Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Bedrijfsmanagement (marketing) met stichtingsjaar

De BA (Hons) Business Management (Marketing) met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfs- en marketingmanagement, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een carrière in deze veld.

Het basisjaar is een integraal onderdeel van het programma voor niet-afgestudeerden. Het biedt je de nodige studievaardigheden en kennis om je voor te bereiden op een niet-uitgewerkte studie en je te helpen een beter begrip te krijgen van de belangrijkste aspecten van bedrijfs- en marketingbeheer. Na de succesvolle afronding van het stichtingsjaar zal jaar 1 de belangrijkste gebieden van bedrijfsbeheer beslaan. Jaren 2 en 3 zullen deze thema's in meer detail onderzoeken, samen met keuzemogelijkheden in marketing.

Deze cursus is erop gericht je carrière klaar te maken en biedt een uitstekende basis in belangrijke gebieden. Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teambuilding en ondernemerschap. Na afloop van de cursus hebt u de essentiële capaciteiten verworven die nodig zijn om effectief te zijn op het gebied van marketingbeheer.

Deze cursus is beschikbaar om te studeren op onze Londen Bloomsbury-campus.

Deze cursus heeft een echte focus waarbij leren zowel in als buiten de klasomgeving plaatsvindt. Leren wordt ondersteund door online bronnen, waaronder de Financial Times, casestudy's, simulaties, video's leren, leesmateriaal, online testen en feedback.

Als je het programma succesvol hebt afgerond, verdien je een Level 5-diploma Management en leiderschap van het Chartered Management Institute (CMI), zodat je opvalt op de arbeidsmarkt en opgemerkt wordt door werkgevers. Daarnaast ontvangt u een vrijstelling van het Chartered Institute of Marketing voor de Level 4 Marketing-module binnen het Certificate in Professional Marketing.

Cursus benodigd heden

  • 32 UCAS-punten van het equivalent van één A-niveau of 40 UCAS-punten van het equivalent van twee A-niveaus
  • 5 GCSE's bij AC (9-4) inclusief Engels, en Grade D (4) of hoger in wiskunde of vergelijkbare kwalificaties
  • Een Engels niveau dat gelijk is aan IELTS 5.5 of hoger, met een minimum van 5.5 in elk onderdeel

Niet-standaard applicaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 14 andere vakken van The University of Law Business School »

Laatst bijgewerkt op August 7, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
13,500 GBP
September 2018: London Bloomsbury £ 9,250 (VK / EU) £ 13,000 (INT)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet