BA (Hons) Business Entrepreneurship (Top-up)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Prospectus downloaden

In zaken zijn was nog nooit zo spannend en lonend; ondernemers hebben de mogelijkheid om verschillende bedrijfsdisciplines te bewerken. Of u nu gespecialiseerd bent in industrieën, advies in kleine en middelgrote ondernemingen of het opzetten van bedrijven, uw vermogen om competente beslissingen te nemen in een dynamische omgeving, plaatst u in een ideale positie om zakelijk succes te genereren.

Bedrijven moeten zich voortdurend aanpassen aan de huidige bedrijfsomgeving. Nooit eerder hadden zoveel organisaties mensen met ondernemersvaardigheden nodig om op een creatieve manier problemen op te lossen en de uitdagingen van het hedendaagse bedrijfsleven het hoofd te bieden.

In de Business Top-up van BA (Hons) onderzoekt u hoe u bedrijven kunt bouwen en beheren vanuit een praktisch perspectief, zodat u uw eigen ondernemersgeest en -houding in het hele programma kunt ontwikkelen.

Deze cursus is een vervolgtraject van een Higher National Diploma (HND) in het bedrijfsleven om een volledig diploma te behalen aan de Universiteit van Northampton, onze validerende partner.

Voor wie is de koers bedoeld?

Deze cursus stelt studenten met een HND (of een gelijkwaardige kwalificatie op niveau 5) in een bedrijfsgerelateerd onderwerp in staat om door te stromen naar het laatste jaar van een graad.

Het is ontworpen voor de ondernemer van de toekomst en heeft als doel je voor te bereiden op een carrière die actief is in steeds veranderende internationale markten. Naast het huidige denken in ondernemerschap, innovatie, marketing en bedrijfsontwikkeling, moedigt de cursus je aan een interesse te ontwikkelen in het starten en beheren van je eigen bedrijf.

Als je meer wilt weten over consultancy of je wilt uiteindelijk doorstromen naar postdoctorale studie, dan is deze cursus ideaal voor jou.

Progressiemogelijkheden

Je bent goed uitgerust om een carrière in bedrijfsbeheer te ontwikkelen of om je eigen zakelijke ambities in praktijk te brengen. Je verwerft ook de vaardigheden die nodig zijn om adviesfuncties, verschillende managementfuncties of gespecialiseerde MKB-functies te vervullen. Bovendien biedt het programma de mogelijkheid om verder te studeren op postuniversitair niveau.

Toelatingseisen

 • Niveau 5 met een goed niveau van zakelijke onderwerpen is vereist:
  • een pass in een HND
  • een stichting diploma
  • een erkend Brits diploma of een equivalent in het buitenland
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (bovenste B2). Als je twee jaar een Engelse HND hebt gestudeerd, voldoet je voltooiing van de HND aan deze vereiste.
 • Je zult ook een academisch interview moeten bijwonen waarbij je op niveau 6 een goed conceptueel inzicht in de bedrijfs- en studieverwachtingen moet hebben.

Cursusbeschrijving

 • Opportunity, innovatie en ondernemerschap (MKT3026) - 20 credits
 • Ondernemersmarketing (MKT3025) - 20 studiepunten
 • Ondernemersstrategie (MKT3031) - 20 credits
 • The Entrepreneur Project (MKT4007) - 20 credits

Een keuze uit twee aangewezen modules aangeboden in twee semesters van de studie die beschikbaar zullen zijn voor studenten bij inschrijving en zijn onderworpen aan studentenaantallen.

 • Wereldwijde marketing (MKT3040) - 20 credits
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (BUS3001) - 20 credits
 • Boekhouding en financiën voor managers (ACC3015) - 20 credits

Cursusspecificatie

 • Cursusduur: één jaar, fulltime
 • Niveau: RQF niveau 6
 • Toekennend orgaan: University of Northampton
 • Beoordeling: een verscheidenheid aan individuele en groepsgebaseerde beoordelingen worden gebruikt in deze cursus, waaronder rapporten, presentaties, posters, e-portfolio's, projecten, klantenrapporten en meerkeuzetests.
 • Wijze van levering: Full Time
 • Tijdschema opties:
  • Tweewekelijkse lessen
  • Drie avondklassen
 • Campus: Harrow
 • Opnamedata: september, februari en mei
 • Kosten: £ 9,250

Hoe te solliciteren

Jaar van oprichting, diploma & BA (Hons) Bedrijfsmanagement (Top-up)

Van het kiezen van uw gewenste cursus, het schrijven van uw persoonlijke verklaring en het indienen van de aanvraag, u kunt rekenen op ons vriendelijke Recruitment Team voor hulp en begeleiding bij elke stap van de weg. Neem contact op om een eerste afspraak te maken om uw situatie te bespreken.

Stap 1: Eerste consultatie.

Stap 2: Registreer. Als u een VK- of EU-aanvrager bent, moet u zich aanmelden via de UCAS-website. U kunt zich rechtstreeks bij UCAS of via uw universiteit aanmelden. UCAS biedt u de mogelijkheid om maximaal vijf cursussen aan te vragen en brengt u in rekening voor elke cursus waarvoor u zich aanmeldt. Het invullen van de applicatie is uw kans om uzelf te verkopen. Het is jouw moment om de vaardigheden en kennis die je tot nu toe hebt geleerd te benadrukken, eventuele behaalde kwalificaties en waarom je de door jou gekozen cursus wilt studeren. Er is een stapsgewijze handleiding om te helpen met applicaties op de UCAS-website.

Stap 3: Interview. Na het aanvragen van een cursus bij Regent College Higher Education, moet je een toelatingsgesprek met ons team bijwonen. Uw rekruteringsadviseur kan het interview voor u boeken en u helpen zich voor te bereiden.

Stap 4: Dien uw aanvraag in. Dit is het moment om uw aanvraag in te dienen. Controleer of u elke sectie hebt voltooid voordat u ze verzendt. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestiging dat uw aanvraag is ontvangen. Als er verdere informatie nodig is, nemen we contact met u op. U kunt het gedeelte 'Volgen' op de UCAS-website gebruiken om de voortgang van uw toepassing te volgen.

Aanbieding ontvangen

Zodra we alle benodigde informatie over uw aanvraag hebben, nemen we een definitieve beslissing. Onze beslissing wordt geüpload naar de sectie UCAS Track en je ontvangt ook een brief. Als u een plaats wordt aangeboden, kan het aanbod 'voorwaardelijk' of 'onvoorwaardelijk' zijn. Als je bent toegelaten tot de cursus, ontvang je je aansluitinstructies en meer informatie over het starten van je studie.

Fase 1: selectie van de aanbieding

Je kunt al je applicaties volgen via het UCAS Track-gedeelte, inclusief alle definitieve aanbiedingen die je ontvangt. Als je eenmaal hebt gehoord van alle universiteiten waarop je hebt gesolliciteerd, moet je kiezen welke aanbieding je wilt accepteren, samen met een tweede back-up keuze.

Fase 2: acceptatie van de aanbieding

De deadline voor het accepteren van een aanbieding wordt gemarkeerd op UCAS Track, afhankelijk van de datum waarop u de aanvraag indient.

Top-up graden

Het opnameproces wordt door elk van onze partners enigszins anders behandeld. We raden u aan om contact op te nemen met ons rekruteringsteam om te bespreken welke Pathway voor u het meest geschikt is en om u voor te bereiden op de interviewfase.

Stap 1: Overlegafspraak.

Stap 2: Academisch interview. Alle studenten die een aanvullingsgraad aanvragen, moeten een toelatingsgesprek bijwonen. Uw rekruteringsadviseur kan uw interview boeken en u helpen met de voorbereidingen. Maar maak je geen zorgen. Het interview is jouw kans om ons te vertellen waarom je wilt studeren aan Regent College. Het is geen test van je sollicitatievaardigheden.

Stap 3: uw aanvraag indienen. Voor de BA (Hons) Business Management (Top-up) uitgereikt door Buckinghamshire New University, volg je dezelfde procedure als onze studiejaren en stichtingsjaren en solliciteer je via UCAS. Voor het BA (Hons) Business Entrepreneurship (Top-up) uitgereikt door de University of Northampton, voltooit u een papieren aanvraag en legt u deze voor aan ons Admissions Team.

Na indiening

Wanneer u uw aanvraag heeft ingediend, ontvangt u een bevestigingsmail om de ontvangst te bevestigen. Als we aanvullende informatie nodig hebben, zullen we u dit laten weten. We zullen dan contact opnemen met onze partneruniversiteit om uw aanvraag te laten beoordelen en een beslissing te nemen.

Bied acceptatie aan

Zodra je hebt gehoord van de universiteit waarop je hebt aangevraagd, moet je reageren op hun aanbod door te accepteren via UCAS of door de aanbiedingsbrief die je ontvangt in te vullen en terug te sturen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Lees meer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Lees Minder
Wembley , Londen , Londen , Eg , Londen + 4 Meer Minder