BA (Hons) Business Management Op Ucs Bury St. Edmunds

University Campus Suffolk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Business Management Op Ucs Bury St. Edmunds

University Campus Suffolk

Overzicht

Deze cursus ontwikkelt creativiteit, ondernemerschap, probleemoplossing en besluitvorming vaardigheden door middel van een scala aan vaardigheden en kennis om moderne zakelijke relevant. Het is ontworpen om de behoeften van de werkgevers te voldoen en om afgestudeerden die beschikken over een goede greep van het bedrijfsleven en goede overdraagbare vaardigheden te creëren. De cursus geeft studenten de mogelijkheid om gespecialiseerde belangen na te streven tot op zekere hoogte en hebben betrekking deze specialismen aan professionele eisen.

De cursus stelt studenten in staat om het belang van de sociale, politieke, ethische, technologische milieu en mondiale context waarin het bedrijfsleven actief te waarderen. Het biedt ook studenten met een scala aan mogelijkheden om de houding, vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn om te werken in een internationale zakelijke omgeving en om het bewustzijn en de waardering van de verschillende culturele waarden te ontwikkelen te ontwikkelen.

Werk van studenten wordt beoordeeld door een combinatie van schriftelijke opdrachten, case study rapporten, presentaties en examens.

Na het afstuderen studenten kunnen doorstromen naar de werkgelegenheid in een professionele omgeving. Deze graad helpt ook de personen die reeds werkzaam zijn in het bedrijfsleven om promotie te krijgen en meer vertrouwen bij de beslissingen die zij maken op de werkplek. Veel voer ook programma's van verdere studie voor gevorderde beroepskwalificaties of postdoctorale opleidingen, zoals de Master of Business Administration (MBA) aan UCS.

Inhoud en Modules

Studenten normaal gesproken studeren tot zes modules van elk jaar, die een vaste kern van business en management onderwerpen.

De studenten van de Business Management cursussen beheer lessen met de studenten op onze FdA Gastvrijheid en Event Management cursus.

Jaar modules eerst:, Management en academische vaardigheden, Ondernemerschap, Financiën en Data-analyse, Bedrijfseconomie, Principles en functies van Management en Business Law.

Tweede jaar modules: Management en Organisational Behaviour, Accounting voor Managers, Managing innovatie en creativiteit, Principes van Marketing, Actuele vraagstukken in een zakelijke omgeving, onderzoeksmethoden en International Business

Derde jaar modules: Een proefschrift, Arbeidsrecht, Business Ethics, Change Management en International Marketing Strategy.

Verdere Informatie

Kern van kennis en inzicht wordt vooral verkregen via lezingen en seminars en geregisseerd onafhankelijke studie. De laatste zal normaliter specifieke gebruik van een individueel benaderd Key tekst voor die module evenals docent ontworpen lesmateriaal (boekje en / of web) te maken. Gebruik zal worden gemaakt van een aanbod van toegankelijke aanvullende teksten, artikelen, rapporten en andere aangewezen bronnen.

Hands on 'ervaring in computer-based workshops speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van kennis en begrip voor een scala aan zakelijke en bestuurlijke functies. Vergelijkbare actieve leermogelijkheden zijn ook voorzien in een breed scala van niet-computer-based seminars en workshops.

Team teaching in core modules zal worden gebruikt om de multi-disciplinaire aflevering van het programma te ondersteunen waar nodig.

Buiten sprekers worden uitgenodigd in de zakelijke omgeving actief case studies en om hun ervaring met studenten te bespreken. Stages zullen ook beschikbaar zijn voor een aantal studenten in de loop leveren werk op basis van ervaring.

Tegen het einde van de cursus moet je in staat om:

  • Waardeer de relevantie van een multidisciplinaire en multiculturele benadering van business en management op lokaal, nationaal en internationaal niveau.
  • Effectief werken, zowel zelfstandig als binnen een team omgeving, gebruik makend van een reeks van interpersoonlijke vaardigheden.
  • Communiceren theorieën, bevindingen en conclusies effectief in geschreven, mondelinge en visuele vorm.
  • Pas geschikte kwalitatieve en kwantitatieve technieken om de oplossing van business en management problemen geïdentificeerd.

Collegegeld:

Studenten vanaf UCS in september 2015 wordt in rekening gebracht £ 9000 per jaar voor een full-time Bachelor diploma. Part-time studenten wordt in rekening gebracht £ 8490 (pro-rata) per jaar voor de bachelor graden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Price
per jaar