Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Bedrijfskunde

Het BA (Hons) Business Management-programma heeft een sterke focus op inzetbaarheid en zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken boven aan de door u gekozen branche. Deze graad is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), wat betekent dat je als afgestudeerde een diploma en een Level 5-diploma in Management en leiderschap van de CMI zult ontvangen. Je kunt ervoor kiezen om de cursus online of op de campus te volgen op onze campussen in Londen Bloomsbury, Birmingham, Leeds of Manchester.

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een carrière in bedrijf of management willen voortzetten. Je ontwikkelt de vaardigheden die effectief managementgedrag creëren binnen verschillende organisaties in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag. Je krijgt zowel de kennis en vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn, zoals onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teamwerk en ondernemerschap.

Na het afstuderen heb je verschillende carrièremogelijkheden tot je beschikking, waaronder functies zoals een management consultant, bedrijfsanalist, operations manager of een ondernemer. Als je na je studie verder wilt studeren, zou je de volgende postdoctorale opties kunnen overwegen: MSc Business Management, Master in Business Administration (MBA), of de postdoctorale kwalificaties van het Chartered Management Institute.

Cursus benodigd heden

  • BBC op A-niveau en Grade C of Grade 4 of hoger in GCSE Maths en Engelse taal, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Internationale studenten hebben bovendien een Engels taalniveau nodig dat gelijk is aan IELTS 6.0 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Niet-standaard applicaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 14 andere vakken van The University of Law Business School »

Laatst bijgewerkt op October 6, 2018
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
13,500 GBP
September 2019: Campus: £ 9,250 (VK / EU) £ 13,500 (INT),
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet