BA (Hons) Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA Business Management (Hons)

Dit programma is gericht op je professionele en praktische vaardigheden ontwikkelen om een ​​effectieve manager van teams en individuen. Het stelt u in staat om diepgaande kennis van de belangrijkste business concepten verwerven en bereidt u voor het werk in een aantal managementfuncties. Er is een bijzondere aandacht voor people management vaardigheden voor u om te vertrouwen in de behandeling van complexe interpersoonlijke interacties geworden.

Het programma is door beïnvloed de academische wereld en de werkgevers en er zijn veel mogelijkheden om ervaring op te gebruiken van part-time werk om het leren te verrijken. Het programma kan met Uitgebreide stage of 3 of 6 maanden stage. Het programma biedt ook de mogelijkheid om een ​​extra (niet-kwalificatie) voltooien Greenwich Graduate certificaat, dat zal helpen om vaardigheden te tonen aan toekomstige werkgevers. U kunt ook van toepassing om deel te nemen in de overzeese contacten met onze Erasmus partners.

De doelstellingen van het programma zijn:

  • Om organisaties, met name het beheer en de veranderende contexten te bestuderen
  • Ter voorbereiding van en het ontwikkelen van een carrière in het bedrijfsleven en het management
  • Om levenslang leren vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling zodat u een bijdrage leveren aan de maatschappij als geheel te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder