BA (Hons) Bedrijfsmanagement (marketing) met stichtingsjaar

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) Bedrijfsmanagement (marketing) met stichtingsjaar

De BA (Hons) Business Management (Marketing) met Foundation Year is bedoeld voor studenten die interesse hebben in het ontwikkelen van kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van bedrijfs- en marketingmanagement, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een carrière hierin veld.

Het basisjaar is een integraal onderdeel van het undergraduate business-programma. Het zal je de nodige studievaardigheden en kennis verschaffen om je voor te bereiden op een undergraduate studie en je helpen een beter begrip te krijgen van de belangrijkste aspecten van bedrijfs- en marketingmanagement. Na de succesvolle afronding van het eerste jaar, zal jaar 1 de belangrijkste gebieden van bedrijfsbeheer omvatten. In jaar 2 en 3 zullen deze thema's meer in detail worden onderzocht, samen met keuzemogelijkheden in marketing.

Deze cursus is erop gericht je carrière klaar te maken en biedt een uitstekende basis in belangrijke gebieden. Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teambuilding en ondernemerschap. Na afloop van de cursus hebt u de essentiële capaciteiten verworven die nodig zijn om effectief te zijn op het gebied van marketingbeheer.

Je kunt ervoor kiezen om de cursus te volgen op een van onze Britse campussen in Londen Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester of Nottingham.

Deze cursus heeft een echte focus waarbij leren zowel in als buiten de klasomgeving plaatsvindt. Leren wordt ondersteund door online bronnen, waaronder de Financial Times, casestudy's, simulaties, video's leren, leesmateriaal, online testen en feedback.

Door een bedrijfsdiploma te behalen aan de University of Law Business School op een van onze Britse campussen, kom je ook in aanmerking voor ons gratis masteraanbod. Om uw kansen op inzetbaarheid te maximaliseren, kunt u na een succesvolle afronding van uw bachelordiploma zonder extra kosten doorstromen naar een business masteropleiding.

Succesvolle afronding van het programma levert je een Level 5 Diploma in Management and Leadership op van het Chartered Management Institute (CMI), waardoor je opvalt op de arbeidsmarkt en opgemerkt wordt door werkgevers. Daarnaast ontvang je een vrijstelling van het Chartered Institute of Marketing voor de Level 4 Marketing-module binnen het Certificate in Professional Marketing.

Cursus benodigd heden

  • 32 UCAS-punten van het equivalent van één A-niveau of 40 UCAS-punten van het equivalent van twee A-niveaus
  • 5 GCSE's bij AC (9-4) inclusief Engels, en Grade D (4) of hoger in wiskunde of vergelijkbare kwalificaties
  • Een Engels niveau dat gelijk is aan IELTS 5.5 of hoger, met een minimum van 5.5 in elk onderdeel

Niet-standaard applicaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Lees meer

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Berlijn , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 7 Meer Minder