BA (Hons) business management (top-up) met optionele paden

Newcastle College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) business management (top-up) met optionele paden

Newcastle College

Overzicht

Deze cursus is ontworpen om u uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn door de werkgevers. Evenals de bouw op recente geavanceerde studie, de inhoud leunt zwaar op je eigen werkplek of stage samen met studies van de kleine onderneming, financieel management en strategie, en verandering. Je bent in staat om een ​​reeks modules te selecteren om uw belangstelling en ambities past. Je bent in staat om je studie te concentreren op de volgende gebieden:

BA (Hons) Business Management

Je zult kennis en inzicht te ontwikkelen in het creëren van een appreciatie van de complexiteit en de vaardigheden die nodig zijn voor het werken in een eigentijdse omgeving. Het proefschrift module zal u helpen om zich te specialiseren en het ontwikkelen van een meer diepgaande kennis van een gebied binnen het bedrijfsleven en management.

BA (Hons) Business Management (Enterprise en Marketing)

Je leert hoe je marketing situaties te analyseren met behulp van relevante strategische marketing tools en theorieën en passende strategische aanbevelingen. U vindt er ook kritiek op een aantal strategische marketing theorieën en mechanismen en innovatieve oplossingen voor organisatorische problemen met behulp van strategische marketing analyse te rechtvaardigen.

BA (Hons) Business Management (Human Resources)

Binnen deze route vindt u kritisch onderzoekt de veranderende context en het proces van het human resource management binnen de hedendaagse arbeidsorganisaties. Je analyseert de veranderende rol van de HR-professional, terwijl het onderzoek naar het beheer van praktijken die onder andere: werknemer selectie, opleiding en ontwikkeling, beloningssystemen, functioneringsgesprekken, redundantie en participatie.

BA (Hons) Business Management (Financiën)

Deze financiering pad zal u toelaten om de juiste boekhoudkundige controlesystemen te analyseren voor het beheer van een organisatie. U zal de controle-activiteiten en middelen, alsmede de aard van de financiële risico's geconfronteerd met een organisatie te evalueren. De route richt zich ook op: financieel risicobeheer strategieën en interne controles, het evalueren van de corporate governance en ethische kwesties in de hedendaagse organisaties.

BA (Hons) Business Management (leiderschap)

U zult technieken die u zal toelaten om kritisch te analyseren leiderschap, management en organisatie-theorieën in een steeds meer onderling verbonden geglobaliseerde wereld te ontwikkelen. De route kunt u analyseren en de relatie tussen individuele persoonlijkheid, leiderschap en motivatie te evalueren en beoordelen de impact ervan op de betrokkenheid van medewerkers en organisatorische verbetering.

Learning en assessment

Je leert door middel van lezingen, klassikaal onderwijs, tutorials en zelfstudie. Je zal ook praktische vaardigheden te ontwikkelen en zet ze op de proef gesteld door het aanpakken van uitdagende projecten en opdrachten. Projecten zullen worden gebaseerd op uw ervaring op de werkvloer. Je wordt beoordeeld door middel van management rapportages, presentaties, case studies, peer assessment, werk op basis van projecten en in de tijd beperkt assessments.

Leermethoden

Een reeks van leren en leermethoden die studentgerichte en die op en verder de studenten leren bouwen ontwikkelen zal worden aangenomen.

Deze zullen onder meer lezingen, groep gebaseerde activiteiten, waaronder tutorials, en collaborative-studenten onder leiding van seminars en presentaties, workshops, onderzoek gebaseerde benaderingen, zoals case-study scenario / kritisch incident analyse, gesimuleerde ervaring zoals workshops en discussies.

Terwijl de lesmethoden zijn bedoeld om leerresultaten te pakken, wordt aangenomen dat dit zal waarschijnlijk worden bereikt als wijzen van levering zijn interessant en gevarieerd en de BA (Hons) diploma ervaring in het algemeen aangenaam.

Het doel van de lezingen is om informatie te geven over ideeën die centraal staan ​​in de module zijn en om studenten te helpen bij het ontwikkelen van hun begrip van complexe ideeën.

NCG Online - veel van het lesmateriaal voor lezingen worden via onze e-portal elektronisch beschikbaar gesteld. Lezingen worden gegeven door een aantal medewerkers en gastdocenten en luidsprekers. Lezingen worden gebruikt om de belangrijkste thema's binnen de specifieke modules en kleine groep seminars verkennen zal worden gebruikt om studenten in staat stellen om het debat kritisch het belang van deze kwesties.

Carrière en doorgroeimogelijkheden

Deze cursus zal een brede waaier van mogelijkheden in het bedrijfsleven, de administratie en het beheer van een loopbaan in de publieke en private sector te openen. Academische progressie is beschikbaar via onze Masters of Business Administration (MBA).

Toelatingseisen

De volgende toelatingseisen zal normaliter op niveau 6:

  • Relevante Foundation Degree of gelijkwaardig.
  • Plus GCSE's in de rang C of hoger in het Engels en Wiskunde en / of Key Skills Level 2 in Toepassing van Aantal en Communicatie.

Aanvragers die niet voldoen aan de bovenstaande eisen kan worden overwogen als zij het bewijs van voldoende en relevante ervaring in de zakelijke omgeving kunnen bieden. Dit zal worden beoordeeld in lijn met het College EVC-beleid (toegankelijk met behulp van NCG Recognition Service - Recogniseme.ncl-coll.ac.uk).

Werkervaring zullen worden beoordeeld door middel van cv's en brieven van werkgevers en een interview en een volledige discussie over de inhoud, de academische discipline en het werk inzet verwacht met de programmaleider.

Studenten die zijn terug te keren naar studies na een periode van afwezigheid zal worden verzocht om een ​​diagnostisch onderzoek in wiskunde en Engels te nemen, evenals het schrijven van een klein stukje van het academisch werk.

International Students

Aanvragers die geen Engels als hun eerste taal zullen moeten hebben minimaal een IELTS score van 6.0 (of gelijkwaardig) in aanvulling op de gewenste vermelding kwalificaties.

De Admissions Tutor zal, waar nodig, verwijzen naar de NARIC-database van de kwalificaties, en contact te onderhouden, in voorkomend geval, met het International Office van de academische status van de aanvrager kwalificatie te bepalen.

Deze cursus wordt geleverd in samenwerking met Teesside University.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Newcastle College
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Newcastle upon Tyne, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan