Read the Official Description

BA (Hons) Business Management (marketing)

Het BA (Hons) Business Management (Marketing) -programma heeft een sterke focus op inzetbaarheid en zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te excelleren in business en marketing. De marketing Pathway is gericht op studenten met een interesse in het nastreven van een carrière in de marketing en business management, en biedt een basis in beide gebieden. U leert over het relationele karakter van marketing en hoe strategische marketingplanning en -communicatie bijdragen aan het succes van organisaties internationaal. Deze cursus ontwikkelt je vaardigheden in planning, presenteren, communicatie en teamwerk.

Deze graad bereidt je voor op een breed scala aan functies, waaronder rollen in digitale communicatie, klantgedrag en management. Deze graad is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), wat betekent dat je als afgestudeerde een diploma en een Level 5-diploma in Management en leiderschap van de CMI zult ontvangen. Je kunt ervoor kiezen om de cursus online of op de campus te volgen op onze campussen in Londen Bloomsbury, Birmingham, Leeds of Manchester.

Cursus benodigd heden

  • BBC op A-niveau en Grade C of hoger in GCSE wiskunde en Engelse taal, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Internationale studenten hebben bovendien een Engels taalniveau nodig dat gelijk is aan IELTS 6.0 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Niet-standaard applicaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld.

Program taught in:
Engels

See 14 more programs offered by The University of Law Business School »

Last updated October 6, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
13,500 GBP
September 2019: op de campus: £ 9,250 (VK / EU) £ 13,500 (INT),
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum