BA (Hons) Business Management (verzending)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

 • Een unieke cursus die managementkennis en -vaardigheden combineert met maritieme werkwijzen , wat leidt tot zeer inzetbare en flexibele afgestudeerden .
 • De enige zakelijke shipping-cursus in Griekenland, geaccrediteerd door de UK CMI (Chartered Management Institute).
 • Recent bijgewerkte inhoud (2017), met de nadruk op internationale markten en logistiek.
 • Samenwerking met het Noors-Duitse classificatieregister DNVGL zodat studenten professionele certificeringen verwerven , samen met hun diploma.
 • Geïntegreerd plan voor het ontwikkelen van de inzetbaarheid van studenten (MC Employability Scheme).

De scheepvaart is een zich voortdurend ontwikkelende industrie en een van de meest levendige in de Griekse economie. De BA (Hons) Business Management (Shipping) is een uniek programma dat is gericht op het toepassen van managementtheorie in de maritieme bedrijfsomgeving. Het programma helpt studenten de basisprincipes van verzending te begrijpen, zodat ze zich kunnen aanpassen aan de constante veranderingen. Het biedt een uitgebreid overzicht van de maritieme sector en gaat dieper in op gebieden zoals logistiek, maritiem recht en charteren. Tegelijkertijd helpt de cursus de deelnemers kernmanagementkennis te ontwikkelen en overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen die kunnen worden toegepast op elke bedrijfsomgeving, waardoor afgestudeerden meer inzetbaar en flexibel zijn om in elke branche te werken.

Stuur een e-mail met een foto of scan van je school of universiteits transcipt voor snelle toegangsevaluatie: e.skourti@medcollege.edu.gr

Toelatingsvoorwaarden

Het programma is gericht aan afgestudeerden van de middelbare school die een carrière in de scheepvaart willen opbouwen. Toelatingseisen:

 • High School leaving certificate (Apolyterion) van een algemene of beroeps hogere school (of gelijkwaardig)
 • Referentiebrief (1)
 • Adequate kennis van het Engels (IELTS 4.5 of gelijkwaardig) *
 • Academisch interview
 • Foto's (2)
 • ID-kaart / paspoort

* Het vereiste niveau Engels voor het Engelstalige programma is gelijk aan IELTS 6.0 of B2. Kandidaten zonder officiële Engelse taalcertificaten kunnen de Engelse taaltest van Mediterranean College volgen.

Houders van Beroepsopleidingen Instituten (IEK) Diploma's of Hogere Nationale Diploma's (HND), studenten van Technologische (TEI) of Hoger Onderwijs Instellingen (AEI) van relevante velden kunnen worden toegelaten tot een gevorderd stadium van de cursus, op een Erkenning van voorafgaand Leren procedure. Ze moeten bovendien het volgende indienen:

 • Diploma en / of academische transcriptie
 • Programmahandboek (indien beschikbaar)

Structuur

Deze cursus bestaat uit modules met 20 studiepunten, waarvan de meeste semester worden afgeleverd, terwijl een aantal modules van een jaar zijn. Ongeveer tweederde van de cursus gaat over kerneconomie en managementtheorie, essentieel voor een loopbaan in een zakelijke omgeving, terwijl een derde zich richt op verzending. Het hoogtepunt van het programma is het 40-credit consultancyproject in het laatste jaar, waarin studenten alles wat ze hebben geleerd van een real-life rederij in de praktijk brengen. Modules van jaar 1 worden in het Grieks afgeleverd en beoordeeld; modules van jaar 2 worden in het Grieks en het Engels afgeleverd en beoordeeld; modules van jaar 3 worden in het Engels afgeleverd en beoordeeld. (Opmerking: deze cursus wordt ook volledig in het Engels afgeleverd).

We nemen een 'scaffolded' benadering van leren, zodat je volledige ondersteuning hebt in de vroege stadia van je opleiding en geleidelijk kunt evolueren naar meer begrip en grotere onafhankelijkheid. Het is een soepele overgang om je weg te banen naar zowel studie- als managementpraktijken op universitair niveau. Alle studenten Business Management studeren dezelfde modules in het eerste jaar, zodat u inzicht krijgt in de belangrijkste zakelijke disciplines die van toepassing zijn op elke sector. Na uw eerste jaar, als u van gedachten bent veranderd, kunt u ervoor kiezen om over te stappen naar ons core Business Management-programma of naar een van onze gespecialiseerde Pathways , waarin Business Management wordt gecombineerd met Marketing of Finance.

Jaar 1

Onderwijs

Onderwijs

Bedrijfssimulaties, actuele casestudy's, door werkgevers geleide projecten en bedrijfsspellen - allemaal praktische scenario's om uw ideeën te testen en uw probleemoplossings-, besluitvormings- en leiderschapsvaardigheden aan te scherpen. De cursus wordt afgesloten met een live consultancyproject met een werkgever, waar je je onderzoeks- en projectmanagementvaardigheden kunt gebruiken om de bedrijfsprestaties te verbeteren.

U profiteert van een innovatieve reeks beoordelingsmodi. Beoordeling gebeurt voornamelijk via cursussen die formulieren kunnen aannemen, zoals traditionele essays en rapporten, groepswerk, onderzoeks- en consultancyprojecten, presentaties, posters en ontwerp van digitale materialen. Er zijn ook in-class tests en computer-gebaseerde beoordelingen.

We moedigen je aan en ondersteunen je om een ​​optionele stage te volgen om de ervaring te verwerven die je onderscheidt in de afgestudeerde arbeidsmarkt. Je zult je leerervaring voor studenten verder verbeteren door de activiteiten van de Business School bij te wonen (zoals de Student Excellence Conference, open lezingen, enz.).

Waarom kiezen voor deze cursus

 • De University of Derby behoort tot de TOP-50 UK Universities (Guardian University Guide 2017).
 • Deze cursus is uniek van aard, omdat het de theorie van het kernmanagement combineert met scheepvaartpraktijken, waardoor studenten flexibel kunnen worden om werk te zoeken, hetzij bij rederijen of in eender welke andere onderneming.
 • Mediterranean College werkt met het Noors-Duitse classificatieregister DNV GL, waardoor studenten de kans krijgen om zeer gewilde certificeringen te verkrijgen, zoals de interne auditor ISM-ISPS-MLC voor rederijen.
 • Het is het enige niet-gegradueerde bedrijfsprogramma met een focus op verzending in Griekenland om te worden geaccrediteerd door het UK Chartered Management Institute (CMI). De CMI-accreditatie biedt belangrijke voordelen:
  • Het zorgt ervoor dat het programma leert wat werkgevers nodig hebben!
  • Studenten - samen met hun diploma - ontvangen een gerespecteerd diploma, het diploma van de 5e graad in bedrijfskunde van CMI (zonder verdere examens).
  • Studenten registreren zich bij CMI als geaffilieerde leden en hebben toegang tot de digitale CMI-bibliotheek, nieuwsbrieven en evenementen.
  • Studenten krijgen een mentor toegewezen (lid van CMI) van wie ze persoonlijke begeleiding en ondersteuning krijgen bij het zoeken naar werk.
 • Deze cursus is flexibel. Studenten maken kennis met alle zakelijke functies in het eerste jaar van studies en daarna hebben ze de mogelijkheid om ofwel door te gaan met de verzending Pathway of verschuiven naar de generieke Business Management route, Marketing of Finance
 • Het programma wordt zowel in het Grieks als in het Engels afgeleverd, zodat studenten geleidelijk en soepel kennis maken met het studeren in het Engels. Engelse lessen worden gegeven tijdens het 1e en 2e studiejaar, speciaal ontworpen om de terminologie te dekken en om studenten te helpen aan de vereisten van het Engelstalige deel van het programma te voldoen (studenten hebben daarom geen extra Engelse les nodig). Studenten krijgen de steun van de Engelse afdeling van het College gedurende hun studie. Als afgestudeerden van een Britse universiteit (die in het Engels wordt onderwezen), certificeren ze hun Engels als een vreemde taalvaardigheid op een vaardigheid (C2)
 • Studenten aan deze cursus kunnen een optionele stage volgen bij een van de partnervaartbedrijven binnen het brede branchenetwerk van de Business School.
 • Studenten worden op verschillende, innovatieve manieren lesgegeven en beoordeeld, niet alleen via lezingen en examens (practica, case-study's, gastcolleges, bedrijfsbezoeken). Beoordeling is creatief en professioneel georiënteerd, gebaseerd op schriftelijke cursussen en projecten. De leerervaring van de studenten wordt verder verbeterd door de activiteiten van de Business School.
 • Mediterranean College legt bijzondere nadruk op de academische ondersteuning van studenten: een persoonlijke tutor is toegewezen aan elke student; docenten zijn beschikbaar op kantoortijden; studenten met problemen kunnen gebruik maken van de diensten van het counseling en learning support center; studenten ontvangen regelmatig feedback over hun studievoortgang; studenten hebben volledige toegang tot de bibliotheken en elektronische bronnen van het College.
 • Alle academische medewerkers zijn geaccrediteerde docenten van de University of Derby voor elke module die zij geven. Het Mediterranean College implementeert een geïntegreerd systeem van werving, beoordeling en voortdurende professionele ontwikkeling van academisch personeel, zodat studenten uitstekend onderwijs en persoonlijke ondersteuning krijgen om hun sociale en professionele vaardigheden te ontwikkelen.
 • Studenten van de Business School nemen actief deel aan activiteiten die worden georganiseerd binnen het MC Employability Scheme, het integrale inzetplan voor ontwikkeling van de Academie.
 • Mediterranean College Business School is een van de eerste en leidende particuliere bedrijfsscholen die in Griekenland zijn gevestigd (1977).

Verdere studie

De afgestudeerden van het programma, volgens de Griekse wet, zijn houders van een geaccrediteerde universitaire graad, beroepsmatig gelijkwaardig aan die toegekend door Griekse Staat Technologische of Hoger Onderwijs Instellingen. Als ze dat willen, kunnen ze hun diploma laten erkennen door de Griekse autoriteiten. Na het succesvol afronden van de cursus, kunnen afgestudeerden doorgaan voor een masterdiploma aan het Mediterranean College of aan buitenlandse universiteiten. Als alternatief kunnen ze werk zoeken. BA (Hons) -houders kunnen de volgende Master-programma's van het Mediterranean College volgen:

 • ΜΒΑ Global
 • MBA Global Finance
 • MSc Marketing Management

Als alternatief kunnen ze zich op bepaalde gebieden specialiseren door deel te nemen aan geselecteerde geaccrediteerde CPD-cursussen die worden aangeboden door Mediterranean Professional Studies:

 • Leiderschap
 • Financiën voor Small
 • Digitaal
 • Globale operaties
 • Hotel
 • Gezondheidszorg
 • Sportmanagement

Afgestudeerden die ervoor kiezen om deel te nemen aan de arbeidsmarkt, kunnen posities in de maritieme sector of in een zakelijke omgeving uitoefenen of hun eigen bedrijf in Griekenland of in het buitenland ontwikkelen. In het bijzonder kunnen ze hun carrière opbouwen in:

 • Passagiers- of vrachtrederijen
 • vervoer
 • Banks
 • Diensten (technologie, onderwijs, consulting, enz.)
 • Industriële productiebedrijven
 • Kleinhandel
 • Niet-gouvernementele organisaties
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Being the first private College to be founded in Greece back in 1977, the Mediterranean College prides for its pioneering initiatives that have shaped private, higher education in Greece.

Being the first private College to be founded in Greece back in 1977, the Mediterranean College prides for its pioneering initiatives that have shaped private, higher education in Greece. Lees Minder
Thessaloniki , Athene + 1 Meer Minder