BA (Hons) Business Administration met marketing- Medway

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het programma heeft een sterke praktische elementen die streven naar een praktische, relevante en gelokaliseerde-vaardigheden samen met de algemenere analytische mogelijkheden ontwikkeld door het programma. In aanvulling op de bredere strekking zal dit programma u ook voorzien van uitgebreide mogelijkheden om kennis in de digitale economie vakgebieden zoals IT en e-commerce met bijzondere aandacht voor toepassingen in digitale marketing te krijgen.

Voor wie is deze cursus voor?

BA Hons. Business Administration met Accounting and Finance programma is bedoeld om studenten voor een loopbaan in het bedrijfsleven en het management voor te bereiden door het ontwikkelen van hen, een systematische, brede, analytische en geïntegreerd inzicht in en het vermogen in de belangrijkste aspecten van de bedrijfsvoering met een focus op de boekhouding en financiën. Het programma dat specifiek bestudeert de organisaties samen met het beheer en de administratie van de veranderende omgeving waarin organisaties opereren met bijzondere aandacht voor de kenniseconomie en de aard van de handel. Studenten ontwikkelen kennis en inzicht toe te passen, te beheren en op te nemen belangrijkste aspecten van boekhouding en financiën in het algemeen management praktijken. Hun core vaardigheden en attitude te bereiden hen om een ​​succesvolle carrière in de boekhouding en de financiële sector na te streven, op hetzelfde moment bieden hen belangrijke kans om multidisciplinair competentie te bereiken. Ze zijn in staat om een ​​strategische aanpak om de financiële uitdagingen kritisch te evalueren in organisaties en het ontwikkelen van kritisch denken in de corporate financiële en / of boekhoudkundige strategie. Ze leren hoe ze risico's af te dekken en te beheren kapitaal, waarde toevoegen aan boekhoudkundige en financiële richtlijnen van een organisatie en begrijpen en in staat zijn om de impact op de organisatie van de financiële, juridische en wettelijke kaders en de wijzigingen daarvan kritisch te bekijken. Ze leren om financiële gegevens te interpreteren, om van gedachten over de financiële gezondheid van een bedrijf organisatie ontlenen in termen van cashflow, risico, investeren in projecten en initiatieven. Over het algemeen zijn ze in staat om een ​​financieel perspectief op een scala aan zakelijke situaties door de toepassing van passende theorieën en financiële praktijken bieden, het verbeteren van hun kerncompetentie en interpersoonlijke, analytische en besluitvorming vaardigheden.

modulaire structuur

Jaar 1 omvat Inleiding tot Business and Management, Business Project 1 (contexten en Frameworks), Thinking Systems, Information Technology, Project Management. Jaar 2 bevat Practice Marketing, Mensen en Organisaties, Business Project 2 (Value Chains), Process Simulation and Design, benutten Kapitaal en beheren van risico. Optionele Sandwich Jaar (stage) Jaar 3 omvat Project / Proefschrift, marketing strategie, Strategische Analyse & Strategic Management, ontwikkelen hoogwaardige producten en diensten, Leiderschap.

Opgedane ervaring en vaardigheden

De universiteit biedt toegang tot boeken, tijdschriften en computerapparatuur met algemene software via de bibliotheken in alle drie campussen. Studenten kunnen toegang krijgen tot deze ongeacht waar hun programma van de studie ligt. Via haar portal en virtuele leeromgeving (ELO), studenten hebben toegang tot de dienstregeling, lesmateriaal, elektronische tijdschriften, e-mails, maar ook algemene ondersteuning en advies. Deze middelen, samen met de expertise van het onderwijzend personeel, vormen de ruggengraat van het materiaal dat u nodig hebt om te gaan met het ontwikkelen als student in de School of Engineering. Het programma van de studie die u zal beginnen aan zult u zich verplaatst van een student om een ​​professionele, met een scala aan vaardigheden, kennis en expertise in het ontwikkelen van oplossingen. Je zal ontwikkelen als een onafhankelijke leerling, met een breed scala van overdraagbare vaardigheden, met het begrijpen hoe om kennis en vaardigheden te gebruiken in alternatieve situatie. Het programma van de studie is ontworpen om u te voorzien van een sterke basis van de uitgangspunten in het bedrijfsleven, samen met het beheren van marketing en reclame. Om u te voorzien van een appreciatie van het effect dat de technologie heeft gehad, en is waarschijnlijk hebben, op marketing en reclame. Daarom stellen u in staat om wetenschappelijke kennis en theoretische hulpmiddelen toepassen op concrete vragen en problemen van de toegepaste marketing.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder