Lees de Officiële Beschrijving

Startdata: september, januari, mei

Collegegeld (2018/19): VK / EU: £ 9,250 Internationaal: £ 13.000

Deze Top-Up-graad biedt ambitieuze en gedreven studenten een zeer praktische graad die hun begrip en waardering ontwikkelt voor de succesvolle oprichting van hun bedrijf, studenten de nodige vaardigheden biedt om hun doelen te bereiken en tegelijkertijd een platform biedt om te delen en gelijkgestemden te ontmoeten studenten.

Het programma is ontworpen door de dubbele AACSB geaccrediteerde Newcastle Business School, onderdeel van een selecte groep van business schools wereldwijd, na accreditatie door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) in business en accounting - de eerste in Europa die de dubbele accreditatie, en is ontwikkeld voor studenten met eerdere kwalificaties behaald van een Foundation Degree of BTEC HND. Naast het blootstellen van studenten aan een scala aan zakelijke relevante onderwerpen, is deze aanvullingsdiploma ook bedoeld om de academische vaardigheden van studenten verder te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat ze hun kennis in de zakelijke omgeving kunnen toepassen.

Het programma omvat een reeks modules die zijn ontworpen om uw kennis en inzicht in de operationele processen die deel uitmaken van het MKB, te vergroten en om uw academische vaardigheden te ontwikkelen. In leiderschap voor kmo's en financiën in een mkb-context zullen de essentiële vaardigheden voor een succesvolle bedrijfsvoering worden ontwikkeld en later in het jaar zullen deze vaardigheden worden gestroomlijnd tot praktische toepassing via ons mkb-project en ontworpen en geïmplementeerde mkb-bedrijfsstrategie modules.

Dit programma heeft alles te maken met het ontwikkelen van je vermogen om je eigen succesvolle bedrijf te creëren en te runnen of te werken in een kmo in verschillende sectoren. Alle vaardigheden die in dit programma zijn opgedaan, zijn zeer gewild bij werkgevers die op zoek zijn naar vindingrijke en creatieve managers, die u bij voltooiing een breed scala aan opties bieden.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Het programma is ontworpen voor zeer ambitieuze studenten die een eigen bedrijf willen opzetten en leiden en een eerdere kwalificatie hebben in een beroepsdiscipline van de Foundation of BTEC HND.

Standaard invoer

  • Een HND / Foundation Degree of gelijkwaardig.
  • Van studenten wordt ook verwacht dat zij GCSE wiskunde en Engelse taal hebben in graad C of hoger.

En

  • Studenten hebben IELTS 6.5 (of hoger) nodig met geen enkel element lager dan 5.5 of gelijkwaardig.

Als u IELTS 5.5 - 6.0 hebt, kunt u mogelijk in aanmerking komen om deel te nemen aan onze Pre-Sessional English voordat u dit programma start.

Locatie en datum

Northumbria University London Campus , 110 Middlesex Street, Londen, E1 7HT

Januari, mei, september

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Northumbria University London Campus »

Laatst bijgewerkt op May 29, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
- VK / EU: £ 9,250, internationaal: £ 13.000
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mei 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Mei 2019

Sept. 2019

Jan. 2020

Discover Northumbria University London Campus

Are you management material?