van één A-niveau of 40 UCAS-punten van het equivalent van twee A-niveaus
  • 5 GCSE's bij AC (9-4) inclusief Engels, en Grade D (4) of hoger in wiskunde of vergelijkbare kwalificaties
  • Een Engels niveau dat gelijk is aan IELTS 5.5 of hoger, met een minimum van 5.5 in elk onderdeel

Niet-standaard applicaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld.

Program taught in:
Engels

See 14 more programs offered by The University of Law Business School »

Last updated August 7, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
13,500 GBP
September 2018: London Bloomsbury £ 9,250 (VK / EU) £ 13,000 (INT)
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum