BA (Hons) Business Management (marketing)

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) Business Management (marketing)

Het BA (Hons) Business Management (Marketing) -programma heeft een sterke focus op inzetbaarheid en zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in business en marketing. De marketing Pathway is gericht op studenten met een interesse in het nastreven van een carrière in de marketing en business management en biedt een basis in beide gebieden. Je leert over het relationele karakter van marketing en hoe strategische marketingplanning en communicatie bijdragen aan het succes van organisaties op internationaal niveau. Deze cursus ontwikkelt uw vaardigheden op het gebied van plannen, presenteren, communiceren en samenwerken.

Door een bedrijfsdiploma te behalen aan de University of Law Business School op een van onze Britse campussen, kom je ook in aanmerking voor ons gratis masteraanbod. Om uw kansen op inzetbaarheid te maximaliseren, kunt u na een succesvolle afronding van uw bachelordiploma zonder extra kosten doorstromen naar een business masteropleiding.

Deze opleiding bereidt je voor op een breed scala aan functies, waaronder rollen in digitale communicatie, klantgedrag en management. Deze graad is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), wat betekent dat je als afgestudeerde zowel een diploma als een Level 5 Diploma in Management and Leadership van het CMI ontvangt. U kunt ervoor kiezen om de cursus op de campus te studeren in London Bloomsbury, Birmingham, Manchester.

Cursus benodigd heden

  • BBC op A-niveau en Grade C of hoger in GCSE wiskunde en Engelse taal, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Internationale studenten hebben bovendien een Engels taalniveau nodig dat gelijk is aan IELTS 6.0 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Niet-standaard applicaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Lees meer

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Berlijn , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 7 Meer Minder