BA (Hons) Business Management

The Sino-British College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Business Management

The Sino-British College

BA (Hons) Business Management

Jaar 2 Pathways:

  • Business Management 2 + 2s (1 + 2s)
  • Zakelijke-Management gerelateerde 2 + 2s (1 + 2s)

Raadpleeg de sectie Cursus voor om 2 + 2 opties (1 + 2).

* Internationale Studenten die beschikken over voldoende academische en Engels taaleisen kunnen worden vrijgesteld van het nemen van de stichting jaar en vul het diploma in slechts 3 jaar.

De overkoepelende doelstelling van het ontwerp voor deze cursus is dat het specialisme-centric, uitdagende academische en zorgen voor een stimulerende student ervaring. De cursus faciliteert studenten:

  • Studie van de organisaties, het beheer en de veranderende externe omgeving waarin organisaties opereren;
  • Voorbereiding en ontwikkeling van een carrière in het bedrijfsleven en het management;
  • Verbetering van vaardigheden een leven lang leren en persoonlijke ontwikkeling bij te dragen aan de samenleving als geheel.

Daarnaast is het programma ontwerp vereist:

  • Alle studenten of andere vorm van onderzoek / consultancy project uit te voeren om hun bedrijf onderzoek vaardigheden te verbeteren;
  • Alle cursussen aan de werkgever en zakelijke betrokkenheid insluiten met behulp van een verscheidenheid van mechanismen, waaronder student projecten, gastsprekers en consultancy kansen.

Het ontwerp van het bod Business Management is opgebouwd rond studenten core business modules in 3 jaar en 4 met een suite van keuzevakken om tegemoet het aanbieden van een op maat gemaakte student ervaring. Het is afgestemd op de professionele organisaties, zoals het Chartered Management Institute (CMI), het Chartered Institute of Marketing (CIM) en het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Waar relevant, zullen alle modules professionele erkenning te optimaliseren.

De Business Management diploma aangeboden door de Sheffield Hallam University in SBC is ideaal voor studenten die hun kennis, vaardigheden en carrièrevooruitzichten vooruit in business management. De nadruk ligt op het ontwikkelen van praktische vaardigheden en zakelijke begrip, naast de academische kennis. Lesgeven door middel van projecten en case studies met betrekking tot het echte leven organisaties en scenario verbetert de inzetbaarheid. Er is een focus op vaardigheden die broodnodige in het bedrijfsleven organisaties zoals het oplossen van problemen, besluitvorming, onderhandelen, onderzoek en project management.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Shanghai, Shanghai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Shanghai, Shanghai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan