BA (Hons) Computerspellen Ontwerp

University Campus Suffolk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Computerspellen Ontwerp

University Campus Suffolk

Overzicht

Als het maken van computer games is je passie, dan BA (Hons) Computer Games Design kan u helpen uw ambities te verwezenlijken. Vanaf de eerste dag wordt u het maken van games en het verkrijgen van de praktische ervaring die je nodig hebt van de volledige productie van pijpleidingen van de eerste pitching, iteratie en play-testen tot aan de voltooiing van zowel 2 en 3 dimensionale digitale games. Wij bieden een cutting edge syllabus gericht op studio-based games ontwikkelen technieken. Bij het maken van zowel de 2 en 3D-games van onze studenten werken in teams binnen een agile methodiek die is nu standaard in de game-industrie. De cursus wordt ondersteund door een grondige in de mechanica, dynamica en de esthetiek van het spel in combinatie met innovatieve ontwerp leidt tot zeer inzetbaar afgestudeerden in staat zijn om te werken binnen de game-industrie en een scala aan gerelateerde ontwerp gedreven beroepen.

Als bewijs van ons vermogen om de industrie klaar beoefenaars ontwikkelen van de cursus omvat een gesponsorde spelletjes programmeren module met onze partners uit de industrie Ludo Logic. Deze module omvat regelmatige bezoeken aan de studenten van het personeel bij het bedrijf en van de studenten om hun studio's.

Tijdens de cursus is er een constante betrokkenheid door middel van gastcolleges, conferenties en live-slips.

Inhoud en Modules

Key Cursus Inhoud

Geleerd modules betrekking op de volgende kernaspecten van game design, het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt om geweldige games zowel individueel als in kleine ontwikkelteams te maken.

 • Uitgebreide verkenning van spellen ontwerp mechanica, dynamica en esthetiek.
 • Gedetailleerde verkenning van level design met behulp van de Unreal Development Kit.
 • Scripting in Unity voor zowel 2D als 3D-games.
 • Ervaring van de kunst productie van pijpleidingen voor zowel 2D als 3D game-engines.
 • 3D modelleren met 3DS Max.
 • Praktijkervaring van agile spelletjes management methodiek inclusief bug tracking en testen.
 • Ontwerp masterclass, door partners uit de industrie geleverd.
 • Uitgebreide game development modules op alle niveaus van de cursus.
 • Kansen om zich te specialiseren, met inbegrip van het laatste jaar proefschrift.
 • Exclusieve gebruik van 2 x 25 vervoeren digitale game development studio

Eerstejaars studenten worden ondergedompeld vanaf de eerste dag in het spel productie van pijpleidingen. Studenten krijgen een basis in de belangrijkste principes en instrumenten van de game mechanics, samen met de dynamiek en de esthetiek van games als begrepen in hun bredere culturele context. In het tweede jaar blijven de studenten om hun begrip van deze processen te verdiepen, samen met het leren over de belangrijkste management tools voor games productie. Laatste jaar studenten te betrekken in grotere schaal individuele en collectieve projecten, waardoor een aanzienlijk oeuvre bloei te presenteren aan potentiële werkgevers. Na het afronden van deze opleiding afgestudeerde studenten zijn gebruikt in een breed scala van het spel productie berichten waaronder Level Ontwerpers, Modelers, Artists 2 en 3D, Scripters, projectmanagers en testers.

Eerste jaar Modules

 • Group Project
 • Inleiding tot ontwerpmethodes
 • 3D Modellering voor Spelen
 • Inleiding tot de Digital Production Techniques: Scripting
 • Inleiding tot Kritische Games Studies
 • Inleiding tot Non Digital Game Design

Tweede jaar Modules

 • Level design
 • Praktische Prototyping
 • Managing Games Production
 • 3D Modellering voor Spelen
 • Digitale Scripting
 • Studio Praktijk

Derde jaar Modules

 • Afstudeerproject
 • Spel Project
 • Porfolio
 • Ontwerp Masterclass

Verdere Informatie

Stages en plaatsingen

Stages en stages voor UCS Computer Games Ontwerp afgestudeerden is het cruciaal dat zij een portfolio die groep en individueel werk op basis van de commerciële creatieve relaties, het overbruggen van de kloof tussen de universiteit ervaring en een verdere verhoging van hun inzetbaarheid omvat.

Om dit mogelijk te medewerkers nemen op de BA Computer Games ontwerp uitvoeren van een commerciële games bedrijf 'Waterfront Games' dat biedt betaalde stage mogelijkheden voor afstudeerders. Dit jaar 2014-15 heeft het bedrijf in dienst 4 afgestudeerde studenten op een jaar lang stage aan een reeks van erfgoed gebaseerde games en toepassingen te ontwikkelen.

Inzetbaarheid

Studenten kunnen zich aanmelden voor het werk als spelletjes ontwerpers en werk te zoeken binnen de game-industrie in het algemeen. Studenten kunnen ook betrokken bij film- en tv-productie worden of loopbaan te ontwikkelen in het ontwerp. Als alternatief kunnen studenten ontwikkelen tot postdoctoraal niveau studie aan UCS. In 2014 ontving afgestudeerden werkgelegenheid bij een grote spelletjes design studio's. Chris Fillip en Maria Barte zijn nu klaar met hun proeftijd bij Ubisoft studio in Boekarest. Chris Fillip heeft het bedrijf toegetreden als Junior Designer en Maria werkt nu in Q en A. Diego Richuitti trad Ubisoft Milan als Junior Designer.

Wat Werkgevers Say

"Een beter begrip van spellen ontwerp is uiterst belangrijk in de gaming-industrie en heeft een directe invloed op de kwaliteit en het succes van onze producten. We hebben een aantal afgestudeerden van de cursus op onze medewerkers en hun ideeën en vaardigheden hebben hen geholpen om uit te blinken en duw ons bedrijf naar voren. "

- Matt David, Ludo Logic

"Een aantal studenten en afgestudeerden van de BA Computer Games Natuurlijk hebben onlangs samen met onze kunst en design team in de ontwikkeling van mobiele en sociale games. Deze cursus biedt een lokale pool van talentvolle en enthousiaste individuen die we geluk te kunnen putten uit zijn geweest. "

- Rob Head, Sliding Pixel

Wat onze studenten zeggen

Nicola Mizon, UCS Graduate 2013 Aeria Games Project Manager, Berlijn.

"Ik werk bij Aeria Games momenteel als een Games Master en zal uiteindelijk doorstromen naar een Associate Producer geworden. In mijn huidige functie werk ik achter de schermen op een actieve online game ervoor te zorgen dat het product goed werkt en ik werk met mijn team te ontwikkelen monetariseren strategieën terwijl regelmatig verstrekken van feedback van de spelers om onze game-ontwikkelaars, gevestigd in Korea. Ik help de gaming communities met eventuele problemen en lopen in het spel evenementen. Op de top van dat ik de ontwikkeling van inhoud voor de website, launcher foto's en het testen van de game content wekelijks.

Het werk dat ik doe is een breed scala aan vaardigheden en UCS was van essentieel belang bij de voorbereiding van me om een ​​rol als deze. Tijdens mijn studie heb ik geleerd belangrijke vaardigheden zoals hoe om effectief te testen game producten en ander spel structuren: gratis om te spelen, spelletjes enz. Ik ontwikkelde een goed begrip van de belangrijkste terminologie die me in staat stelt om op een manier die ze kunnen begrijpen om onze ontwikkelaars te communiceren. UCS ook blootgesteld me aan de industrie standaard software, JIRA, Flash en Photoshop die echt gaf me een voordeel ten opzichte van andere kandidaten. Dit maakte de overgang van de universiteit naar de werkplek moeiteloze die al heeft mij opvallen. Hoewel ik alleen heb gewerkt er een maand vanwege mijn uitgebreide kennis van spellen ontwerp heb ik al gegeven taken bovenop mijn normale taken. Ik ben gevraagd om meer effectieve verzamelen van gegevens en spreadsheets herontwerpen. Dus als gevolg van de gevarieerde inhoud van de computer games design natuurlijk het is verbazingwekkend op het geven me een briljante start van mijn carrière. "

UCS Collegegeld:

Studenten vanaf UCS in september 2015 wordt in rekening gebracht £ 9000 per jaar voor een full-time Bachelor diploma. Part-time studenten wordt in rekening gebracht £ 8490 (pro-rata) per jaar voor de bachelor graden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Price
per jaar