BA (Hons) Bedrijfsmanagement (marketing) met stichtingsjaar

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) Bedrijfsmanagement (marketing) met stichtingsjaar

De BA (Hons) Business Management (Marketing) met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfs- en marketingmanagement, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een carrière in deze veld.

Het basisjaar is een integraal onderdeel van het programma voor niet-afgestudeerden. Het biedt je de nodige studievaardigheden en kennis om je voor te bereiden op een niet-uitgewerkte studie en je te helpen een beter begrip te krijgen van de belangrijkste aspecten van bedrijfs- en marketingbeheer. Na de succesvolle afronding van het stichtingsjaar zal jaar 1 de belangrijkste gebieden van bedrijfsbeheer beslaan. Jaren 2 en 3 zullen deze thema's in meer detail onderzoeken, samen met keuzemogelijkheden in marketing.

Deze cursus is erop gericht je carrière klaar te maken en biedt een uitstekende basis in belangrijke gebieden. Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teambuilding en ondernemerschap. Na afloop van de cursus hebt u de essentiële capaciteiten verworven die nodig zijn om effectief te zijn op het gebied van marketingbeheer.

U kunt ervoor kiezen om de cursus online te studeren, op een van onze Britse campussen in onze London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester of Nottingham.

Deze cursus heeft een echte focus op leren, zowel in als buiten de klasomgeving. Leren wordt ondersteund door online bronnen, waaronder de Financial Times, casestudy's, simulaties, video's leren, leesmateriaal, online testen en feedback.

Door een bedrijfsdiploma te behalen bij The University of Law Business School op een van onze Britse campussen, kom je ook in aanmerking voor ons aanbod Gratis Master's. Om je kansen op inzetbaarheid te maximaliseren, kun je zonder extra kosten doorgaan naar een masteropleiding voor bedrijven na het succesvol afronden van je bachelordiploma.

Als je het programma succesvol hebt afgerond, verdien je een Level 5-diploma Management en leiderschap van het Chartered Management Institute (CMI), zodat je opvalt op de arbeidsmarkt en opgemerkt wordt door werkgevers. Daarnaast ontvangt u een vrijstelling van het Chartered Institute of Marketing voor de Level 4 Marketing-module binnen het Certificate in Professional Marketing.

Cursus benodigd heden

  • 32 UCAS-punten van het equivalent van één A-niveau of 40 UCAS-punten van het equivalent van twee A-niveaus
  • 5 GCSE's bij AC (9-4) inclusief Engels, en Grade D (4) of hoger in wiskunde of vergelijkbare kwalificaties
  • Een Engels niveau dat gelijk is aan IELTS 5.5 of hoger, met een minimum van 5.5 in elk onderdeel

Niet-standaard applicaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld.

Laatst bijgewerkt op nov 2019

Over de school

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Lees meer

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Berlijn , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 7 Meer Minder