BA (Hons) Business Management (marketing)

Mediterranean College, Athens

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Business Management (marketing)

Mediterranean College, Athens

15% korting als het eerste jaar wordt betaald tegen het einde van 30 april 2018 5% Extra korting indien betaald in 2 termijnen

 • De University of Derby is een TOP-35 UK University for Marketing Studies (Guardian University Guide 2018).
 • De enige tweetalige undergraduate cursus in Griekenland geaccrediteerd door de UK CMI (Chartered Management Institute).
 • Recent bijgewerkte inhoud (2017), met de nadruk op internationaal ondernemerschap, digitale en sociale media, verantwoordelijk leiderschap.
 • Interactief onderwijs
 • Geïntegreerd plan voor het ontwikkelen van de inzetbaarheid van studenten (MC Employability Scheme).

Deze cursus is ontwikkeld in nauw overleg met de Britse toporganisatie voor managers, het Chartered Management Institute (CMI), en brengt u op het snelle spoor naar succes. Het is een van de weinige waar je afstudeert met een hoog aangeschreven BA (Hons) Business Management (Marketing) diploma, evenals het CMI Level 5 Diploma in Management en Leiderschap. Met deze kwalificaties op uw cv meldt u aan potentiële werkgevers dat u geschikt bent voor hogere leiderschapsrollen en snelle promotie. Het Diploma is de benchmarkkwalificatie voor het volledige CMI-lidmaatschap en neemt u mee naar de status van Chartered Manager. Het is niet nodig om extra examens of cursussen te volgen om het Diploma te behalen: onze gecombineerde module- en CMI-beoordelingen zorgen voor een vlotte route naar beide kwalificaties.

Flexibiliteit is een van de meest onderscheidende kenmerken van de reeks bedrijfsmanagement. Alle studenten studeren in het eerste jaar dezelfde modules om inzicht te krijgen in de belangrijkste zakelijke disciplines. Na uw eerste jaar, kunt u ervoor kiezen om de specialist volgen Pathway in Marketing of - indien u uw belangen zijn veranderd - kunt u eenvoudig overbrengen naar de kern Business Management route of zich specialiseren in Finance of Shipping.

Stuur een e-mail met een foto of scan van je school of universiteits transcipt voor snelle toegangsevaluatie: e.skourti@medcollege.edu.gr

Admissions

Het programma is gericht aan afgestudeerden van de middelbare school die een carrière in marketing willen opbouwen.

Toelatingseisen:

 • High School leaving certificate (Apolyterion) van een algemene of beroeps hogere school (of gelijkwaardig)
 • Referentiebrief (1)
 • Adequate kennis van het Engels (IELTS 4.5 of gelijkwaardig) *
 • Academisch interview
 • Foto's (2)
 • ID-kaart / paspoort

* Het vereiste niveau Engels voor het Engelstalige programma is gelijk aan IELTS 6.0 of B2. Kandidaten zonder officiële Engelse taalcertificaten kunnen de Engelse taaltest van Mediterranean College volgen.

Houders van Beroepsopleidingen Instituten (IEK) Diploma's of Hogere Nationale Diploma's (HND), studenten van Technologische (TEI) of Hoger Onderwijs Instellingen (AEI) van relevante velden kunnen worden toegelaten tot een gevorderd stadium van de cursus, op een Erkenning van voorafgaand Leren procedure. Ze moeten bovendien het volgende indienen:

 • Diploma en / of academische transcriptie
 • Programmahandboek (indien beschikbaar)

Structuur

Deze cursus bestaat uit modules met 20 studiepunten, waarvan de meeste semester worden afgeleverd, terwijl een aantal modules van een jaar zijn. Het hoogtepunt van de cursus is het 40-credit consultancyproject in het laatste jaar, waarin studenten alles wat ze hebben geleerd in praktijk brengen voor een echte werkgever. Modules van jaar 1 worden in het Grieks afgeleverd en beoordeeld; modules van jaar 2 worden in het Grieks en het Engels afgeleverd en beoordeeld; modules van jaar 3 worden in het Engels afgeleverd en beoordeeld. (Opmerking: deze cursus wordt ook volledig in het Engels afgeleverd).

We voorzien u van de vaardigheden, het vertrouwen en de creativiteit om de marketingstrategie van een organisatie vorm te geven en helpen haar bij het ontwikkelen van een klantgerichte benadering van zakelijke kansen. Je leert hoe je alle elementen van de marketingmix combineert met de communicatie van merkwaarden om een ​​concurrentievoordeel te behalen. We zullen uw vermogen ontwikkelen om digitale marketing te benutten in een 'always on' 24/7 zakelijke omgeving; verken de marketingstrategieën die succesvol zijn - en falen - in de moderne markt en introduceer marktwaarneming als een innovatieve benadering van marktonderzoek.

We nemen een 'scaffolded' benadering van leren, zodat je volledige ondersteuning hebt in de vroege stadia van je opleiding en geleidelijk kunt evolueren naar meer begrip en grotere onafhankelijkheid. Het is een soepele overgang om je weg te banen naar zowel studie op universitair niveau als bedrijfsmanagement.

Jaar 1

Onderwijs

Onderwijs

Bedrijfssimulaties, actuele casestudy's, door werkgevers geleide projecten en bedrijfsspellen - allemaal praktische scenario's om uw ideeën te testen en uw probleemoplossings-, besluitvormings- en leiderschapsvaardigheden aan te scherpen. De cursus wordt afgesloten met een live consultancyproject met een werkgever, waar je je onderzoeks- en projectmanagementvaardigheden kunt gebruiken om de bedrijfsprestaties te verbeteren.

U profiteert van een innovatieve reeks beoordelingsmodi. Beoordeling gebeurt voornamelijk via cursussen die formulieren kunnen aannemen, zoals traditionele essays en rapporten, groepswerk, onderzoeks- en consultancyprojecten, presentaties, posters en ontwerp van digitale materialen. Er zijn ook in-class tests en computer-gebaseerde beoordelingen.

We moedigen je aan en ondersteunen je om een ​​optionele stage te volgen om de ervaring te verwerven die je onderscheidt in de afgestudeerde arbeidsmarkt. Je zult je leerervaring voor studenten verder verbeteren door de activiteiten van de Business School bij te wonen (zoals de Student Excellence Conference, open lezingen, enz.).

Waarom kiezen voor deze cursus

 • De University of Derby is een TOP-35 UK University for Management Studies (Guardian University Guide 2018).
 • Deze cursus is onlangs bijgewerkt (2017) en is de enige in Griekenland die de nadruk legt op digitaal
  • Het is het enige tweetalige undergraduate-programma in Griekenland dat wordt geaccrediteerd door het UK Chartered Management Institute (CMI). De CMI-accreditatie biedt belangrijke voordelen:
  • Het zorgt ervoor dat het programma leert wat werkgevers nodig hebben!
  • Studenten ontvangen - samen met hun diploma - een gerespecteerd diploma, het Level 5 Diploma in Management
  • Studenten registreren zich bij CMI als geaffilieerde leden en hebben toegang tot de digitale CMI-bibliotheek, nieuwsbrieven en evenementen.
  • Studenten krijgen een mentor toegewezen (lid van CMI) van wie ze persoonlijke begeleiding en ondersteuning krijgen bij het zoeken naar werk.
 • Deze cursus is flexibel. Studenten maken kennis met alle zakelijke functies in het eerste jaar van studies en daarna hebben ze de mogelijkheid om ofwel door te gaan met de Marketing Pathway of verschuiven naar Business Management, Financiën of Shipping.
 • Het programma wordt zowel in het Grieks als in het Engels afgeleverd, zodat studenten geleidelijk en soepel kennis maken met het studeren in het Engels. Engelse lessen worden gegeven tijdens het 1e en 2e studiejaar, speciaal ontworpen om de terminologie te dekken en om studenten te helpen aan de vereisten van het Engelstalige deel van het programma te voldoen (studenten hebben daarom geen extra Engelse les nodig). Studenten krijgen de steun van de Engelse afdeling van het College gedurende hun studie. Als afgestudeerden van een Britse universiteit (die in het Engels wordt onderwezen), certificeren ze hun Engels als een vreemde taalvaardigheid op een bekwaamheidsniveau (C2).
 • Studenten aan deze cursus kunnen een optionele stage volgen in een van de partnerbedrijven binnen het brede branchenetwerk van de Business School.
 • Studenten worden op verschillende, innovatieve manieren lesgegeven en beoordeeld, niet alleen via lezingen en examens (practica, case-study's, gastcolleges, bedrijfsbezoeken). Beoordeling is creatief en professioneel georiënteerd, gebaseerd op schriftelijke cursussen en projecten. De leerervaring van de studenten wordt verder verbeterd door de activiteiten van de Business School.
 • Mediterranean College legt bijzondere nadruk op de academische ondersteuning van studenten: een persoonlijke tutor is toegewezen aan elke student; docenten zijn beschikbaar op kantoortijden; studenten met problemen kunnen gebruik maken van de diensten van het counseling en learning support center; studenten ontvangen regelmatig feedback over hun studievoortgang; studenten hebben volledige toegang tot de bibliotheken en elektronische bronnen van het College.
 • Alle academische medewerkers zijn geaccrediteerde docenten van de University of Derby voor elke module die zij geven. Het Mediterranean College implementeert een geïntegreerd systeem van werving, beoordeling en voortdurende professionele ontwikkeling van academisch personeel, zodat studenten uitstekend onderwijs en persoonlijke ondersteuning krijgen om hun sociale en professionele vaardigheden te ontwikkelen.
 • Studenten van de Business School nemen actief deel aan activiteiten die worden georganiseerd binnen het MC Employability Scheme, het integrale inzetplan voor ontwikkeling van de Academie.
 • Mediterranean College Business School is een van de eerste en leidende particuliere bedrijfsscholen die in Griekenland zijn gevestigd (1977).

Verdere studie

De afgestudeerden van het programma, volgens de Griekse wet, zijn houders van een geaccrediteerde universitaire graad, beroepsmatig gelijkwaardig aan die toegekend door de Griekse Staat Technologische of Hoger Onderwijs Instituten. Als ze dat willen, kunnen ze hun diploma laten erkennen door de Griekse autoriteiten.

Na het succesvol afronden van de cursus, kunnen afgestudeerden doorgaan voor een masterdiploma aan het Mediterranean College of aan buitenlandse universiteiten. Als alternatief kunnen ze werk zoeken.

BA (Hons) -houders kunnen de volgende Master-programma's van het Mediterranean College volgen:

 • ΜΒΑ Global
 • MBA Global Finance
 • MSc Marketing Management

Als alternatief kunnen ze zich op bepaalde gebieden specialiseren door deel te nemen aan geselecteerde geaccrediteerde CPD-cursussen die worden aangeboden door Mediterranean Professional Studies:

 • Leiderschap
 • Financiën voor Small
 • Digitaal
 • Verzendbeheer
 • Globale operaties
 • Hotel
 • Gezondheidszorg
 • Sportmanagement

Afgestudeerden die ervoor kiezen om deel te nemen aan de arbeidsmarkt zullen in staat zijn posities in te nemen in een zakelijke omgeving of hun eigen bedrijf te ontwikkelen in Griekenland of in het buitenland. In het bijzonder kunnen ze hun carrière opbouwen in:

 • Multinationale bedrijven
 • Industriële productiebedrijven
 • Kleinhandel
 • Professionele diensten (technologie, onderwijs, consulting, enz.)
 • Media
 • Banks
 • ziekenhuizen
 • Bedrijven voor toerisme
 • Rederijen
 • Niet-gouvernementele organisaties
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Grieks


Laatst bijgewerkt op May 19, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
6,940 EUR
1e jaar: € 6940 (tweede jaar: € 7540 3e jaar: € 7850)
Locations
Griekenland - Athene, Central Athens Regional Unit
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan