BA (Hons) Beheer van reclame en marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De BA (Hons) Advertising and Marketing Management-graad bij Cardiff Met biedt een gedefinieerde Pathway om een reclamespecialist te worden met een marketingdiploma. Het diploma is ontwikkeld in samenwerking met de syllabus van het Institute of Practitioners in Advertising (IPA), waardoor de leerinhoud goed is afgestemd op de verwachtingen van de industrie. Al onze marketingcursussen staan bekend om hun beroepsoriëntatie. Door een 'Met Marketer' te worden, kunt u de academische kennis en praktische vaardigheden verwerven die nodig zijn om te slagen in een carrière in reclame en marketing.

Het nieuwe diploma zal accreditatie bij de IPA zoeken en zal studenten in staat stellen om de vaardigheden en het vermogen om creatief te denken te ontwikkelen en de nieuwste tools in moderne geïntegreerde reclamecampagnes te gebruiken. Reclame blijft een prominente plaats innemen in de marketingcommunicatiesector, vooral met betrekking tot merkopbouwactiviteiten.

Deze cursus biedt studenten de kans om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen om zeer goed geïnformeerd te worden in alle aspecten van adverteren. Hierdoor kunnen studenten reclamecampagnes ontwikkelen en plannen in combinatie met andere marketingactiviteiten, promotie, directe en digitale media. Deze graad bevat ook belangrijke elementen van het bredere marketinggebied om ervoor te zorgen dat studenten de afgestudeerde in de handel kunnen brengen om effectief bij te dragen aan alle elementen van marketing.

Daarnaast kun je als Met-Marketer deelnemen aan ons CIM-studentenhoofdstuk en in de voetsporen treden van onze prijsstudenten door deel te nemen aan de op CIM gebaseerde creatieve en ondernemende activiteiten. De competitie geeft je de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om voor een marketingbureau te werken door aan een campagne voor een bekend merk uit de industrie te werken, waarbij de 12 beste finalisten worden uitgenodigd om hun ideeën persoonlijk naar de klant te pitchen.

Onze docenten hebben zowel academische kennis als industriële ervaringen om je de vaardigheden te leren die je nodig hebt voor de werkplek na het afstuderen - lees het verhaal van Nick Saunders. Je gaat in het tweede jaar een verplichte stage-module volgen, omdat dit voor alle marketingstudenten een essentiële vereiste is. Voor wie dat wenst, is er de extra mogelijkheid om een sandwich-opleiding te volgen waarbij het derde jaar kan worden besteed aan het plaatsen van een geschikte marketingsector. Cardiff School of Management heeft een speciaal stageteam om u te helpen.

Beoordeling

Je wordt continu beoordeeld tijdens de cursus op basis van cursussen, presentaties en examens. Assessments nemen de vorm aan van examens (gezien / ongezien, open boek, essays / korte antwoorden), essays, praktische beoordeling, visueel werk, presentaties, individuele en groepsrapporten, waarvan de meeste zijn gericht op praktijkgevallen.

Feedback wordt in de loop van de cursus gegeven via formatieve beoordeling. Je persoonlijke privé-relatie helpt je ook om te werken met feedback en om sterke en zwakke punten in je werk en aanpak van studeren te identificeren.

employability

Reclame blijft een prominente plaats innemen binnen de sector van marketingcommunicatie. Deze cursus bereidt studenten voor op een reeks banen, waaronder functies als account executive, conceptueel creatief, digitaal en drukplanner en koper, of interne functies zoals persassistent, social-mediaanalist en digitale display-manager.

Tijdens deze cursus ontwikkel je de belangrijkste vaardigheden en inzichten die vereist zijn voor zaken met een specialisme in marketingmanagement dat centraal staat in alle zakelijke functies. Na het succesvol afronden van de cursus hebt u de vaardigheden om een positie in marketingbeheer te verwerven, waarbij u uw vaardigheden kunt gebruiken voor posities in reclame, marketingonderzoek, verkoopbeheer, productbeheer, klantenservice, public relations en bedrijfsbeheer.

Deze cursus is ontworpen in samenwerking met het Institute of Practitioners in Advertising (IPA), om u de mogelijkheid te bieden vrijstellingen te verkrijgen van hun professionele kwalificaties. Je kunt ook lid worden van ons CIM-studentenhoofdstuk dat alle studenten aanmoedigt deel te nemen aan onze marketinglerengemeenschap door het organiseren van het organiseren van belangrijke sprekers en het beheren van op marketing gerichte evenementen. Dynamische sprekers opnemen en nuttige netwerkevenementen verbeteren uw leerervaring. Ten slotte kunt u deelnemen aan ondernemende activiteiten, zoals het betreden van de CIM-pitch.

De optie om een jaar ervaring op te nemen in de industrie in jaar drie is opgenomen om je de graad te laten afronden met een niveau van praktische ervaring. Deze optie van praktische ervaring kan worden opgenomen in de driejarige opleiding die praktisch werk in de industrie tijdens de duur of in vakantieonderbrekingen tijdens de cursus omvat.

Het doel van de cursus is dat studie en praktische ervaring het beste perspectief bieden op inzetbaarheid aan het einde van de opleiding. Als zodanig heb je de mogelijkheid om af te studeren met een brede basis van marketingkennis en de potentie om een specialist te zijn in strategisch gebruik van PR, marketing, digitale marketing, geïntegreerde marketingcommunicatie, branding en wereldwijde marketing. Bovendien zult u 'echte' ervaring hebben gehad, de kans om deel te nemen aan onze CIM-leergemeenschap. Cardiff Met Marketing-studenten moeten opvallen door hun vermogen om theoretische kennis toe te passen in een praktische omgeving.

Toelatingseisen

Fundament:

Kandidaten hebben bij voorkeur minimaal vijf GCSE-passen, inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (klasse 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) en 32 UCAS-tariefpunten vanaf ten minste 1 A-niveau (of equivalent) .

Mate:

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96-112 punten van ten minste twee A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 112 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp

  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma overall grade MMM - DMM. Afhankelijk van het onderwerp en de ervaring

  • 112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers, inclusief 2 X H2, minimum H4-score geteld in puntenaanbieding

  • 112 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen

  • 112 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder