BA (Hons) Business & Management met een jaar in de industrie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Locatie: Medway

Onze Business & Management graad omvat een mix van wetenschappelijke theorieën en methodologieën samen met hands-on praktische ervaring en echte industrie inzicht. U vindt een breed scala aan spannende en uitdagende zakelijke onderwerpen zoals de mondiale zakelijke omgeving, economie, boekhouding, marketing, strategie, operations management, human resource management en kwantitatieve vaardigheden te verkennen. U wordt gegeven door vooraanstaande onderwerp deskundigen met een mengsel van beide uitgebreide professionele ervaring en wetenschappelijk onderzoek van topkwaliteit.

Het jaar in de industrie op een professionele stage beschikt u over overdraagbare zakelijke vaardigheden die uw carrière aanzienlijk te ontwikkelen en wordt zeer gewaardeerd door de wereldwijde werkgevers, als je een echte waardering van de huidige veranderende wereld van het bedrijfsleven zal krijgen, waardoor u een stevige basis en echte world ervaring van de industrie. Het lidmaatschap van de studenten onder leiding Zaken Society en de banden met grote werkgevers dragen allemaal bij aan een ongeëvenaarde universiteit ervaring, en ook verbetering van uw inzetbaarheid.

Degree Opties

Neem een ​​Business & Management diploma op Kent Business School in Medway, met een verplicht 1 jaar in een betaalde professionele stage binnen uw gekozen industrie om nieuwe zakelijke praktijken te leren, krijgen de echte wereld vaardigheden en bouwen van uw inzetbaarheid.

Enkele onderscheidingen:

  • Business & Management met een jaar in de industrie (N104: K)

De ontwikkeling van uw Inzetbaarheid

We zijn gerangschikt 3 in Zuidoost-Engeland voor Business & Management afstuderen loopbaanperspectieven van studenten in de 2016 Compleet University Guide.

De BA (Hons) Business & Management met een jaar in de industrie programma zal een basis voor hoger onderwijs zijn of je voor te bereiden op de vooruitgang naar een junior managementfunctie in de industrie, de handel of de openbare sector.

Kent Business School biedt een schat aan mogelijkheden voor u om veel meer dan uw waardevolle zakelijke graad krijgen. We hebben sterke banden met vele wereldwijde organisaties, en bieden de kans voor u om te netwerken met hen en het verwerven van nuttige verbindingen, zodat u uw student ervaring te verbeteren en het verhogen van uw inzetbaarheid. We houden evenementen of activiteiten met dergelijke organisaties en verenigingen die ook uw leerervaring zullen profiteren en verbeteren van uw toekomstige loopbaan. Wij bieden de ideale faciliteiten in een internationale leeromgeving voor u om associaties met vrienden en collega's, terwijl op school en na het afstuderen te smeden, als onderdeel van de Kent Business School alumni, die met je lang nadat je bent afgestudeerd en bijstand verlenen bij zal blijven uw toekomstige carrière.

Op Kent Business School vindt u veel van de belangrijkste overdraagbare vaardigheden werkgevers zijn op zoek naar te krijgen. U wordt geleerd om kritisch te analyseren, creatief denken, uw mening te uiten overtuigend, het beheren van uw tijd effectief en goed zelfstandig werken en in groepen.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

Kent Business School (KBS) is a leading Business School, ranked in the top 30 in the UK and is accredited by The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) which places KBS within t ... Lees meer

Kent Business School (KBS) is a leading Business School, ranked in the top 30 in the UK and is accredited by The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) which places KBS within the top institutions globally for business degrees, with only 5% of the world’s Business Schools attaining this accreditation. Engaging teaching, world-class research, professional partnerships and an international community create an exciting atmosphere in which to learn, where innovation is encouraged and challenges welcomed. Lees Minder