Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Communicatie

BACommunicationSocietyMedia

Als je twee onderwerpen hebt waar je echt van geniet, of carrière-ambities hebt die een bepaalde vaardigheden vereisen, dan is een gezamenlijke graad voor jou een goede keuze. Het stelt je in staat je studie vorm te geven op basis van je sterke punten, interesses en loopbaanambities. De combinatie van twee onderwerpen kan uw studie een internationaal of industrieel perspectief geven waardoor u opvalt in de afgestudeerde arbeidsmarkt.

Onze cursuscombinaties zijn zo ontworpen dat wat u in één onderwerp leert, een aanvulling en verbetering is van wat u in de andere leert. In je laatste jaar kun je kiezen om je tijd gelijkmatig te verdelen over je twee vakken, of je te specialiseren in een van de twee vakken.

Media en communicatie

Wat ga je studeren

Communicatie

Fascinerende nieuwe vormen van politiek, economie en creatieve ondernemingen dagen snel veel kernaannames uit over menselijke communicatie en identiteit. Het bezit en de overdracht van kennis ligt nu centraal in het dagelijks leven en het is belangrijker dan ooit om verschillende aspecten van communicatie te begrijpen. Je kijkt naar communicatie tussen individuen, groepen en organisaties, menselijkheid en natuur, en de zich ontwikkelende media via welke communicatie plaatsvindt.

Deze cursus biedt een ruime keuze aan interessante en boeiende modules. De kern van deze cursus is gebaseerd op psychologie en sociologie, en omvat ook aspecten van filosofie, geschiedenis en antropologie. Er is geen eerdere studie op een van deze gebieden vereist.

Media gezamenlijke eer

Deze populaire graad combineert theoretische benaderingen van media met mogelijkheden om praktische mediavaardigheden te leren. Je leert van professionals uit de industrie en onderzoekt alle aspecten van mediaculturen, van sociale netwerksites en lifestyle magazines tot anti-globalisatie bewegingen en computer gaming.

Hoe je het geleerd hebt

Hoe zal ik leren?

Elk jaar kiest u een reeks kern- en optionele modules uit de bovenstaande lijsten. Het eerste jaar wordt normaal gesproken gelijk verdeeld tussen de twee gezamenlijke honoursonderwerpen, maar aan het einde van het eerste jaar hebt u de mogelijkheid om te kiezen tussen een gelijkgewogen gezamenlijke honourscursus en een meer gespecialiseerde Pathway , afhankelijk van uw interesses.

Het onderwijs vindt voornamelijk plaats door een combinatie van lezingen, waarbij docenten de belangrijkste ideeën en seminars introduceren, waar kleinere groepen die ideeën bespreken.

Contacturen

Als je met een onderwerp kampt of aanvullende ondersteuning of begeleiding nodig hebt, kun je ervoor zorgen dat je je docenten in kleine groepjes of één-op-één kunt zien, om essay-plannen te bespreken of om specifieke studieadvisering te zoeken.

Het is de aard van de onderwerpen die worden aangeboden in de School of Arts and Humanities, maar dat veel van uw tijd zal worden besteed aan zelfstandig onderzoek. We erkennen dat dit een cultuurverandering van school of universiteit betekent, en we hebben een systeem van studieondersteuning om je te helpen je hieraan aan te passen.

Uitstekende plaatsingsmogelijkheden

Je kunt ervoor kiezen om een ​​stage-module te volgen in de tweede helft van je tweede jaar. Plaatsingen zijn kort en intensief en bevatten een academische beoordeling of project als onderdeel van je opleiding. De Employability Coordinator en plaatsingsdeskundigen van de School helpen bij het vinden en veiligstellen van stages die relevant zijn voor uw cursus of het gewenste gezamenlijke honoursonderwerp.

Meer kansen voor studenten

Internationale uitwisseling

Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationale uitwisseling op een partneruniversiteit. Of u kunt stageplaatsen in het buitenland vinden. Met deze opties kunt u indrukwekkende internationale ervaring opdoen en uw perspectief en loopbaanambities verruimen.

Je zult andere culturen ervaren, de wereld rondreizen en je ogen openen voor een wereld van kansen. Ons uitwisselingspartnerschap met een aantal internationale universiteiten stelt u in staat om in uw tweede jaar in een ander land te wonen en studeren.

Een nieuwe taal leren

Naast je studie heb je ook de mogelijkheid om een ​​nieuwe taal te leren. Het Universitair Taalprogramma (ULP) is beschikbaar voor alle studenten en geeft je de mogelijkheid om een ​​geheel nieuwe taal te leren of om de vaardigheden die je al hebt te verbeteren.

Een nieuwe taal leren kan:

 • verbeter uw communicatieve vaardigheden
 • verrijk uw ervaring wanneer u naar het buitenland reist
 • boost je carrièreperspectieven.

Carrière en inzetbaarheid

Je loopbaanontwikkeling

Omdat je zo'n breed scala aan vaardigheden en kennis zult ontwikkelen, zijn je carrièremogelijkheden echt breed. Naast de cursusinhoud ontwikkel je belangrijke overdraagbare vaardigheden, waaronder schriftelijke en mondelinge communicatie, kritische analyse en een verscheidenheid aan IT-vaardigheden. Bovendien wordt u meer gemotiveerd, kunt u zelfstandig en in teams werken en ontwikkelt u uitstekende tijdmanagementvaardigheden.

Afgestudeerden zijn doorgegaan met het smeden van succesvolle carrières, zowel bij grote, bekende organisaties als bij de kleine tot middelgrote bedrijven die een groot deel van de Britse economie vormen. Recente afstudeerrollen zijn onder meer recht, publicatie, marketing, PR, detailhandel en financiën.

Recente media-afgestudeerden zijn ook gaan werken op graduate-level posities met:

 • de BBC
 • Hemel
 • Brit Asia TV
 • Kanaal 5
 • IBM.

Veel afgestudeerden kiezen er ook voor om verder te studeren aan een van onze masteropleidingen of MPhil- en PhD-onderzoek.

Toelatingseisen

UK

U hebt een van de volgende dingen nodig:

 • A-niveaus - BCC
 • BTEC Extended Diploma - DMM
 • 104 uit drie A-niveaus of kwalificaties.

Je hebt ook GCSE English en Maths Grade C nodig.

Internationale

We accepteren kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor toegang tot onze cursussen. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatie overeenkomt met onze cursusvereisten, bezoekt u onze internationale kwalificatiepagina.

Foundation-cursussen

Als je een basiscursus moet volgen om aan onze cursusvereisten te voldoen, bezoek dan Nottingham Trent International College (NTIC) . Als je al in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit studeert en je wilt weten of we je kwalificatie kunnen accepteren, ga dan naar onze pagina voor pre-masters en basiscursussen .

Engelstalige toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheid sterk genoeg is voor intensieve academische studie. We vragen meestal om een ​​IELTS-test en we accepteren enkele alternatieve Engelse taaltesten.

Diversen

Locatie: campus Clifton

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Nottingham Trent University: School of Arts and Humanities »

Laatst bijgewerkt op October 2, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019