BA (Hons) Creatieve muziektechnologie

Of u nu commerciële muziek wilt produceren of componeren, geluid wilt ontwerpen voor media of uzelf wilt onderdompelen in de wereld van ruimtelijke audio, 'Creative Music Technology' biedt u de vaardigheden en kennis om een diepgaand begrip van muziekproductie en -techniek te ontwikkelen; uw creativiteit, professionaliteit en academische kennis ontwikkelen in een zich voortdurend ontwikkelende industrie. Je ontwikkelt de kennis, culturele kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om hedendaagse audio succesvol op te nemen, te mixen en te beheersen; actief verleggen van de grenzen van de industrie.

Ons programma is gevalideerd en uitgereikt door Falmouth University, goud gerangschikt in het Teaching Excellence Framework. Goud is voorbehouden aan instellingen waar het onderwijs, de retentie en de resultaten van afgestudeerden altijd uitstekend zijn en van de hoogste kwaliteit in het Verenigd Koninkrijk zijn.

De Creative Music Technology BA (Hons) vereist geen kandidaten om muziek te lezen of een traditioneel muziekinstrument te spelen.

118022_118000_OurStory.png

Cursus benodigd heden

  • Hoofdzakelijk van niveau 3 equivalente kwalificatie zoals A-niveaus, een BTEC Extended Diploma of een Foundation Diploma. Vanwege het creatieve karakter van onze cursussen, wordt u beschouwd als op uw eigen individuele verdiensten en potentieel om te slagen. We moedigen u aan om contact op te nemen als u punten onder dit bereik heeft voorspeld, overweegt over te stappen van een andere instelling of als u andere kwalificaties of professionele ervaring hebt, omdat we u mogelijk kunnen overwegen.
  • Je moet minimaal Grade 4 (of C) of hoger hebben in GCSE English Language, of gelijkwaardig, om toegelaten te worden tot onze undergraduate cursussen.
  • Als Engels niet je eerste taal is, accepteren we een reeks erkende taalkwalificaties die equivalent zijn aan de IELTS Academic-minimumscore van 6,0 in het algemeen, met een minimum van 5,5 in lezen, schrijven, spreken en luisteren.
  • Leeftijd: Minimumleeftijd 18
LCCM leidt Open Dagen op 17 augustus

118021_117999_LCCMCommunity.png

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van London College of Creative Media »

Laatst bijgewerkt op July 10, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
VK / EER: £ 9250
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019