BA (Hons) Business Management (marketing)

Het BA (Hons) Business Management (Marketing) -programma is sterk gericht op inzetbaarheid en zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in business en marketing. De marketing Pathway is bedoeld voor studenten met een interesse in een carrière in marketing of bedrijfsbeheer en biedt een basis op beide gebieden. Je leert over het relationele karakter van marketing en hoe strategische marketingplanning en communicatie bijdragen aan het succes van organisaties op internationaal niveau. Deze cursus ontwikkelt je vaardigheden in plannen, presenteren, communiceren en teamwerk.

Deze graad bereidt je voor op een breed scala aan functies, waaronder rollen in digitale communicatie, klantgedrag en management. Deze graad is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), wat betekent dat je als afgestudeerde een graad en een niveau 5 diploma in management en leiderschap van de CMI ontvangt. U kunt ervoor kiezen om de cursus online of op de campus te studeren op onze campussen in London Bloomsbury, Birmingham of Leeds.

Cursus benodigd heden

  • BBC op A-niveau en Grade C of hoger in GCSE wiskunde en Engelse taal, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Internationale studenten hebben bovendien een Engels taalniveau nodig dat gelijk is aan IELTS 6.0 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Niet-standaard applicaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 14 andere vakken van The University of Law Business School »

Laatst bijgewerkt op September 8, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
13,750 GBP
September 2019: op de campus: £ 9,250 (VK / EU) £ 13,500 (INT),
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet