BA (Hons) Business Administration met boekhouding en financiën

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De kern boekhouding en financiën cursussen van het programma zijn vereist door de ICAEW en onder overleg met de ACCA voor verdere vrijstellingen. De ICAEW heeft ook erkend dit programma als partner in het leren. Het programma biedt vele gespecialiseerde cursussen aan de hedendaagse theorieën, praktijken en instrumenten op te nemen aan de industrie te verbeteren specifieke employability, overdraagbare vaardigheden, competenties en de nieuwste kennis met het oog om ze uit te rusten met de dynamiek van de veranderende markt en zakelijke scenario (recente recessie, niet sub-prime markt , exotische financiële derivaten etc.). De kern boekhouding en financiën cursussen omvatten belangrijke boekhoudkundige en financiële componenten. In dit programma worden kwantitatieve en statistische tools zoals SPSS, SAGE 50 en financiële modellering met behulp van Excel geïntroduceerd om te draaien en analyseren van gegevens als nodig is om af te leiden en af ​​te leiden cruciale beslissingen. Deze tools bieden een uitgebreide en moderne praktische ervaring vergelijkbaar met de financiële sector. Verschillende gerefereerde tijdschriften, zoals Journal of Business, Finance en Accounting (JBFA), Journal of Corporate Finance (JCF), Journal of Financial onderzoek (JFR) en Journal of Financial Management (JFM) worden gebruikt om studenten met baanbrekend onderzoek en onderzoek vertrouwd geleid focus, die grotendeels gunstig voor potentiële werkgelegenheid en toekomstige progressie naar masteropleiding, als studenten streven verdere studie.

BA Accounting and Finance heeft consequent gerangschikt een van de meest gewilde programma onder anderen met een hoge retentie en progressie tarief. We zijn trots om te zeggen de Universiteit van Greenwich is herhaaldelijk gerangschikt hoog in het Verenigd Koninkrijk voor de tevredenheid van studenten in Accounting and Finance, volgens The Complete University Guide. Unistats gegevens voor 2013 geven aan dat bijna 90% van de studenten zijn tevreden over de kwaliteit van het programma. Het programma is geaccrediteerd en ondersteund door het Chartered Management Institute (CMI). De kern boekhouding en financiën cursussen van het programma zijn vrijgesteld voor "Krediet voor Prior Learning" door de ICAEW en onder overleg met de ACCA voor verdere vrijstellingen. De ICAEW heeft ook erkend dit programma als partner in het leren. Het programma heeft een sterke relatie met de lokale en regionale economie vastgesteld door middel van verschillende middelen, zoals Business Project. De plaatsing en inzetbaarheid team stimuleert de studenten om deel te nemen aan verschillende wedstrijden, mentorregelingen en biedt forums zoals Guru lezingen en bezoeken van professionele instanties zoals CIMA om studenten voor potentiële carrière keuze bezighouden. PROGRAMMA STAT'S: - 92% studenten vinden medewerkers zijn goed in het uitleggen van dingen: 90% Studenten werden algemeen tevreden: 89% Studenten overeengekomen personeel maakte het onderwerp interessant. (Bron: Unistat de Nationale Studenten Enquête Resultaten 2013).

Voor wie is deze cursus voor?

BA Hons Business Administration met Accounting and Finance programma is bedoeld om studenten voor een loopbaan in het bedrijfsleven en het beheer voor te bereiden door het ontwikkelen van in hen, een systematische, brede, analytische en geïntegreerd inzicht in en het vermogen in de belangrijkste aspecten van het bedrijf met een focus op de boekhouding en financiën. Het programma dat specifiek bestudeert de organisaties samen met het beheer en de administratie van de veranderende omgeving waarin organisaties opereren met bijzondere aandacht voor de kenniseconomie en de aard van de handel. Studenten ontwikkelen kennis en inzicht toe te passen, te beheren en op te nemen belangrijkste aspecten van boekhouding en financiën in het algemeen management praktijken. Hun core vaardigheden en attitude te bereiden hen om een ​​succesvolle carrière in de boekhouding en de financiële sector na te streven, op hetzelfde moment bieden hen belangrijke kans om multidisciplinair competentie te bereiken. Ze zijn in staat om een ​​strategische aanpak om de financiële uitdagingen kritisch te evalueren in organisaties en het ontwikkelen van kritisch denken in de corporate financiële en / of boekhoudkundige strategie. Ze leren hoe ze risico's af te dekken en te beheren kapitaal, waarde toevoegen aan boekhoudkundige en financiële richtlijnen van een organisatie en begrijpen en in staat zijn om de impact op de organisatie van de financiële, juridische en wettelijke kaders en de wijzigingen daarvan kritisch te bekijken. Ze leren om financiële gegevens te interpreteren, om van gedachten over de financiële gezondheid van een bedrijf organisatie ontlenen in termen van cashflow, risico, investeren in projecten en initiatieven. Over het algemeen zijn ze in staat om een ​​financieel perspectief op een scala aan zakelijke situaties door de toepassing van passende theorieën en financiële praktijken bieden, het verbeteren van hun kerncompetentie en interpersoonlijke, analytische en besluitvorming vaardigheden.

Modulaire structuur

Jaar 1: Cursussen overgeleverd Standard Double termijn: BUSI1375 Inleiding tot Business and Management; BUSI1490 Business Project I (contexten en Frameworks); Cursussen geleverd gedurende de looptijd van 1: COMP1363 Systems Thinking 1; COMP1539 Information Technology; Cursussen geleverd dan term2: BUSI1329 Project Planning; PDP 1. Jaar 2: Cursussen overgeleverd Standard Double termijn: INDU 1062 Mensen en organisaties; ACCO1139 Accounting en Financieel Practice; MARK 1174 Business Project II (Value Chains); Cursussen geleverd gedurende de looptijd van 1: COMP 1677 Process Simulation and Design; Cursussen geleverd dan term2: FINA 1068 Exploitatie Kapitaal en managen van risico. Optionele Sandwich Jaar (stage) Jaar 3: Cursussen overgeleverd Standard Double termijn: BUSI1319 PPD 3 Consultancy Project; ACCO1140 Accounting en financiële strategie; BUSI1384 Strategische Analyse & Strategisch Management; BUSI1380 ontwikkelen van hoogwaardige producten en diensten; BUSI1382 Leadership.

Opgedane ervaring en vaardigheden

De universiteit biedt toegang tot boeken, tijdschriften en computerapparatuur met algemene software via de bibliotheken in alle drie campussen. Studenten kunnen toegang krijgen tot deze ongeacht waar hun programma van de studie ligt. Via haar portal en virtuele leeromgeving (ELO), studenten hebben toegang tot de dienstregeling, lesmateriaal, elektronische tijdschriften, e-mails, maar ook algemene ondersteuning en advies. Deze middelen, samen met de expertise van het onderwijzend personeel, vormen de ruggengraat van het materiaal dat u nodig hebt om te gaan met het ontwikkelen als student in de School of Engineering. Het programma van de studie die u zal beginnen aan zult u zich verplaatst van een student om een ​​professionele, met een scala aan vaardigheden, kennis en expertise in het ontwikkelen van oplossingen. Je zal ontwikkelen als een onafhankelijke leerling, met een breed scala van overdraagbare vaardigheden, met het begrijpen hoe om kennis en vaardigheden te gebruiken in alternatieve situatie. Studenten studeren in BA Accounting and Finance ontwikkelen van een unieke set van analytische en praktische vaardigheden zeer gewaardeerd door de potentiële werkgevers. Ze zijn in staat om kritische analyse, onafhankelijke besluitvorming te ondernemen en communicatieproces effectief te vergemakkelijken. Leren en lesmethoden omvatten lezingen, tutor geleide tutorials; student en docent geleid seminars; zelfsturing, on-line levering, gerefereerde tijdschriftartikel onderzoek, case study analyse, business simulaties of student zelf-gericht onderzoek. Een verscheidenheid van schriftelijke tentamens (gezien vragen, onzichtbare vragen, pre-slechtzienden case study etc), mondelinge presentatie, cursussen (met inbegrip van groepswerk en individuele componenten), en case study analyses worden gebruikt voor het onderwijs en leerresultaten te bereiken. De studenten hebben kennis van en inzicht: Systematische en geïntegreerd inzicht in de functies en processen van organisaties en praktijken voor een effectief beheer en de administratie van organisaties maken steeds meer gebruik van de boekhoudkundige en financiële praktijken in het toevoegen van waarde.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder