BA (Hons) Business Management Op Ucs Ipswich

University Campus Suffolk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Business Management Op Ucs Ipswich

University Campus Suffolk

Overzicht

Of je droom van het starten van een eigen bedrijf, het werken in een grote multi-nationale organisatie of in een van de duizenden kleine en middelgrote bedrijven deze cursus biedt u waardevolle kennis, vaardigheden en ervaring.

Zoals je zou verwachten, de cursus bevat modules over business strategie, financiën, marketing, human resources en nog veel meer onderwerpen. Onze docenten begeleiden u als u uw begrip in deze gebieden te ontwikkelen en zal regelmatig brengen gastsprekers die u een inzicht in hoe de principes die je leert over in de praktijk kunnen worden gebracht kan geven. U kunt meer informatie over de inhoud van de cursus vinden door te klikken op de 'Content en Modules "tab hierboven.

We weten dat onze afgestudeerden zijn zeer inzetbaar - de cijfers bewijzen het. Natuurlijk, dit is geen toeval. Tijdens het programma tijd besteden wij samen met u na te denken over de vaardigheden die werkgevers nodig hebben en hoe je kunt ontwikkelen en bewijzen uw vaardigheden om een ​​baan te krijgen als je eenmaal met succes de cursus af te ronden. Stages, live projecten met bedrijven en netwerkevenementen zijn slechts enkele van de manieren waarop we dat te laten gebeuren.

Onze studenten een actieve rol spelen in het leven van UCS, of waarop de gebeurtenissen en ondernemerschap Society, helpt te organiseren en uit te voeren evenementen, als Student Ambassadors of zelfs het uitvoeren van de Students Union. De Suffolk Business School is een levendige plek om te studeren waar de uitstekende kwaliteit van het onderwijs wordt gecombineerd met een ondersteunende en vriendelijke sfeer. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze koers.

Inhoud en Modules

De structuur van onze cursus is ontworpen om u maximale flexibiliteit te bieden aan uw studie vorm op basis van de onderwerpen die u interesseren. In het eerste jaar, al onze studenten dezelfde kernvakken naast een paar opties, waaronder de mogelijkheid om Spaans te leren. Dit betekent dat je een goede basiskennis in belangrijke onderwerpen voor management studenten.

In het tweede jaar, zal je beginnen te specialiseren en onderwerpen die van bijzonder belang voor u kiest. In aanvulling op deze, zal u verplicht modules die key management vraagstukken binnen en buiten het bedrijf en die u kennismaken met manieren onderzoeken zakelijke activiteiten te bestuderen. Optionele modules omvatten marketing, HR, financiën, bedrijfsethiek en nog veel meer.

Het derde jaar combineert modules onderwezen dat vele onderwerpen zich vanaf het tweede jaar met de voltooiing van een onderzoek. Studenten worden begeleid door een academische mentor in het ontwerp, onderzoek en het schrijven-up van een project van hun eigen keuze. Dit biedt de kans om te tonen-van de vaardigheden en kennis die zijn ontwikkeld in de loop van de opleiding.

In de loop van de drie jaar durende programma de focus van het onderwijs en de ondersteuning zal overschakelen van de invoering van de studenten om de belangrijkste concepten en de nieuwste denken in de kern management disciplines om de toepassing van deze kennis in de echte business scenario's. Dit ontwerp helpt om ervoor te zorgen dat tegen de tijd dat onze afgestudeerden zijn klaar voor het werk dat ze niet alleen in staat om het werk veilig te stellen, maar kan een positieve impact van hun eerste dag. We beschrijven dit als 'Business Ready'.

Verdere Informatie

Na het afstuderen studenten kunnen doorstromen naar de werkgelegenheid in een professionele omgeving. Deze graad helpt ook de personen die reeds werkzaam zijn in het bedrijfsleven om promotie te krijgen en meer vertrouwen bij de beslissingen die zij maken op de werkplek. Veel voer ook programma's van verdere studie voor gevorderde beroepskwalificaties of postdoctorale opleidingen, zoals de Masters in Business Administration (MBA) aan UCS.

Collegegeld:

Studenten vanaf UCS in september 2015 wordt in rekening gebracht £ 9000 per jaar voor een full-time Bachelor diploma. Part-time studenten wordt in rekening gebracht £ 8490 (pro-rata) per jaar voor de bachelor graden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Price
per jaar