BA (Hons) Bedrijfskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het BA (Hons) in Business Administration-programma legt de nadruk op de functionele, operationele en strategische coördinatie van bedrijfsactiviteiten. Gedurende de cursus ontwikkelen de studenten inzicht in hoe organisatieprocessen organisaties in staat stellen te reageren op externe omstandigheden in de markt en in de ruimere omgeving. Studenten verwerven een theoretisch inzicht in de aard van bedrijven en organisaties, en ontwikkelen praktische vaardigheden, probleemoplossing, risicobeoordeling, groepswerk en persoonlijk initiatief.

Dit programma volgt een redenering gebaseerd op de principes van het bestuderen van organisaties als afzonderlijke functies, onderling afhankelijke operaties en strategische entiteiten.

Het biedt studenten de nodige theoretische kennis en managementvaardigheden om lokaal en internationaal concurrerend te zijn. Het bevordert en benadrukt employability door middel van modules zoals "Employability and PDP" en "Persoonlijke en professionele ontwikkeling voor bedrijven". Het cultiveert innovatief denken door middel van modules zoals "Managerial Decision Making" en behandelt hedendaagse kwesties in strategische planning, omgevingsscanning en operationeel beheer. Naar aanleiding van de traditionele managementroute biedt het programma studenten de mogelijkheid hun kennis op een bepaald gebied te vergroten door een Pathway in Finance, in HRM of in Marketing te selecteren.

Carrièremogelijkheden

Het programma behandelt een reeks zakelijke onderwerpen die kandidaten voorbereiden op een breed scala aan zakelijke carrières. Employability is ingebed in dit programma dat verschillende functies bevat die het werkende leven ondersteunen; een nadruk op leren in de loop van het leven en persoonlijke ontwikkeling, reflectieve praktijk, teamwork en klantvaardigheden, evenals contact met bedrijven via toegepaste projecten en cases.

Daarnaast omvat het onderwerp van het programma multinationals en internationale bedrijven, lokale bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen en start-ups. Deze brede relevantie creëert, samen met de persoonlijke capaciteit die het programma met zich meebrengt, bekwame mensen wier waarde wordt erkend door werkgevers en die de mogelijkheid heeft om werk te creëren en om succesvol te zijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), has been established since 2012, in Larnaka. It is located in Pyla, Larnaka, and it is now in its seventh year of operation.

The University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), has been established since 2012, in Larnaka. It is located in Pyla, Larnaka, and it is now in its seventh year of operation. Lees Minder